Огляд GMC Terrain 2022

10 лютого 2022

Terrain 2022 - це невеликий позашляховик GMC. Покупці оцінять керованість, просторий салон та солідний набір стандартних функцій. Проте автомобілю доводиться змагатися з Honda CR-V, Mazda CX-5 та Nissan Rogue. Чим ДжіЕмСі Террейн 2022 виділяється серед конкурентів?

Купити новий автомобіль ДжіЕмСі Террейн 2022 на автобазарі AutoMoto.ua

Нове у 2022 році 

  • оновлено дизайн інтер'єру та екстер'єру,
  • додано позашляхову комплектацію AT4,
  • знято з виробництва базову комплектацію SL та 2,0-літровий турбодвигун.

Кому варто купити? 

Terrain – гідний вибір у класі компактних позашляховиків. Він відмінно впорається з усіма завданнями кросовера у місті та приверне увагу нетиповим дизайном. Для багатьох саме зовнішній стиль стане головним аргументом, щоб купити GMC Terrain. 

Нове чи б/у авто? 

GMC внесла до Terrain кілька покращень на 2022 рік. Головними змінами стали оновлений стиль кузова та бездротові функції для Apple CarPlay та Android Auto. З'явилася також нова комплектація GMC Terrain – AT4, яка покращує позашляхові характеристики моделі. Вона пропонує стандартний повний привід, кермо з підігрівом, режим водіння бездоріжжям, спортивні шини, захисні пластини, особливий стиль оформлення салону, зовнішні дзеркала з електроприводом з підігрівом і задні двері з електроприводом.

Не всі зміни моделі виявились позитивними. GMC також припинила випуск потужнішого опціонального двигуна Terrain та залишила слабкий базовий двигун в якості єдиного варіанту. 

Дивіться також каталоги:

Який результат? Вибирайте новий GMC Terrain, якщо вам сподобалася позашляхова версія АТ4 або потрібна бездротова інтеграція зі смартфоном. В інших ситуаціях варто переглянути пропозиції автобазару. На АвтоМото ви знайдете всі оголошення про продаж ДжіЕмСі Террейн в Україні. 

GMC Terrain або Chevrolet Equinox

Chevrolet Equinox дуже схожий на Terrain. Обидва позашляховики мають практично аналогічний список стандартних та доступних функцій, приблизно однаковий об'єм пасажирського простору та багажного відділення та ідентичні двигуни. Усередині Terrain виглядає стильнішим, але менша вартість Еквінокс робить його кращим варіантом. 

GMC Terrain або Toyota RAV4

Toyota RAV4 значно випереджає Terrain. РАВ4 має один із найбільших вантажних відсіків у класі. Двигун Toyota потужніший і економічніший, ніж у Terrain. На додачу до всього, ви заощадите гроші, якщо виберіть Тойота РАВ4 замість Террейн.

Оголошення про продаж авто ДжіЕмСі Террейн 2022 на АвтоМотоТехнічні характеристики авто ДжіЕмСі Террейн 2022Купити позашляховик GMC Terrain 2022 в УкраїніОгляд нового автомобіля ДжіЕмСі Террейн 2022 з фото та відеоПідібрати комплектацію автомобіля ДжіЕмСі Террейн 2022 на AutoMoto.uaТест-драйв нового автомобіля ДжіЕмСі Террейн 2022 з фото та відеоСкільки пального витрачає GMC Terrain 2022Скільки коштує GMC Terrain 2022 в УкраїніСалон нового автомобіля ДжіЕмСі Террейн 2022 фотографіїПриладова панель в салоні нового GMC Terrain 2022Інтер'єр нового ДжіЕмСі Террейн 2022 

Салон

У салоні Terrain є багато місця, а завдяки зручним сидінням усередині можуть комфортно розміститися до п'яти осіб. Кабіна добре ізольована від зовнішнього шуму, тож поїздки будуть затишними.

Інтер'єр автомобіля привабливий і добре налаштований. На дверях і панелі приладів ви виявите трохи пластику, але в цілому виробник використовує якісні матеріали. У трьох топових комплектаціях стандартні тканинні сидіння замінені на перфоровану шкіряну оббивку. 

Terrain – зручний автомобіль для перевезення великих вантажів різних розмірів. Ви можете розраховувати на 838 літрів простору за задніми сидіннями. Складіть їх та збільшіть вантажний відсік до 1792 л. 

Зверніть увагу на стандартне заднє сидіння, яке складається в пропорції 60/40, а також доступне переднє сидіння, яке складається рівно. Задні двері з електроприводом та мала висота підйому також полегшують навантаження вантажу. У салоні розташовано багато лотків та кишень для зберігання особистих речей. 

Зручна інформаційно-розважальна система IntelliLink входить до стандартної комплектації. Вона має чітку графіку та швидкі, прості меню, в яких легко орієнтуватися. Бездротові Android Auto та Apple CarPlay – нові доповнення до списку стандартних функцій. 

Відео тест-драйв GMC Terrain 2022 року

Технічні характеристики

Технічні характеристики цього модельного року однакові для всіх версій GMC Terrain. Автомобіль поставляється з 1,5-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 170 кінських сил. Цей мотор веде себе непогано у місті, але його нестача потужності очевидна на високих швидкостях. Розгін до 100 км/год займає 9,3 секунди. Крім того, дев'ятиступінчастий автомат, з якою він працює в парі, перемикається повільно. 

Ще більше засмучує кнопковий перемикач передач у салоні Terrain. Він складається з декількох елементів, які виглядають як кнопки управління склопідйомниками, розташовані внизу на центральній консолі та абсолютно не інтуїтивно зрозумілі у використанні. Власники з часом звикнуть до такої особливості, але все ж таки маленькі кнопки важко знайти з першого погляду. 

Тішить витрата палива GMC Terrain:

  • 9,4 л/100 км у місті,
  • 7,8 л/100 км на трасі. 

З повним приводом показник трохи зросте.

GMC Terrain, можливо, не пропонує найпривабливішу поїздку у своєму класі, але забезпечує стабільну керованість і плавність ходу, а в проходженні поворотів кузов не сильно нахиляється. 

Безпека

Національна Адміністрація Безпеки Дорожнього Руху США надала Terrain 2022 загальну оцінку безпеки 5/5. Автомобіль отримав 5/5 у лобових та бічних краш-тестах та 4/5 у тесті на перекидання. 

Розміри та вага 

Позашляховик GMC Terrain 2022 має довжину близько 4,6 м. Його споряджена маса коливається від 1564 до 1660 кг.

Можливі комплектації 

GMC Terrain 2022 представлений в чотирьох комплектаціях: SLE, SLT, AT4 і Denali. У початковій версії ви отримуєте тканинний салон з обшитим шкірою кермом, 7-дюймовий сенсорний екран, стереосистему з шістьма динаміками, бездротовий зв'язок Android Auto і Apple CarPlay, Bluetooth, чотири порти USB, точка доступу Wi-Fi, безконтактний вхід без ключа, кнопку запуску та автоматичний клімат-контроль. Наступна комплектація замінює текстиль сидінь на перфоровану шкіру, підігрів передніх сидінь, двозонний клімат-контроль та ще ряд функцій для комфорту.

GMC Terrain AT4 отримує стандартний повний привід та набір корисних для бездоріжжя опцій. 

Топова модель Denali додає навігацію, модернізовану підвіску преміум-класу та проекційний дисплей.

Попередній огляд Огляд Citroen C4 2022
Купити новий автомобіль Сітроен С4 2022 на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль Ніссан Рог 2022 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд Nissan Rogue 2022