Все города Все города

Объявления о продаже Мазда 2 в Днепре (Днепропетровске)

С VIN-кодом
19.03.2024
6 000 $
238 799 грн
Бензин 1.5 л.
Ручная / Механика
72 тис. км
Днепр (Днепропетровск)
...салон та ємкий багажник, який можна збільшити за рахунок опускання спинки задніх сидінь. Салон охайний, без затертостей, без зайвих запахів. Витрата пального по місту у зимку 8-8.5 літрів, влітку без кондиціонера близько 7-7.5 літрів, по трасі біля 6 літрів, змішана витрата 7 літрів. Попередня хозяйка авто до мене була теж дівчина. З н'юансів є невеликі сколи та подряпини по кузову. ТО виконувалося регулярно, всі ремонти відображені у сервісній книжці. Двигун, коробка, ходова – у доброму стані. Всі електичні системи в машині працюють на відмінно, є підігрів передніх сидінь, обігрів заднього скла. У якості бонуса - комплект літньої гуми та захісний тент від сонця та снігу. Авто продається у м. Дніпро. Можливий торг, але після зустрічі та просмотру авто. Прохання перекупів не турбувати !
С VIN-кодом
12.01.2023
8 000 $
318 400 грн
Бензин 1.5 л.
Автомат
181 тис. км
Днепр (Днепропетровск)
Продам свое авто, в отличном состоянии, полностью обслуживаемое, пригнанное из США с минимальным повреждением! Замена заднего бампера и ляды! Очень экономично по городу 5 литров на 100 км!
С VIN-кодом
24.01.2024
5 700 $
226 859 грн
Бензин 1.5 л.
Ручная / Механика
184 тис. км
Днепр (Днепропетровск)
...від стилю їзди, влітку без кондиціонера виходили на витрату містом близько 6 літрів, траса 5 літрів, змішана витрата 6 л літрів. Два власники – дві жінки. Авто не бите, все ціле, без ДТП і без підкрасу! З нюансів по кузову є невелика вм\' ятина на водійських дверях, корозії металу в районі вм\' ятини немає, фарба ціла. Є невеликі сколи, подряпини по кузову. Також тріщина на лобовому склі. Передпродажкою не займалися - продаємо в тому стані, який є зараз. ТО виконувалося раз на 8 тисяч, всі ремонти відображені у ремонтних накладних. Останній ремонт та обслуговування виконувалось 4 тис км тому, додаю фото що було замінено та обслужено. Двигун, коробка – у відмінному стані. На даний момент авто обслуговується, вкладень не вимагає. Салон для авто такого класу дуже просторий, задні спинки сидінь лягають у рівну підлогу, шторка багажника забирається і маєте великий вільний об\' єм для перевезень чогось. Салон чистий, без затертості, в машині запах нового авто. Кліматична система працює добре, компресор кондиціонера заправлений. Всі системи в машині працюють - вікна, підігрів сидінь, омивачі, обігрів заднього скла, Авто двірники, складання дзеркал кнопкою. Продаємо у місті Дніпро, в інші міста не виїжджаємо. Готові до перевірки на будь-якому СТО. Торг біля капоту. Авто бізнесменів прохання не турбувати!

Мазда 2 в Украине

Смотрите еще: