Повнопривідні авто: 5 моделей від кросовера до купе

25 серпня 2021

Шукаєте повнопривідний автомобіль? Ось добірка з 5 моделей на різний смак і гаманець. 

Renault Duster

Купити на автобазарі Renault Duster з пробігом

Думаєте, що не можете дозволити собі позашляховик? Renault Duster, він же Dacia Duster, змусить задуматися ще раз. Його вартість набагато нижча, ніж у конкурентів. Але це не означає, що Дастер неякісний або слабкий. 200 мм дорожнього просвіту та повний привід перетворюють Duster в відмінне авто для бездоріжжя та слизької дороги.  

BMW 3 серії

Купити на автобазарі BMW 3 серії з пробігом

BMW 3 серії поєднує в собі драйвові враження від водіння, стильний зовнішній вигляд і вишукано оформлений інтер'єр. Так, 3-тя серія коштує дорожче конкурентів Ford Mondeo і Volkswagen Passat. Але вона краще за них справляється з будь-якими викликами, від круїзу по автостраді до звивистої стежки.

На автобазарі модель представлена з бензиновими, дизельними та гібридними варіантами двигунів. Для всіх доступна повнопривідна система BMW xDrive.

Land Rover Discovery Sport

Купити на автобазарі Land Rover Discovery Sport з пробігом

Land Rover Discovery Sport справляється з труднощами бездоріжжя і впевнено веде себе на міських дорогах. Широкі шини в парі з повним приводом гарантують зчеплення з дорогою в будь-яких умовах. Формулу успіху Discovery Sport доповнює система «реагування на бездоріжжі». Саме вона допомагає долати дороги, які багато суперників вважали б непрохідними. 

Subaru Outback

Купити на автобазарі Subaru Outback з пробігом

Не кожен, хто регулярно стикається з поганими погодними умовами та неякісними дорогами, хоче придбати позашляховик. Саме для такої аудиторії Subaru десятиліттями створює модель Outback

Субару представила Outback вже в шести поколіннях. Аутбек - великий практичний універсал зі збільшеним дорожнім просвітом, який без проблем справляється з нерівними дорогами і поїздками в зимових умовах. Фішка моделі - стандартний постійний повний привід у всіх комплектаціях і поколіннях.

Audi TT Coupe

Купити на автобазарі Audi TT Coupe з пробігом

Спортивний автомобіль в цьому списку може здаватися зайвим і випадковим. Але Audi TT - цей рідкісний представник класу, у якого всі колеса ведучі. Завдяки системі повного приводу Quattro купе краще зберігає контроль на слизькій дорозі та швидше проходить повороти. 

Попередня стаття Мережа АІС імпортувала в Україну нову партію автомобілів з пробігом з Південної Кореї!
Мережа АІС імпортувала в Україну нову партію автомобілів з пробігом з Південної Кореї!
Переваги автомобілів БМВ
Наступна стаття Переваги автомобілів БМВ

Популярні новини