Топ-7 вживаних хетчбеків

19 березня 2021

Хетчбеки маневрені, просторі, добре обладнані і дешеві в експлуатації. Пропонуємо топ-7 авто б/у в кузові хетчбек, які точно варто розглянути перед покупкою. 

Оскільки представлені нижче автомобілі є одними з популярніших моделей, існує величезний вибір вживаних хетчбеків. Це означає не тільки розумні ціни, а й можливість знайти автомобіль, який точно відповідає вашим вимогам до технічних характеристик та пробігу.

Skoda Octavia 

Купити Шкоду б/у

Не дозволяйте зовнішньому вигляду обдурити вас - це не седан, а хетчбек на базі Volkswagen Golf. Б/у Skoda Octavia дешевша, ніж Golf, а всередині вона набагато більша. Авто конкурує з Ford Mondeo і Volkswagen Passat по простору салону і багажника.

Лінійка двигунів починається з 1,0-літрового бензинового, який більш ніж здатний привести в рух велику Octavia - і при цьому не споживає багато палива. Вражаючий 1,5-літровий бензин також доступний, якщо ви хочете трохи більше потужності. Є два дизеля для економних водіїв або тих, хто їздить на далекі відстані. 

Ford Fiesta
Купити Форд б/у

Це не був би список найпопулярніших хетчбеків, якби він не включав вічно актуальний Ford Fiesta. Більшість Фієста мають 1,1-літровий двигун без наддуву, але можна знайти і варіанти з 1,0-літровим бензиновим EcoBoost з турбонаддувом. 

SEAT Leon 
Купити Сеат

Компактний SEAT Leon заслуговує на увагу, тому що ви отримуєте якість Volkswagen Golf з додаванням стилю. Це один з кращих сімейних хетчбеків для водіння, при цьому жоден з його двигунів не страждає підвищеною "ненажерливістю".

Ford Focus
Купити авто Форд

Хетчбек дуже популярний серед покупців, тому в каталозі AutoMoto.ua легко знайти Ford Focus з пробігом. У бренда є представництва в кожному великому місті, що спрощує обслуговування і ремонт. Focus пропонує хорошу якість матеріалів салону, пристойний набір обладнання і кілька варіантів двигунів, від 1,0-літрових економічних до більш потужних 2,0-літрових. 

Volkswagen Golf

Купити Фольксваген

Volkswagen Golf- класика жанру серед хетчбеків і хіт, незалежно від покоління. Просторий, якісний і економічний, Golf - це все, що потрібно багатьом людям. У нього продуманий дизайн всередині і зовні, а також відмінна вартість, в порівнянні з конкурентами. Подивіться, АвтоМото знайшов 6 100 оголошень про продаж б/у Фольксваген Гольф

Kia Ceed
Купити авто Кіа

Kia Ceed незаслужено обділений увагою. Хетчбек пропонує якісний інтер'єр і практичний салон. Автомобіль хороший в управлінні і випускався як з бензиновими, так і з дизельними двигунами. Вартість починається з $ 4 500 за машину 2008 року. Подивіться, які Kia Ceed продають прямо зараз. 

Volkswagen Polo
Купити Volkswagen на автобазарі

Як і більший Golf, Volkswagen Polo має тенденцію зберігати свою цінність краще, ніж конкуренти. Можливо, через свій бажаний значок і якість інтер'єру. Поло дешевий в експлуатації завдяки економічним двигунам. Ось каталог б/у Volkswagen Polo на будь-який смак і бюджет: з дизелем, бензином і газом, трьох- і п'ятидверний, різних комплектацій і років випуску.

Попередня стаття 7 фактів про Ferrari, які ви не знали
7 фактів про Ferrari, які ви не знали
Історія легенди: Toyota Land Cruiser
Наступна стаття Історія легенди: Toyota Land Cruiser

Популярні новини