Огляд тест-драйву: Mazda CX-5 2020

7 квітня 2020

Mazda CX-5 2020 року - це компактний позашляховик з економічною витратою палива і приємною керованістю в будь-яких дорожніх умовах.

Огляд тест-драйву: Mazda CX-5 2020

Нове в 2020 році

  • Нові функції допомоги водієві в стандартній комплектації

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Mazda CX-5 має продуктивні мотори, хорошу керованість і комфортну їзду. Базовий двигун CX-5 забезпечує економну витрату палива і гарне прискорення. Ця модель коштує трохи дорожче конкурентів, висока ціна компенсується високоякісними матеріалами салону і довгим списком технічних функцій.

Нове або б/в авто?

У 2020 році в базову Mazda CX-5 додали такі функції допомоги водієві, як попередження при лобовому зіткненні, адаптивний круїз-контроль, попередження про вихід зі смуги руху і допомога в утриманні смуги руху. Ці системи були додатковими в моделях минулих років.

Mazda CX-5 або Honda CR-V?

Mazda CX-5 має більш потужні мотори і кращу керованість у порівнянні з CR-V. З іншого боку, салон і багажний відсік Honda простіше, ніж у Mazda. Вибір між цими двома позашляховиками залежить від ваших потреб і переваг.

Mazda CX-5 або Subaru Forester?

Mazda CX-5 має відмінну продуктивність двигунів і преміальний інтер'єр. Subaru, в свою чергу, забезпечує плавну і комфортну їзду, а також пропонує набагато більше вантажного простору, ніж CX-5. Subaru поставляється з повним приводом, що є рідкістю для класу компактних позашляховиків. Привід на 4 колеса є додатковою функцією в Mazda.

Салон

Mazda CX-5 вміщує п'ять чоловік. Інтер'єр цієї моделі, напевно, один з кращих в класі компактних кросоверів - дизайн виконаний з матеріалів преміум якості.

Стандартні функції включають інформаційно-розважальну систему Mazda Connect з 7-дюймовим сенсорним екраном, 4 динаміками, HD-радіо, Bluetooth і двома портами USB.

В доступні функції входять панорамний дах, двозонний автоматичний клімат-контроль, 8-дюймовий сенсорний екран, Android Auto, Apple CarPlay, навігація, аудіосистема з шістьма динаміками, аудіосистема Bose з 10 динаміками, супутникове радіо і два додаткових USB порта.

Інформаційно-розважальна система досить зручна для користувача, хоча деякі фізичні ручки розташовані далеко від водія.

Відео тест-драйв Mazda CX-5 2020 року

Технічні характеристики

Mazda CX-5 поставляється з одним з трьох двигунів: чотирициліндровим потужністю 187 кінських сил, 227-сильним турбованим мотором і дизельним з турбонаддувом потужністю 168 кінських сил.

Базовий двигун забезпечує достатньо потужності навіть для їзди по швидкісних магістралях.

Базова CX-5 витрачає 9.4 л в місті і 7.6 л на 100 км по шосе.

Безпека

У стандартні функції допомоги водієві входять камера заднього виду, адаптивний круїз-контроль, попередження про виїзд зі смуги руху, допомога в утриманні смуги руху, моніторинг сліпих зон, попередження при перехресному русі ззаду, попередження при лобовому зіткненні, виявлення пішоходів і автоматичне екстрене гальмування на низькій швидкості.

Доступні функції активної безпеки включають в себе розпізнавання дорожніх знаків, систему паркувальних камер з об'ємним оглядом, а також передній і задній парктроніки.

Розміри і вага

Довжина Mazda CX-5 складає 4.26 метра. Його споряджена маса коливається від 1610 до 1735 кг.

Можливі комплектації

Нова Mazda CX-5 випускається в п'яти варіантах: Sport, Touring, Grand Touring, Grand Touring Reserve і Signature.

Варіація Sport має зручну інформаційно-розважальну систему і необхідний набір функцій активної безпеки. Комплектація Touring відрізняється від інших моделей поліпшеною продуктивністю і додатковими системами допомоги водієві. Варіація Signature доступна з турбодизелем двигуном.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Lincoln Continental 2020
Огляд тест-драйву: Lincoln Continental 2020
Огляд тест-драйву: Toyota Yaris 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Toyota Yaris 2020