Объявления о продаже Шкода в Харькове

С VIN-кодом
02.05.2024
7 800 $
310 674 грн
Бензин 1.8 л.
Ручная / Механика
266 тис. км
Харьков
...в идеальном состоянии.В родной краске. Ничего не подрисовывал. Продаю как есть без марафетов.В 2020 году приехала в Украину, первый владелец в Украине. 4-й год в одной семье.Технически все хорошо, турбина масло не ест. Стоят оригинальные немецкие запчасти, немецкий сборник – не все октавии такие встретишь. Резина лето, легкосплавные диски на фото. Зимней резины нет. Авто не из салона, есть несколько сколов лака от пескоструя.ПЕРЕКУПА И АВТОПЛОШАДКИ - ПРОХОДИМ МИГ!
03.05.2024
0 $
0 грн
Бензин 1.6 л.
Ручная / Механика
159 тис. км
Харьков
...сердце и душу, никогда ничего не жалел. Мотор 1.6 модификация SR (AKL), масло 500 км как поменял, очень бодрая, в машину дополнительно ставил подогрев сидений выведена на оригинальную кнопку, звёздное небо, на дальний свет вывел балку которая спрятана за решёткой, основной свет линза, затянул плёнку на стопы, музыка: пищалки герцы, фронт и зад стриты, саб жбл, усилитель на саб прайд, усилок на задние калонки апокалипсис, + до этого стоит конденсатор на 2Т, просадок нет, по общему музыка айс, поставил проставки чтоб была выше , перетянул дверные карты, так как после химчистки родные провисли. Передал трассу выхлопа, поменяно 2 гофры, вырезал катализатор , поставил 2 Х-образных резонатора, + банка, звук лёгкий басистый. По кузову! Вся в родной краске!!! Вместо того чтоб шпаклевать крылья где у них болячка, было поменяно полностью на оригинальные. Не бита!!! Все стёкла родные, в плоть до лобового. Можно ещё рассказывать очень много! Хочу обменять на такую же , только 1.8Т , хотелось на WRS либо WTS, как с моей доплатой так и с вашей. Все предложение желательно пишите на вотсап!
С VIN-кодом
11.04.2024
17 900 $
712 778 грн
Дизель 1.97 л.
Автомат
162 тис. км
Харьков
Автомобиль в хорошем состоянииПодтвержденный пробег
С VIN-кодом
13.04.2024
16 500 $
657 030 грн
Дизель 2 л.
Автомат
295 тис. км
Харьков
...не якихось помилок по машині немає, ходова і двигун у відмінному стані. Вся в стоку, екологія на місці!Машина на дуже гідній комплектації:-безключовий доступ;-Пам'ять сидінь;-Адаптивне світло;-автопарковка;-Датчик дощу;-Автодальний;-Мультируль;-Монітор з навігацією та можливістю підключення по Bluetooth;-CarPlay;-Електро ляда;-Панорама;-Хороша акустика;-Парктроніки передні задні;-Камера заднього виду;І багато іншогоГотовий до перевірок на СТО, віддаю в комплекті зимову гуму на 17 титанових дисках!Наразі стоять фірмові RS диски R18 на новій літній гумі.Передня оптика у бронеплівці!2 ключі!Машина справді варта уваги.На решту запитань відповім по телефону.
С VIN-кодом
28.03.2024
17 900 $
712 957 грн
Дизель 1.6 л.
Автомат
170 тис. км
Харьков
...підігрів всіх сидінь, клімат двозонний, LED фари, сліпі зони,безключ. доступ, топ мультимедіа та музика Canton і т.д.Автомобіль купувався у лізингової компанії у Німеччині, довго вибирав у такому наборі опцій.Є вся історія, пройдено всі регламентні послуги (зчеплення, ГРМ новий тощо). Без ДТП.В Україні із січня 2024 року. Документація з сервісу в Європі та Україні, в тому числі з електронної бази дилера. Є фото при покупці у Європі.Рік виробництва 2018, модельний 2019 року.На пробігу 116 500 км замінено комплект зчеплення DSG.На пробігу 130 000 км замінено паливні форсунки.Докладніше про комплектацію:-світлодіодна оптика із системою адаптивного освітлення (LED заводський)-панорманний дах зі шторкою (відкривається повністю)-лобове скло з підігрівом-підігрів керма-підігрів передніх та задніх сидінь-мультимедіа із найбільшим екраном цієї моделі COLUMBUS-apple carplay/android auto-Вбудована навігація з картами України-підсилювач, сабвуфер та акустика Canton-Електропривід багажника-usb розетки та вентиляція для задніх пасажирів-Мультируль (все управління на кермі)-хром пакет (рейлінги, вставки на вікна і т.д.)-чорні дзеркала та затемнена задня оптика із заводу-ambient підсвічування салону з вибором кольору та яскравості (у дверях, у ногах)-заводський знімний фаркоп-генератор 180 А-денні ходові вогні з автоматич. управ. освітленням-обігрівані форсунки склоомивача-Розмір коліс 225/45 R17-безпровідна зарядка-Електроскладені дзеркалаПомічники:-сліпих зон-помічник руху смугами-автодальне світло-система розпізнавання дорожніх знаків-виїзду з паркування-автопарковка-парктроніки по колу-камера заднього виду-круїз контроль та обмежувач швидкості-перев. режимів їзди-асистент автопаркування з причепомЦей автомобіль коштував новим 39 660 євро.
Предложения от автосалонов
С VIN-кодом
03.05.2024
2 599 $
103 518 грн
Бензин 1.4 л.
Ручная / Механика
300 тис. км
Харьков
...глобальных вопросов нету все работает в штатном режиме по кузову понятное дело присутствуют следы эксплуатации без этого никуда ну на это и такая цена, машина не новая прошу это учитывать, по электрике все работает, в ходу хороший приятный автомобиль! По всем интересующим вопросам звонить в любое удобное для Вас время! С документами порядок, любой вид оформления! Торг есть реальным покупателям!
С VIN-кодом
26.03.2024
16 200 $
645 408 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 1.6 л.
Ручная / Механика
162 тис. км
Харьков
...дуже багато сил та грошей!Додатково встановлено:- 3D LED приладова панель (дуже багато функцій, змінюються колодязя приладів) (700 €);- круїз контроль;- Шкіряний мультируль;- 4 задніх динаміків (верх та низ);- Шкіряний важіль КПП;- Висувна поличка під колір декору біля важеля КПП;- Салон шкіра-алькантара (не чохли);- ксенон PROLUMEN у ближнє світло;- LED лампи у протитуманні фари.Дороге тонування Llumar, включаючи лобове скло! Пороги обклеєні бронеплівкою!Новий акумулятор BOSCH S5!Моторна олія тільки MOTUL 8100 X-cess!2 комплекти килимків, 2 ключі!Такої тихої Шкоди ви не знайдете (всі шуми прибрані), дуже багато шумо та віброізоляції:- передні та задні двері, карти дверей;- бічні накладки ременів;- передні та задні локери арок;- Накладка на кришку багажника;- вся задня частина автомобіля, арки тощо.Цілком обслужений!На 150000 км замінено ремінь ГРМ та ролики (CONTITECH). На 162300 км замінено масло в двигуні, всі фільтри, включаючи газові фільтри!Торг біля автомобіля! Із дурними пропозиціями не турбувати! Обмін не цікавить!Перекупів та автомайданчиків прошу не турбувати!Додаткова інформація за телефоном!
С VIN-кодом
03.05.2024
5 650 $
225 039 грн
Бензин 1.39 л.
Ручная / Механика
196 тис. км
Харьков
...фари, дискові гальма по колу, підігрів сидінь, шкіряне кермо, шкіряна куліса, шкіряна ручка ручного в рідному забарвленні,короба не гнілі і також нефарбовані і додатково оброблені,двигун працює тихо,ходова без сторонніх стуків,салон не затертий,задня поличка,запаска,ключ,домкрат все на місці,два ключі,сервісні документи підтверджують пробіг автомобіля,два комплекти гуми, переоформлення, торг!
С VIN-кодом
03.05.2024
5 650 $
225 039 грн
Бензин 1.4 л.
Ручная / Механика
196 тис. км
Харьков
...в которой установлен качественный ксенон,противотуманные фары,дисковые тормоза по кругу,подогревы сидений,кожаный руль,кожаная кулиса,кожаная ручка ручного тормоза,кузов автомобиля в родном окрасе,короба не гнелые также не крашены и дополнительно обработаны,двигатель работает тихо,ходовая без посторонних стуков,салон не затерт,задняя полочка,запаска,ключ,домкрат все на месте,два ключа,сервисные документы подтверждающие пробег автомобиля,два комплекта резины,переоформление,торг!
С VIN-кодом
09.02.2024
9 200 $
366 344 грн
Бензин 1.8 л.
Ручная / Механика
270 тис. км
Харьков
...и пробег). Машина по документам конец 2011 года, модельный ряд 2012 года, на полном боевом ходу, ни разу не подводила, турбированный мотор 1.8л. (160 л.с.), очень чуток к педали газа. В топовой комплектации Laurin$klement, которая включает в себя кожаный комбинированный салон (кожа алькантара), оригинальные диски 17r, адаптивный ксенон, противотуманные фары, омыватели фар, память и электрорегулировка водительского сиденья, подогрев передних сидений, электрорегулировка, сборка и подогрев зеркал., бортовой компьютер, датчик света, датчик дождя, датчик давления шин, круиз-контроль, двухзонный климат-контроль, задний адаптивный датчик парковки (парктроник), подсветка ручек в салоне, подсветка под ноги при выходе из машины, мультикермо, максимальная магнитола (подключается через блютуз", "громкая связь" 4 электростекла подъемники, автономный обогреватель "Webasto", система помощи при старте в горку, 2 комплекта ключей.ЗАМЕНЕННЫЙ КОМПЛЕКТ ЛАНЦЕВА ГРМ.ПОЛНОСТЬЮ ОБСЛУЖЕНАЯ ПОЛНАЯ ЗАМЕНА МАСЕЛ И ФИЛЬТРОВ!Обслуживал вовремя, денег не жалел, мышинка в хорошем состоянии, сел – уехал.Звоните – пишите, на любой вопрос ответим на машинку.
С VIN-кодом
23.03.2024
9 600 $
382 464 грн
Бензин 1.8 л.
Ручная / Механика
180 тис. км
Харьков
...кпп. Двигун, коробка в ідеалі. Ходова у відмінному стані.В авто все працює, кондиціонер, пічка,воздуховоди не зламані,стан авто збережений. Авто обслужене, замінені всі масла, грм нового зразка. Неймовірні враження від ізди на повному приводі.Перевірка авто на ваші вимоги вітається.На додаткові питання відповім по телефону.
С VIN-кодом
03.05.2024
10 500 $
418 110 грн
Дизель 1.6 л.
Ручная / Механика
190 тис. км
Харьков
...з дуже приємною міською витратою палива 5л/100км з кондиціонером, система старт-стоп, кондиціонер (обслужений і заправлений), заміна рідин, ел.скла, ел.дзеркала, круїз-контроль, мультимедіа, по ходовці м'ячик, по мотору годинник, дуже приємний в їзді, відмінний технічний та косметичний стан.

Шкода в Украине

Шкода в Харькове

Смотрите еще: