Огляд Mercedes-Benz S-Class 2022: еталон класу люкс

21 лютого 2022

Mercedes-Benz S-Class 2022 року - це не тільки особистий лімузин для найбагатших, але й демонстрація нових технологій бренду. Культовий седан має інтер'єр з кращих матеріалів, величезні OLED-екрани на панелі приладів, а також дисплей з підтримкою 3D і навігацію з доповненою реальністю. Хоча цей автомобіль створений для тих, хто їздить на задньому сидінні, водій оцінить відмінну керованість та потужність. 

Купити новий автомобіль Мерседес С-класу 2022 на автобазарі AutoMoto.ua

Чим седан підтверджуватиме своє лідерство в сегменті супер люксу цього року? Дізнайтесь всі деталі з огляду Mercedes-Benz S-Class 2022!

Нове в 2022 році

  • Maybach S 680 поповнив лінійку комплектацій,
  • моделі купе та кабріолету знято з виробництва,
  • адаптивна підвіска E-Active Body Control стала доступною опцією.

Кому варто купити?

Ви шукаєте статусний автомобіль та маєте в гаманці шестизначну суму? Подивіться новий Mercedes S-Class! У ньому ідеально збалансовані люксовий інтер'єр, бездоганний комфорт, унікальна технологічність та вражаюча потужність.   

Нове чи б/у авто?

Мерседес-Бенц С-класу 2022 став результатом успішного редизайну, представленого минулого року. З цієї причини суттєвих змін у 2022 році не очікується. Виробник робить доступною адаптивну підвіску Mercedes E-Active Body Control, що створює надзвичайну стійкість кузова у маневрах.

Дивіться також каталоги:

Mercedes додає нову версію Maybach S 680 у модельний ряд S-класу 2022 року. Майбах оснащений потужним двигуном V12, двома задніми сидіннями та величезним набором стандартних зручностей. Зауважте, що Мерседес припинив випуск версій кабріолету та купе С-класу, які було перенесено з попереднього покоління.

Подивіться всі автомобілі Мерседес, якщо вагаєтесь з вибором.

Mercedes-Benz S-класу або Mercedes-Benz CLS

Mercedes CLS – гідна альтернатива новому Мерседес С-класу. CLS має висококласний інтер'єр, елегантний стиль купе та відносно маневрену керованість для свого розміру. Він також доступний з багатьма технологіями та функціями безпеки S-класу. Великою перевагою CLS є те, що він коштує близько 73 000 $, або приблизно дві третини вартості найдешевшого S-класу. 

Проте є компроміси. Хоча CLS вражає сам собою, він не може зрівнятися зі своїм "старшим братом" з точки зору комфорту поїздки або продуктивності двигуна. Він також пропонує набагато менше місця на задньому сидінні і менше зручностей для пасажирів на них.

Mercedes-Benz S-класу або BMW 7 серії

BMW 7-ї серії поступається S-класу в плані якості салону. Стиль баварського седана радше діловий, ніж розкішний. В іншому 7-а серія така ж люксова, якщо не краща за конкурента. BMW пропонує конкурентну потужну лінійку двигунів і економнішу плагін-гібридну модель. Водій 7-ої серії отримує схожий набір помічників. 7-а серія також може похвалитися значно більшим багажником. Велика різниця у стартовій ціні. Базова 7-а серія коштує 86 800 $, що приблизно на 24 000 $ менше, ніж S-клас.

Оголошення про продаж нового Мерседес-Бенц С-клас 2022 на АвтоМотоСкільки коштує Мерседес С-класу 2022 в УкраїніРозмір автомобіля Мерседес-Бенц S-Class 2022Технічні характеристики нового Мерседес-Бенц С-класу 2022Параметри оновленого седану Мерседес S-Class 2022Потужність двигуна нового Мерседес-Бенц S-Class 2022

Інтер'єр нового седана Mercedes-Benz S-Class 2022Купити оновлену модель Мерседес-Бенц С-клас 2022Салон нового седану Мерседес-Бенц S-Class 2022 галерея фотоПанель приладів в новій моделі Mercedes-Benz S-Class 2022

Мультимедіа в Mercedes S-клас 2022 нового поколінняСидіння в салоні нового Мерседес-Бенц S-Class 2022Підібрати комплектацію нового Мерседес S-Class 2022 на AutoMoto.uaОгляд нового автомобіля Мерседес-Бенц S-клас 2022 з фото та відеоТест-драйв нового автомобіля Мерседес-Бенц S--класу 2022 з фото та відео

Салон

Mercedes-Benz S-Class - це чотиридверний седан з п'ятьма сидіннями, а в моделях Maybach доступне шикарне чотиримісне компонування. Комфорт крісел можна порівняти із польотом першим класом.

У Mercedes S-класу 2022, напевно, найкрасивіший інтер'єр серед усіх супер преміальних автомобілів. Він тихий, як банківське сховище, ретельно зібраний та оформлений винятково високоякісними матеріалами: шкірою, алюмінієм та натуральним деревом. Навіть пластик виглядає вишукано. 

Салон S-класу наповнений екранами. Їх дійсно багато. Седан доступний із п'ятьма дисплеями, включаючи гігантський центральний сенсорний екран та 12,3-дюймову групу цифрових датчиків. Остання працює спільно з іншими технологіями для створення тривимірного ефекту. Її можна вимкнути, якщо хочете повернути екранам звичайний вигляд. Також є покращений проекційний дисплей, який відображає напрямки навігації у доповненій реальності: стрілки рухаються та повертаються в режимі реального часу, щоб допомагати водієві.

S-клас 2022 оснащений останньою версією мультимедійної системи Mercedes MBUX. Великий сенсорний екран елегантно переходить від панелі до центральної консолі та пропонує прості меню, великі значки й красиву графіку. Ви можете налаштувати параметри, доторкнувшись пальцем до екрана, за допомогою кнопок на кермі чи голосовою командою. На жаль, на панелі приладів немає ні кнопок, ні ручок. Це може ускладнити просте налаштування звуку чи клімату під час водіння.

Мерседес С-класу 2022 має два сенсорні екрани на спинках передніх крісел для задніх пасажирів. Є також додатковий портативний планшет, який зберігається у задньому центральному підлокітнику.
Незважаючи на те, що седан С-класу є чи не найдовшим автомобілем у своєму сегменті, він займає одне з останніх місць за об'ємом вантажного простору. Преміальний Mercedes пропонує лише 365 л у багажнику. 

Відео тест-драйв Mercedes-Benz S-Class 2022 року

Технічні характеристики

Під капотом Мерседес С-класу може бути один із трьох варіантів двигунів:

  • рядна шістка з турбонаддувом та наддувом потужністю 429 к.с.,
  • V8 з подвійним турбонаддувом потужністю 496 к.с.,
  • V12 з подвійним турбонаддувом потужністю 621 к.с. (у моделях Майбах).

Кожен двигун працює в парі з дев'ятиступінчастою автоматичною коробкою передач і повним приводом (4Matic). 48-вольтова м'яка гібридна система входить до комплектації шести- та восьмициліндрових двигунів і за необхідності може забезпечити додатковий приріст потужності в 21 кінську силу.

У жодній комплектації Мерседес С-класу немає поганих характеристик. Базова модель розганяється до перших 100 км/год за 4,9 секунд.

Витрата палива – не головний параметр в виборі супер розкішного седана. І все ж таки середні показники нового S-класу:

  • 9,4 л/100 км версія S 500,
  • 11,8 л/100 км версія S 580,
  • 12,4 л/100 км версія Maybach S 580.

Оцінки витрат пального нового Maybach S 680 поки що немає, але попередня модель з цим двигуном V12 витрачала 13,8 л/100 км.

Безпека

Новий Мерседес С-класу 2022 року ще не пройшов незалежних краш-тестів.

Розміри та вага

Довжина седана залежить від конфігурації: 

  • 5,3 м – моделі S 500 та S 580,
  • 5,45 м – моделі S 580 та S 680.

S-клас важить від 2150 до 2375 кг.

Можливі комплектації 

Mercedes-Benz S-Class 2022 випускається в чотирьох комплектаціях: S 500, S 580, Maybach S 580 і Maybach S 680. Основні відмінності між S 500, S 580 і S 680 знаходяться під капотом. S 500 оснащений шестициліндровим двигуном, у S 580 – V8, а у S 680 – гігантським V12.

Моделі Maybach ще більше відрізняються додатковими стандартними функціями, довгою колісною базою та зовнішнім виглядом, схожим на лімузин. Вони також набагато дорожчі. Ціна Mercedes-Benz S-Class 2022 починається зі 111 100 $.

Попередній огляд Огляд Subaru Legacy 2022: недооцінений седан
Купити новий автомобіль Субару Легасі 2022 на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль Тойота Сієнна 2022 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд Toyota Sienna 2022: сімейне рішення