Объявления о продаже Пежо 307 в Шостке

С VIN-кодом
01.06.2024
3 700 $
152 033 грн
Дизель 1.4 л.
Ручная / Механика
319 тис. км
Шостка
...Привід: Передній Коробка передач: Механічна Технічний стан: Відреставрована турбіна Зроблена головка блока циліндрів (ГБЦ) Заміна ременя ГРМ Новий термостат Залито нове масло в двигун і коробку передач Встановлені проставки 30 мм для покращеного кліренсу Заміна зовнішнього ШРУС справа Нові гальмівні колодки Нові наконечники рульових тяг Зроблено розвал-сходження Додатково: Літня гума в комплекті Економічна витрата: 5 літрів на 100 км Надійна в зимових умовах, не підводила при морозах Новий АКБ Запаска зимова шипована По днищу є декілька латок Кузов оцинкований Гарна музика Салон у гарному стані Автомобіль не новий, але дуже надійний і в гарному технічному стані. Всі деталі по проведеним роботам можу надати. Дзвоніть або пишіть для додаткової інформації та огляду.
С VIN-кодом
30.05.2024
3 700 $
152 070 грн
Дизель 1.36 л.
Ручная / Механика
319 тис. км
Шостка
...МеханическаяТехническое состояние:Отреставрирована турбинаСделана головка блока цилиндров (ГБЦ)Заменен ремень ГРМНовый термостатЗалито новое масло в двигателе и коробке передачУстановлены проставки 30 мм для улучшенного клиренсаЗаменен внешний ШРУС справаНовые колодки тормозныеНовые наконечники рулевых тягСовершено развал-схождениеДополнительно:Летняя резина в комплектеЭкономический расход: 5 литров на 100 кмНадежна в зимних условиях, не подводила при морозахНовый АКБЗапаска зимняя шипованнаяПо дну есть несколько заплатКузов оцинкованныйХорошая музыкаСалон в хорошем состоянииАвтомобиль не нов, но очень надежен и в хорошем техническом состоянии. Все детали по проделанным работам могу предоставить. Звоните или пишите для получения дополнительной информации и обзора.
С VIN-кодом
09.05.2024
1 900 $
78 071 грн
Дизель 2 л.
Ручная / Механика
400 тис. км
Шостка
Авто не заводиться . Заниматься и разбираться в чем причина некогда . Продаю по ненадобности . Продажа Только с переоформлением .
С VIN-кодом
21.04.2024
3 700 $
152 033 грн
Дизель 1.6 л.
Ручная / Механика
274 тис. км
Шостка
С VIN-кодом
22.01.2024
2 800 $
115 052 грн
Дизель 1.4 л.
Ручная / Механика
318 тис. км
Шостка
...з маховиком (зауважу DMF маховик) -Замінено ГРМ на 310 тисяч -Перевірені форсунки (заміна розпилювачів) -Ревізія ГБЦ -Було перефарбування в раптор бо були пошкодження ЛКП в вигляді царапин та сколів (на фото присутнє пошкодження порога) -Ходова була зроблена після купівлі: (міняли шарові, сайлентблоки) з часом бажано зробити огляд є нарікання іноді на ШРУС -Коробка працює без нарікать, всі передачі але коли мороз буває закусує трос куліси, попрацювавши 5-10хв, все нормально, в теплу погоду все робить -Нова турбіна встановлена, стару надам щоб не було сумнівів -По двигуну, працює рівно, гарний старт, як на всіх дизелях є піддимлення, на роботу не впливає, в мороз -18 запускалась без питань, головне щоб було нормальне ДП (солярка), є запотівання по двигуну але шоб витікало такого нема, жору масла також нема -Стартер та генератор після реставрації -Пічка гріє та регулюється без питань -Акумулятор міняли, в мороз теж не підводив -2 комплекти шин літо та зима (гарний стан тієї та тієї) В цілому стан авто на свої гроші цілком нормальний, тому раджу глянути ціни на них по всій Україні, також присутній торг після огляду, але говорю відразу незначний, саме головне те, що якшо хочете побачити нове авто, як з салону, тоді шукайте далі, бо цей варіант був новим в 2002 році, зараз нажаль не нове, хоча хотілось би, але є 22 роки позаду, тому якщо треба нове в цій ціні, не втрачайте свій час на розгляд даного авто. Тому попередньо обдумайте перш ніж, дзвонити та домовлятись про огляд авто, якщо вже ж таки зацікавить цей варіант то надам без питань авто та все що є і знаю розповім при зустрічі, бо можливо щось не вказане в описі. Для розуміння цін більш детально, просто на ріа натисніть «статистика» побачите середню ціну на таке авто, в такому стані за такі гроші навряд знайдете Обмін цікавий з моєю доплатою, ціна авто на обмін дорожче 3500$ але краще продаж за нал
Предложения от автосалонов

Пежо 307 в Украине

Смотрите еще: