Огляд Buick Enclave 2024: просторий та елегантний

5 червня 2024

Buick Enclave 2024 — це вибір для тих, хто шукає комфорт, технології та простір у поєднанні з вишуканим стилем. Найбільший позашляховик в лінійці бренду пропонує щедрий простір в усіх трьох рядах, багато стандартних опцій та солідну потужність двигуна V6. Але йому бракує деталей, які визначають найкращих в сегменті. 

Знайти позашляховик Buick Enclave 2024 на AUTOMOTO.UA

Нове в 2024 році

Без помітних оновлень

Кому варто купити?

Стиль Enclave нічим не примітний, але в той же час привабливий у для тих, хто шукає авто зі стриманим дизайном. Цей позашляховик чудово підійде для великих сімей завдяки трьом рядам сидінь та просторому салону. Бюїк Енклейв сподобається тим, хто цінує технології та безпеку, адже має широкий перелік стандартних функцій.

 

Нове чи вживане авто?

Дивіться також каталоги:

Buick Enclave 2024 переходить до свого останнього модельного року без оновлень. Лінійка комплектацій, як і раніше, складається Essence, Premium і Avenir. Функції та характеристики моделей залишаються незмінними в очікуванні оновленого Enclave, який з’явиться в 2025 модельному році. Позашляховик нинішнього покоління був представлений у 2018 році та отримав рестайлинг у 2022 році. 

Buick Enclave або Acura MDX

Acura MDX пропонує жорсткішу поїздку та більш спортивний характер керування, ніж Buick Enclave. Однак Enclave є кращим вибором, якщо вам потрібен просторий кросовер з високоякісним інтер'єром та запасом комфорту. Buick Enclave забезпечує більше місця для пасажирів третього ряду, а також має об'ємніший багажний відсік. Базова ціна Enclave також нижча, ніж у MDX. Більшості покупців краще купити Buick Enclave, особливо якщо важливі просторість та комфорт.

Buick Enclave або Chevrolet Traverse

Chevrolet Traverse має подібні розміри та місткість, як і Buick Enclave. Але Traverse пропонує більш жорстку поїздку та менше преміальності в салоні. Enclave вирізняється високоякісними матеріалами та преміальними функціями, що робить його інтер'єр комфортнішим та вишуканішим. Обидва автомобілі мають місткий багажник та три ряди сидінь, однак Enclave відзначається більш плавним ходом та кращою шумоізоляцією. Для покупців, які цінують комфорт та якість матеріалів, Buick Enclave буде більш привабливим вибором, ніж Chevrolet Traverse.

Buick Enclave або Volvo XC90

Volvo XC90 пропонує елегантний скандинавський дизайн та більше передових технологій безпеки, ніж Buick Enclave. Проте Enclave надає більш простору кабіну, особливо у третьому ряді сидінь, а також більший багажний відсік. Крім того, Enclave має нижчу базову ціну та пропонує плавнішу поїздку. Volvo XC90 виграє за рахунок свого вишуканого інтер'єру та інноваційних функцій. Проте для покупців, які шукають просторий та комфортний кросовер за доступною ціною, Buick Enclave стане задовільним вибором.

Салон

У перших двох рядах нового Buick Enclave 2024 багато місця, і навіть третій ряд надзвичайно просторий. В ньому ви знайдете більше місця під ногами, ніж у популярних трирядних середньорозмірних автомобілів. Він все ще найкраще підходить для дітей, але зручніший, ніж більшість конкурентів у цьому сегменті. Загалом, Enclave — це практичний шестимісний автомобіль.

Архітектура кабіни Енклейв починає показувати свій вік, і їй не вистачає повністю цифрової кабіни, як у нових конкурентів. Хоча для деяких покупців це може стати це плюсом. Матеріали пристойної якості, все зібрано та підігнано належним чином. Але це не салон преміумкласу. 

Перфорована шкіряна обшивка є стандартною для кожного Enclave, але загалом доступно лише три кольори інтер'єру на вибір, залежно від комплектації. Акценти салону в усіх версіях виконано в кольорі Ebony, а приладову панель та консоль прикрашає дерев’яне оздоблення. В топовій моделі Avenir використовується деревина Sapele.

 

Інформаційно-розважальна система IntelliLink від Buick має багато функцій, зручне меню та чітку графіку 8,0-дюймового сенсорного екрану. Мультимедіа доповнюється елементами фізичного керування гучністю та кліматом, якими легко користуватися під час водіння. Стандартними є бездротові Apple CarPlay і Android Auto та бездротова зарядка телефону.

Багажник Енклейв пропонує:

  • 668 л за третім рядом,
  • 1634 л за другим рядом,
  • 2758 л зі складеним третім та другим рядом.

Вантажний відсік цього Бюїк місткіший, ніж у більшості позашляховиків середнього розміру. 

Відео тест-драйв Buick Enclave 2024 року

Технічні характеристики

Кожен Enclave 2024 року оснащений 3,6-літровим атмосферним двигуном V6 і дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Потужність оцінюється в 310 к.с. Передній привід є стандартним, але також можна додати повний привід. 

Buick швидко прискорюється та може легко вливається в потік на шосе або обганяє інші транспортні засоби. Трансмісія забезпечує плавне та швидке перемикання передач.

Керувати Enclave комфортно. На додаток до плавного руху нерівними дорогами, цей позашляховик пропонує спокійну керованість у поворотах зі невеликим нахилом кузова. Рульове керування чітке. Це чудовий транспортний засіб для подорожей, але він далеко не такий спортивний, як суперники.

Витрата пального Buick Enclave:

  • 10,7 л/100 км в передньопривідній конфігурації,
  • 11,2 л/100 км в повнопривідній конфігурації. 
     
 Характеристики Buick Enclave 2024 
 Потужність   310 к.с. 
 Час розгону до 100 км/год   6,5 с 
 Максимальна швидкість   209 км/год 
 Середня витрата пального   10,7 л/100 км 
 Об'єм паливного бака   73 л 

Безпека

Набір технологій активної допомоги водієві Buick Driver Confidence Plus є стандартним для всіх моделей Enclave 2024 року. Він поєднує в собі систему утримання в смузі руху, автоматичне дальнє світло, датчики паркування та моніторинг сліпих зон і поперечного руху ззаду. Також доступні адаптивний круїз-контроль, проекційний дисплей і 360-градусна камера.

Розміри та вага

  • Колісна база — 307 см,
  • Довжина — 520 см,
  • Ширина — 200 см,
  • Висота — 177 см.

Споряджена вага Enclave 2024 коливається від 1977 кг до 2125 кг.

Можливі комплектації

Купити Бюік Енклейв 2024 можна комплектаціях: Essence, Premium і Avenir. Кожна версія оснащена 310-сильним V6, переднім приводом і дев’ятиступінчастою АКПП. Усі комплектації мають рейлінги на даху, задній спойлер і двері багажника з електроприводом. Доступний пакет Black Accent затемнює зовнішнє оздоблення. Вигляд автомобіля також можна покращити допоміжними підніжками та іншими аксесуарами.

Попередній огляд Огляд BMW iX 2024: крок в майбутнє
Шукати новий електромобіль БМВ iX 2024 на AUTOMOTO.UA
Вибрати спортивний автомобіль Шевроле Камаро 2024 на AUTOMOTO.UA
Наступний огляд Огляд Chevrolet Camaro 2024: завершення історії