Объявления о продаже Альфа Giulietta в Украине

С VIN-кодом
24.05.2024
1 200 $
48 480 грн
Бензин 1.8 л.
Ручная / Механика
213 тис. км
Измаил
...Подвеска была перебрана. Салон был полностью снять и отмыт, но сейчас чуть припылился. Отдаю с ней новое сцепление. Чуть загнута задняя балка. Машина 83 года по паспорту 90
С VIN-кодом
17.05.2024
150 $
6 067 грн
Бензин 1.6 л.
Ручная / Механика
7 тис. км
Днепр (Днепропетровск)
Продам Alfa Romeo Giulietta 1,6 1986 год Не на ходу
С VIN-кодом
28.02.2024
7 400 $
299 330 грн
Дизель 2 л.
Ручная / Механика
290 тис. км
Киев
...з заводу акустика Bose з сабвуфером у багажнику. Підігрів сидінь. Сажевий фільтр на місці. Регенерація працює. Заміна ременя ГРМ 10 тисяч назад, стійок усіх 4, сайлентблоків, шарових, патрубків. Олія тільки Selenia. ТО зроблене 500 км. назад. Авто в гарному стані. Причина продажу купівля нерухомості. Якщо не додзвонились, пишіть в любий месенджер.
01.05.2024
10 000 $
404 500 грн
Дизель 0.16 л.
Ручная / Механика
156 тис. км
Киев
.... Автомобіль в дуже хорошій комплектації , Жодного ДТП за автомобілем раніше не зафіксовано .Бронюйте цей автомобіль за собою , за телефоном , який закріплений нижче . Маємо змогу підібрати будь якого цінового сегменту автомобіль , також перевірити і надати повну сервісну історію автомобіля . Детальніше по телефону . Чому саме обрати мої послуги? Широкий Вибір Європейських Авто: Моя команда експертів готова пропонувати вам доступ до різноманітного асортименту автомобілів в Європі. Чи це елегантний седан, потужний кросовер чи економічний хетчбек - ви оберете саме те, що вам потрібно. Консультації та Підтримка: Допомагаю обрати авто, що відповідає вашим критеріям. Консультую з питань технічного стану, історії авто та його технічних характеристик. Безпечна та Швидка Доставка: Гарантую безпечний та ефективний транспорт вашого автомобіля з Європи до вас. Ваша зручність - моя відповідальність. Оформлення та Реєстрація: Допомагаю у всіх формальностях та оформленні документів. Забезпечую плавний процес реєстрації вашого авто відповідно до законодавства. Клієнтська Підтримка 24/7: Ви можете розраховувати на мою постійну підтримку та консультації на кожному етапі. Вибір ідеального європейського автомобіля тепер став можливим без зайвих турбот. Залиште процес пригону на мене, і ви отримаєте ключі від свого авто з комфортом та впевненістю. Надам вам найкраще з Європи, тому що ваше задоволення - моя мета!

Альфа Giulietta по типу топлива и по виду трансмиссии

Альфа Giulietta по объему двигателя и по виду трансмиссии

Альфа Giulietta по видам трансмиссии

Альфа Giulietta по типу топлива

Альфа Giulietta в Украине

Альфа Giulietta по цвету

Альфа Giulietta по типу привода

Другие Альфа Giulietta

Альфа Giulietta по объему двигателя

Альфа Giulietta по годам

Смотрите еще: