Мазерати в Львове

С VIN-кодом
21.05.2024
29 500 $
1 187 375 грн
Бензин 2.98 л.
Автомат
85 тис. км
Львов
...і динамічнийВ заказному кольорі:Monte Carlo Blue+опційний двохколірний салон з натуральної шкіриПотолок натуральна коричнева алькантара*Встановлено безпровідний CARPLAYМотор:Надійний і динамічнийV6 3.0 Bi-turbo410 к.с 0-100 4.9секКоробка:ZF 8HP другого поколінняВстановлювалась на Bmw топових версійВідрекомендувала себе як швидка і надійнаПідвіска: опційна активна Skyhook для динамічного контролю плавності ходу(стійкості автомобіля)Система Skyhook створенна для безперервного і автоматичного управління амортизацією підвіски.Вона поглинає будь-які нерівності місцевості,пропонуючи високий рівень комфорту і адаптуючись до стилю водіння водія,який прагне до динаміки і спортивностіЗ цікавих опцій:- Двох колірний шкіряний перфорований салон- Вентиляція і підігрів передніх і задніх сидінь- Задні і бокові шторки- Підрульові пелюстки- Пам‘ять сидінь- Складні зеркала з підігрівом і автозатемненням- Підвіска зі зміною жорсткості- Датчик світла- Датчик дощу- Круїз контроль- 4 зонний клімат контроль- Потолок алькантара- Поворотні LED фари- Люк- Безключовий доступ- Великий розширений центральний дисплей- Камера заднього виду- Передні та задні парктроніки- Розширена підсвітка салону- Диски R20- Активний вихлоп, міняє звук з кнопки- 6 поршневі вентильовані тормоза- Повний привідПісля пошкодження в США ВСІ пошкоджені деталі було заміненоВікна всі оригінальніНіхто нічого не спасав і не шпаклювавВсе нове і по оригіналуАвто після великого ТО:- Заміна основної помпи- Заміна всіх свічок- Заміна тормозних дисків і колодок- Заміна ВСІХ фільтрів і масла: мотор, мости, коробка- Заміна сайлентблоків ходової- Зроблено повний детейлінг- Поліровка- Хімчистка- Кондиціонування шкіри- Покритий в дорогу керамікуДля тих хто шукає живу і обслужену MaseratiГотовий до будь яких перевірок
С VIN-кодом
17.05.2024
20 000 $
807 400 грн
Бензин 0 л.
Автомат
11 тис. км
Львов
...Пробіг - 11,143 mi (ACTUAL) Привід - Rear-wheel Drive Двигун - 3.0 AКПП Детальніше звертайтесь по телефону або в приват Доставка до двох місяців в Україну через Литву та Німеччину Компанія Global Auto Logistic На ринку близько 4-ох років!!! Більше 5000 задоволених клієнтів Головний офіс у Львові та філіали у Луцьку, Києві та Івано-Франківську Майданчик з продажу автомобілів в наявності у Львові та Тернополі Авто під ключ Із аукціонів COPART та IAAI Наша послуга 400$ Без прихованих платежів 100$ з наших послуг на ЗСУ! Працюємо по договору Економія до 40% Хочете це або інше авто під замовлення, пишіть або телефонуйте, Ми підберемо авто Вашої мрії
С VIN-кодом
20.12.2023
23 000 $
929 200 грн
Бензин 2.98 л.
Автомат
138 тис. км
Львов
...елементи рідні (включаючи бампер). Малювався тільки бампер, також є один маленький частковий окрас заднього крила (який виник під час експлуатації тут).В експлуатації авто практично 3 роки, за цей час я єдина власниця. Всі ТО згідно регламенту, заміна масла кожні 7-8 тис км (ціна на регулярне ТО, таке ж як на BMW 5 серії).Потужний двигун від Ferrari, супер надійна коробка ZF та повний привід дозволяє відчути весь спектр емоцій на дорозі!Шикарний білий шкіряний салон, дерево… звук двигуна неймовірний! Колір авто має дуже гарний перламутровий перелив.В комплекті 2 ключі, 2 комплекти коліс (літо 20 різноширокі, зима - 19 одноширокі)Чудовий технічний і зовнішній стан, машина максимально доглянута, регулярний повний детейлінг, покрита керамікою, фари в бронеплівці.Окрім дійсно класного автомобіля, ви отримаєте справді круті емоції від водіння і величезну увагу водіїв та пішоходів. В потоці, стоячи поряд з новенькими авто, увага всіх буде саме на мазераті! Просто повірте!Обмін не цікавий, автоплощадки та інстаграм пабліки прохання не турбувати!
С VIN-кодом
26.06.2023
25 400 $
1 026 160 грн
Бензин 3 л.
Автомат
53 тис. км
Львов
...купить - возможна дополнительная техническая экспертиза на СТО Любэ Авто.Больше информации - по телефону. Бесплатный тест-драйв на нашей площадке в пгт. Львов.-О НАС-Любэ Авто - это один из крупнейших мультибрендовых дилеров авто из США, Канады, Кореи, Европы и Грузии. Наши филиалы работают по всей Украине, поэтому вы можете обратиться к представителю в своем городе.Наш all-in-one сервис покрывает полный спектр услуг от покупки до передачи авто владельцу:-подбор, покупка на аукционах и продажа авто;-вигидни кредиты на авто;-Услуга trade-in;комиссионные площадка;-страхование;-Сертификация и постановка на учет;-детейлинг.Все это - без посредников и с доступными ценами.Предложим ЛЮБЭ! Обращайтесь!
С VIN-кодом
16.08.2023
25 500 $
1 030 200 грн
Бензин 0 л.
Автомат
53 тис. км
Львов
...Установленный новый бампер, фары от рестайлинговой модели авто делалось исключительно для себя!Более подробно расскажу по тел!
Предложения от автосалонов
С VIN-кодом
14.08.2023
28 900 $
1 167 560 грн
Бензин 3 л.
Автомат
162 тис. км
Львов
...рядом крутых технических и механических качеств.Авто свежепригнанное, полностью обслуженное.Не требует вложений.Без ДТП.Гаражное хранение.

Мазерати в Украине

Мазерати в Львове

Смотрите еще: