Объявления о продаже Форд Custom в Киеве

С VIN-кодом
02.05.2024
15 100 $
601 584 грн
Дизель 2.2 л.
Ручная / Механика
166 тис. км
Киев
Оригінальний грузопасажир!Пригнаний в кінці 2021року. З початку війни майже не виїжджав.можливий обмін на Nissan e-NV200 (40квт).
С VIN-кодом
11.03.2024
12 100 $
482 185 грн
Дизель 2.2 л.
Ручная / Механика
336 тис. км
Киев
Стан авто дуже хороший, рідний пробіг, автомобіль повнісю обслужений(масло, фільтри, ЛАНЦЮГ ГРМ), хороша гума! Без ДТП! Звоніть розповім все детально!
С VIN-кодом
15.02.2024
14 000 $
557 900 грн
Дизель 2.2 л.
Ручная / Механика
290 тис. км
Киев
...підходить як для сімї так і для власного користування, відпочинку , рибалки так і для бізнесу з перевезення пасажирів ,багажу, та людей з інвалідністю. Оснащений багатьма сучасними додатками для комфорту, 220 Вт. Натуральний шкіряний салон, автономний обігрівач салону , прогрів двигуна та салону з пульта з можливістю прогамування , автоматичного обігріву на кожен день додаткова програма прогріву двигуна та салону авто в зимовий час дуже комфортно і економно . Датчик дощу, датчик світла, допомога при русі в гору, еко програми для економії палива підігрів зеркал, складання зеркал електричне, підігрів переднього та заднього скла. Електро підйомники скла з переді, електрична сходинка з підсвіткою , форкоп, великий люк, два кондиціонери, декоративне освітлення салону,старт-стоп, круїз контроль, ліміт обмеження швидкості, парктроніки передні і задні, камера заднього виду, три види покриття підлоги, накидки на сидіння, підголовники, зйомний пандус для перевезення людей на інвалідних колядках, приточно-виточна вентиляція салону (витяжка) , салон утеплений мін ватою , звукоізоляція салону. Нова резина, підігрів сидінь передніх. Мультируль дуже зручно , особливо при використанні круїз контролю, управління системою голосом. Затемнення вікон салону (заводське), не бита не фарбована , КПП 6 ст, штатні тестові програми стану авто, Поміняні амортизатори, зроблена турбіна, генератор на гарантії, ходова перевірена робота форсунок, замінено масло та інше , кат В не оподатковуєтся , 9 місць з водієм, можливий швидкий демонтаж сидінь , система (isofix) дозволяє швидко демонтувати всі сидіння якщо потрібно перевозити багаж. Дві пічки обігріву , два кондиціонери спереду і ззаді в салоні, економне автономне опалення. Виніс керма по висоті і по вильоту. Якісне освітлення, ближнього світла ,протитуманки. Авто дуже мяке, оригінальний пасажир з Норвегії в Україні з грудня 2021 року . Можливе встановлення спального місця. Ідеально підходить як для ближніх поїздок так і для дальніх, немає змученості від довгого знаходження за кермом. Економне у використанні палива розхід від 6.8 літрів при економний їзді ,до 8.2 літра до швидкого типу їзди з пасажирами і при включених кондиціонерах , що на сьогоднішній день значно економить кошти, високий дах дає можливість комфортно переміщуватись по салону. Аварійні виходи на випадок аварій ,дтп. Дуже легко керуєтся автомобілем швидкісний режим поводить себе досить впевнено при обгоні та високій швидкості. Регулювання сидінь по висоті та інші регулювання, дозволяє досить комфортно керувати авто на дорозі, досить добрий обзор для водія. Зеркало заднього виду з затемненням з нічним фото елементом. Два акумулятори знаходяться під сидінням водія. Контроль зміни полоси і датчик бокового освітлення ( обочини) в нічний період . Відмінне звучання аудіо системи.
С VIN-кодом
08.11.2023
10 700 $
426 395 грн
Дизель 2.2 л.
Ручная / Механика
197 тис. км
Киев
Ford transit custom - 2014р, 2 висота, вантажний фургон, двері бокові з обох сторін, підігрів двигуна, круїз-контроль, фаркоп.

Форд Custom в Украине

Смотрите еще: