7 авто, які вигідніше купити з пробігом

21 лютого 2022

Автомобілі – це активи, які з часом втрачають цінність. Цей факт тішить тих, хто віддає перевагу вживаним машинам. Купівля автомобіля з пробігом, якому лише кілька років, значно заощадить гроші. Так, головний аргумент на користь авто із салону - "новий", і з ним важко сперечатися. Але якщо подивитися, на скільки дешевшають деякі моделі через 3-5 років, відразу хочеться вирушити на авторинок!

Lexus CT

купити Lexus CT з пробігом на автобазарі

У середньому Lexus CT знецінюється на 34% у перші 3 роки після покупки. Через 5 років модель люксового бренду втрачає понад половину своєї вартості. Це робить покупку відмінною альтернативою. Лексус CT має високі рейтинги безпеки та відрізняється надзвичайно зручним та просторим салоном.

Цей автомобіль використовує загальні платформи та компоненти із моделями Toyota, що знижує довгострокову вартість володіння. Lexus CT сподобається тим, хто шукає преміальний автомобіль та не хоче платити всі гроші світу.

Toyota Highlander

купити позашляховик Тойота Хайлендер з пробігом

Toyota Highlander у 2021 році отримав низку покращень, але це ще не привід бігти в салон за новинкою. Можливо, є сенс придбати Тойота Хайлендер з пробігом. За статистикою, за 5 років популярний позашляховик знецінюється на 35%. Це означає, що ви знайдете на авторинку багато вигідних пропозицій. 

Mercedes C250

купити Мерседес C250 в Україні з пробігом

Автомобілі Mercedes-Benz мають середню амортизацію 40% протягом перших 3 років після випуску. Якщо ви шукаєте б/у автомобіль, але хочете щось вишуканіше, ніж Corolla або Civic, перегляньте оголошення про продаж Мерседес C250

Toyota Prius

купити б/у Тойота Пріус на АвтоМото

Через п'ять років Toyota Prius знецінюється на 47%. Проте на відміну більшості гібридних автомобілів, модель досить добре зберігає свою цінність на фоні конкурентів. 

В Україні представлений пристойний вибір Тойота Пріус з пробігом. Якщо у вас обмежений бюджет, але ви шукаєте екологічно чистий автомобіль для життя у місті, ви сміливо обирайте Prius на авторинку.

Porsche Macan

купити Порше Макан с пробігом оголошення

Macan - це кросовер класу люкс, який має величезний успіх з моменту свого запуску в 2014 році. На покупців нового Macan очікує втрата в середньому 49% вартості автомобіля через 5 років. Але це водночас і гарна новина для тих, хто шукає Порше Макан із пробігом. Крім того, ранні версії зарекомендували себе як надійне придбання.

Tesla Model S

купити в Україні Tesla Model S

Tesla, безперечно, є найпопулярнішим брендом електромобілів. Актуальна Model S має рекомендовану виробником роздрібну ціну 89 990$, в Україні за новинку просять від 180 000$. 

Вважається, що популярна модель Тесла втрачає в середньому 47% своєї вартості через 5 років. Зараз п'ятирічний електрокар можна знайти від 38 000 $. Якщо ви шукаєте найдешевшу вживану Tesla, зверніть увагу на Model S з 2012 по 2014 рік. Ось всі оголошення про продаж Тесла Модель S в Україні.

BMW 7 Series

купити седан БМВ 7 серії з пробігом

Середній показник знецінення BMW 7 серії становить 61% протягом 5 років. Це означає, що актуальна модель подешевшає з часом на 40 700 $. 

Ніхто не відмовиться від можливості купити новий найбільший та найпреміальніший седан BMW. Однак, якщо ви шукаєте свій перший БМВ, розгляньте варіант із пробігом. Порівняйте пропозиції в каталозі БМВ 7 серії на АвтоМото: авто 2020 коштує від 76 000$, седан 2021 обійдеться мінімум в 105 000$.

Попередня стаття "ДРАЙВ.КОНФ: все про маркетинг в автотематиці". Безкоштовна онлайн-конференція
"ДРАЙВ.КОНФ: все про маркетинг в автотематиці". Безкоштовна онлайн-конференція
5 способів, як вбити акумулятор у машині
Наступна стаття 5 способів, як вбити акумулятор у машині

Популярні новини