Весняна вигода до 140 400 грн від Автомир Nissan на компактний кросовер Juke

Весняна вигода до 140 400 грн від Автомир Nissan на компактний кросовер Juke

Nissan Juke – це автомобіль в якому є все, щоб ви отримали максимальне задоволення від керування: преміум аудіосистема з об’ємним звучанням, інтелектуальні технології та неперевершені можливості персоналізації.

КОЛІР ВИЗНАЧАЄ ХАРАКТЕР

Розфарбуйте ваш компактний кросовер за власним смаком і зробіть його унікальним, додаючи аксесуари, які відповідають вашому стилю. Nissan JUKE вирізняється упізнаваним дизайном, особливо якщо доповнити його штрихами, що підкреслюють вашу індивідуальність.

ЛЕГКЕ УПРАВЛІННЯ З NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

Завдяки системі кругового огляду, ви зможете побачити набагато більше. Це означає, що паркуватися та маневрувати буде просто. У системі використовуються чотири камери, які дозволяють подивитися на автомобіль і оточуючі ділянки з висоти пташиного польоту. А завдяки монітору з кількома екранами ви можете змінювати масштаб зображень передньої та задньої ділянок, а також зображення з боку тротуару.

КОМПАКТНИЙ ТА МІСТКИЙ

В Nissan JUKE вистачить місця для багажу будь-якої форми. Ви можете скласти всі задні сидіння, щоб максимально збільшити розмір багажника або ж тільки одне переднє та заднє сидіння для перевезення довгих предметів.

УМОВИ КРЕДИТУВАННЯ ЗА ПРОГРАМОЮ NISSAN FINANCE

  АВАНС   1 РІК   2 РОКИ   3 РОКИ
  Від 60%   0,01%*   0,01%*   6,99%
  Від 30%   0,01%*   6,99%   9,99%
  Від 10%   6,99%   9,99%   9,99%

А також фінансування з авансом від 10% строком від 4 до 7 років за ставкою 14,99%.

Дізнавайтесь більше інформації про вигідні умови придбання Nissan JUKE у дилерському центрі Nissan Автомир, що знаходиться за адресою м.Вінниця, вул. Немирівське ш. 94В та за номером гарячої лінії: 0-800-508-770

Модельний ряд автосалону