Огляд тест-драйву: Lincoln MKC 2019

9 вересня 2019

Сучасний Lincoln MKC це компактний кросовер преміум класу, який став самим доступним для бренду. Можна сказати, що Lincoln переродився. Кількість оснащення і увага до деталей, посил дизайну і високий рівень комфорту роблять MKC вартим уваги. Доступний він у Premiere, Select, Reserve і Black Label комплектаціях. На додачу до просунутих технологій безпеки і функцій типу «Active Park Assist» потенційний покупець може розраховувати на інтеграцію смартфону. Природно, що доступною стала система повного приводу. Суперниками MKC вважаються Lexus NX, Audi Q3, Acura RDX і Mercedes-Benz GLA-Class.

Огляд тест-драйву: Lincoln MKC 2019

Вам сподобається 

Японським компактним кросоверам часто не вистачає характеру, німецькі варіанти стали занадто буденними. Тому, американець з елегантною стилізацією і потужними турбодвигунами виглядає привабливо. На додачу, новий Lincoln MKC тішить внутрішнім простором і вишуканістю. Не позбавлений автомобіль і сучасних систем з функціями.

Вам може не сподобатися 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Рівень витрати пального важливий аспект, не те щоб у MKC він був дуже високий, але гібридної версії точно немає. Якщо це вирішальний пункт, погляньте в сторону Lexus NX 300h або Volvo XC60.

Нове у 2019 році 

Найпомітнішою візуальною зміною стала нова решітка радіатора. Загалом, кросовер посвіжішав, приєднавшись до нового сімейного посилу. До переліку систем безпеки приєдналися виявлення пішоходів і уникнення зіткнення.

Враження від їзди 

Побудований MKC на хорошій основі, шасі є одночасно міцним і поступливим. Ситуація стає ще кращою з доступною системою «Continuously Controlled Damping» з режимами від «Comfort» до «Sport». У стандартній формі MKC це передньопривідний автомобіль, система векторизації крутного моменту якого гарантує стабільність при входженні в повороти і максимальне зчеплення. Базовий турбодвигун на 245 кінських сил гарантує плавність і енергію. Запасу потужності вистачить більшості водіїв. Для бажаючих отримати помітніший запас передбачений турбодвигун на 285 коней. Як правило, суперники пропонують більше передач у своїх коробках, але шестиступінчастий варіант MKC працює на відмінно і гарантує перемикачі на кермі, якщо водій захоче покерувати самостійно.

Найкращі характеристики 

Розкіш в понятті Lincoln це набагато більше, ніж шкіряна обшивка і плавність ходу. Компанія береже час своїх клієнтів. Кожен Lincoln 2019 року, включно з MKC, забирається на і доставляється з сервісного і технічного обслуговування безкоштовно. Як частина угоди передбачений автомобіль Lincoln на заміну, поки вашого MKC немає.

Система «Active Park Assist» позбавляє водія стресу, пов’язаного з паралельним паркуванням. Після одного натискання на кнопку, сенсори системи виявлять вільне місце і поставлять MKC на нього. Водієві залишається акселератор і гальма. 

Детально про автомобіль Lincoln MKC

Інтер’єр

Зрозумілий і сучасний дизайн доповнюється м’якими матеріалами, продуманою ергономікою, вишуканими функціями і новітніми технологіями, плюс 8.0-дюймовим сенсорнім екраном. Важеля швидкостей не передбачено, але на приладовій панелі є ряд перемикачів, які дозволяють обрати «Park», «Reverse» чи «Drive» режими. Завдяки такому рішенню у центральній консолі звільнилося місце для зберігання. Передні сидіння вражають рівнем комфорту. Задні сидіння складаються повністю, хоча вантажний об’єм у 1500 літрів не найкращий у класі. Топові моделі Lincoln MKC Black Label мають найбільше опцій і гарантують найвищу якість матеріалів.

Відео тест-драйв Lincoln MKC 2019 року

Екстер’єр 

Як вже зазначалося, Lincoln MKC отримав нову решітку радіатора. Стилістично це наблизило його до седану Continental і нового позашляховика Navigator. Кожен робитиме вибір самостійно, але, якщо казати загалом, то MKC виглядає вишукано. Приємних вражень додасть система «Approach Detection System», яка відчуваючи наближення власника, увімкне передні і задні фари та мініатюрні лампочки у колір кузова, які знаходяться у кожній дверній скобі. Особливо ефектно таке привітання виглядає вночі. 

Базова комплектація 

Базова модель Lincoln MKC Premiere постачається з електроприводом багажника, підігрівом передніх сидінь, налаштуваннями пам’яті у сидіння водія, Wi-Fi, двома USB портами, супутниковим раді, камерою заднього виду, задніми сенсорами паркування, відкидними задніми сидіннями і активною системою придушення шуму. Модель MKC Select отримала шкіряну обшивку, акценти з дерева, підсвічування салону, 10 режимів налаштування сидіння переднього пасажира і автоматичне складання бічних дзеркал. Модель MKC Reserve гарантує підігрів/охолодження передніх сидінь, панорамний скляний дах, навігаційну систему, мобільний додаток «the MyLincoln Mobile» для дистанційного доступу до автомобіля, моніторинг сліпих зон і рульову колонку з електроприводом, яка налаштовується по куту і вильоту. Топова Black Label потішить адаптивною підвіскою, шкірою вищої якості і більшим переліком опцій.

Опційне обладнання 

Доповнити базу MKC можна як за допомогою окремих опцій, так і за допомогою пакетів. Особливої уваги заслуговують система «Continuously Controlled Damping», система повного приводу, аудіосистема «THX II Certified» з 14 динаміками, 19 і 20-дюймові колеса і чисельні кольори. Усі версії пропонують пакет «Climate» з підігрівом керма і задніх сидінь, склоочисниками з сенсорами дощу і автоматичним дальнім світлом. Спеціальний пакет для буксирування «Class II Trailer Tow» доступний окремо. Пакет «Select Plus» пропонує навігаційну систему і моніторинг сліпих зон. Пакет «Reserve-only Technology» розширить комплектацію за рахунок адаптивного круїз-контролю, системи утримання смуги руху і напівавтоматичної системи паркування.

Під капотом 

Базовим став 2.0-літровий чотирьохциліндровий турбодвигун на 245 кінських сил і 373 Нм. Компонується він шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід стандартно передній. Витрат пального перебуває на рівні 11.7 л/100км у міському, 8.7 л/100км у заміському і 10.2 л/100км у змішаному циклах. З повним приводом показники змінюються на 12.4, 9.4 і 10.7 л/100км відповідно. Більше потужності пропонує 2.3-літровий чотирьохциліндровий турбодвигун на 285 кінських сил і 414 Нм. Привід повний. Витрачає MKC з ним 13.0 л/100км у місті, 9.4 л/100км за його межами і 10.7 л/100км у середньому.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz AMG GT 2019
Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz AMG GT 2019
Огляд тест-драйву: Land Rover Range Rover Sport 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Land Rover Range Rover Sport 2019