Огляд Cadillac XT6 2023: впізнаваний стиль

25 вересня 2023

Cadillac XT6 - трирядний позашляховик середнього розміру. Він справляє гарне перше враження завдяки щедрому набору стандартних опцій, серед яких моніторинг сліпих зон і панорамний дах, комфортабельному салону та сучасному стилю кузова. Але Кадиллак XT6 2023 важко конкурувати з такими моделями, як Audi Q7, Volvo XC90, Acura MDX, Lincoln Aviator.

Вибрати кросовер Кадиллак ХТ6 2023 на Automoto.ua

Нове в 2023 році

Доступна опція Super Cruise.

Кому варто купити?

Стиль XT6 важко переплутати з іншою моделлю, тому оточуючі миттєво впізнають його як Cadillac. Це плюс для тих, хто шукає автомобіль американського бренду. Кросовер також сподобається покупцям, для яких важливі три ряди сидінь та простий у використанні набір технологій.

 

Нове чи вживане авто?

Дивіться також каталоги:

У 2023 році Cadillac додає Super Cruise до списку опцій XT6. Super Cruise - це напівавтономна система водіння, яка може керувати кермом, прискоренням і гальмуванням позашляховика на певних дорогах. 

Cadillac представив XT6 як нову модель в 2020 році. Тому, можна знайти актуальний кросовер за пробігом. Ціна вживаного Cadillac XT6 в Україні починається з $26 000.

Cadillac XT6 або Lincoln Aviator

Lincoln Aviator - серйозний конкурент Cadillac XT6 у сегменті розкішних позашляховиків середнього розміру. Трирядний Авіатор багато оснащений стандартними функціями та пропонує просторий салон. Ба більше, кросовер від Лінкольн перевершує модель Кадиллак в важливих параметрах, адже пропонує потужніший двигун V6 з подвійним турбонаддувом, варіант з гібридною силовою установкою, вищу буксирну здатність, зручнішу поїздку нерівними дорогами і преміальніший салон.

Cadillac XT6 Acura MDX

Acura оновила MDX ​​до 2022 року: покращила інтер’єр та мультимедіа, додала доступний двигун V6 з турбонаддувом, який забезпечує більше потужності, ніж V6 XT6. Однак на противагу Cadillac має простий у використанні сенсорний інтерфейс інформаційно-розважальної системи. Також Honda не пропонує нічого, щоб конкурувати з доступною системою водіння без рук Super Cruise від Cadillac.

Cadillac XT6 або Audi Q7

Audi Q7 користується популярністю завдяки високоякісному салону, плавності ходу та спортивній керованості. Однак позашляховик від Ауді не ідеальний — у нього тісний третій ряд, а мультимедійна система більше відволікає від використання під час водіння, ніж у XT6. Але загалом важко ігнорувати те, що Q7 є більш вишуканим розкішним позашляховиком, ніж XT6.

Cadillac XT6 або GMC Acadia

GMC Acadia - корпоративний “двоюрідний брат” XT6. Насправді General Motors будує обидва ці трирядні позашляховики на одному заводі, і кожен має подібні технології та функції безпеки, варіанти двигуна та вантажопідйомність. Однак це далеко не копії. На додаток до відмінностей у стилі, XT6 пропонує більш тривалу гарантію та наявність системи водіння без використання рук (Super Cruise). Acadia, з іншого боку, має значно нижчу початкову ціну в $36 500.

Салон

У стандартній комплектації позашляховик Cadillac XT6 2023 року випуску може розмістити до семи осіб. Капітанські крісла другого ряду доступні у двох верхніх комплектаціях. Варто зазначити, що третій ряд тісний і не ідеальний для дорослих у далеких подорожах.

Інтер’єр Cadillac XT6 2023 року випуску трохи не відповідає люксовому статусу. Дизайн виглядає витончено та має багато якісних поверхонь та декоративних матеріалів, як-от хром і вуглецеве волокно. Але навіть на центральній консолі можна помітити твердий пластик, який псує загальний стиль.

 

 

XT6 оснащений 8-дюймовим сенсорним екраном інформаційно-розважальної системи Cadillac User Experience. Вона досить проста у використанні. Сенсорний екран швидко реагує на команди, а великі піктограми інтуїтивно зрозумілі. Мультимедіа також можна керувати за допомогою ручки на центральній консолі, тож не для всіх налаштувань доведеться використовувати сенсор. Один недолік системи - сенсорна панель клімат-контролю, яка розташована прямо під дисплеєм і іноді не реагує.

Бездротові Apple CarPlay і Android Auto, Bluetooth, розпізнавання голосу, супутникове радіо SiriusXM, точку доступу 4G LTE Wi-Fi і шість портів USB - стандартні для всієї лінійки. Бездротова зарядка та навігація входять в список оснащення двох топових комплектацій. Аудіосистема Bose із вісьмома динаміками також є стандартною, дві верхні специфікації оснащені аудіосистемою Bose з 14 динаміками.

Багажник XT6 вміщує до 356 л вантажу за третім рядом. Якщо скласти останні сидіння, вантажний відсік збільшиться до 1220 л. Опускання всіх задніх крісел забезпечує 2231 л простору. В такий багажник легко вмістити меблі, велосипеди чи матеріали для ремонту.

Відео тест-драйв Cadillac XT6 2023 року

Технічні характеристики

Cadillac XT6 2023 можна купити з двома варіантами двигуна: 

  • 237-сильним 2,0-літровим чотирициліндровим з турбонаддувом,
  • 310-сильним 3,6-літровим V6.

Обидва працюють в парі з дев'ятиступінчастою коробкою-автомат і переднім приводом. Доступний привід на всі колеса.

Базовий двигун легко справляється з роботою в місті, але йому важко розганяти позашляховик до швидкості на шосе, особливо з кількома пасажирами чи вантажем на буксирі. V6 забезпечує швидше прискорення – до перших 100 км/год минає 7,5 секунди. Однак це не найкращий показник для сегменту.

Витрата пального Cadillac XT6:

  • 10,2 л/100 км з 2-літровим двигуном,
  • 11,2 л/100 км з 3,6-літровим двигуном.
     
 Характеристики Cadillac XT6 V6 2023  
 Потужність   310 к.с. 
 Час розгону до 100 км/год   7,5 с 
 Максимальна швидкість   210 км/год 
 Середня витрата палива   11,2 л/100 км 
 Об'єм паливного бака   72 л 

 

Безпека

Стандартні функції безпеки на XT6 включають HD-камеру заднього виду, передні та задні датчики паркування, світлодіодні фари з поворотним і автоматичним дальнім світлом, склоочисники з датчиком дощу, систему підтримки смуги руху, моніторинг сліпих зон і попередження про поперечний рух ззаду. Є 7 подушок безпеки: подвійна фронтальна, передня бічна, шторки і коліна водія. Також включено попередження про лобове зіткнення з автономним екстреним гальмуванням на низькій швидкості. 

Опціональний пакет додає адаптивний круїз-контроль і автоматичне гальмування назад, автоматичне екстрене гальмування на повній швидкості, камеру нічного бачення, камеру кругового огляду, автоматичне гальмування ззаду з функцією виявлення пішоходів і адаптивний круїз-контроль. 

Система напівавтономного водіння Super Cruise без використання рук на сумісних дорогах доступна в двох найвищих комплектаціях.

Розміри та вага

  • Колісна база - 286 см,
  • Довжина - 505 см,
  • Ширина - 196 см,
  • Висота - 175 см.

Вага спорядженого авто коливається від 1978 кг до 2127 кг. 

Можливі комплектації

Купити Кадиллак XT6 2023 можна в трьох комплектаціях: Luxury, Premium Luxury і Sport. Стандартно всі моделі мають сім місць. Специфікація Luxury оснащена 237-сильним двигуном, а версії Premium Luxury і Sport - 310-сильним.

Попередній огляд Огляд Chevrolet Equinox 2023
Вибрати новий кросовер Шевроле Еквінокс 2023 на Automoto.ua
Вибрати гібридний позашляховик Тойота Венза 2023 на Automoto.ua
Наступний огляд Огляд Toyota Venza 2023: модний і економний