Ягуар в Полтаве

С VIN-кодом
13.06.2024
29 000 $
1 191 610 грн
Бензин 2 л.
Автомат
39 тис. км
Полтава
Автомобіль у хорошому стані. В Україні перший власник.
С VIN-кодом
13.06.2024
29 000 $
1 191 610 грн
Бензин 2 л.
Автомат
39 тис. км
Полтава
Автомобиль в хорошом состоянии. На Украине первый владелец.
13.06.2024
14 500 $
595 805 грн
Электро 0 л.
Автомат
62 тис. км
Полтава
...послуги приватного пригону автомобілів з Сполучених Штатів Америки. Забудьте про складнощі та турботи, пов'язані з покупкою автомобіля з-за кордону – разом зі мною ви отримаєте ідеальний транспорт з США, без стресів та непорозумінь. Наша компанія на ринку більше 8-ми років , працюємо на репутацію і на совість Що я пропоную: Консультації та Відбір Авто: Я допоможу вам обрати ідеальний автомобіль з великого асортименту на ринку США, враховуючи всі ваші побажання та бюджет. Покупка та Перевірка Авто: Я візьму на себе усі аспекти покупки, включаючи перевірку технічного стану, історії авто та документації. Ваша безпека - моя першочергова мета. Організація Доставки: Після придбання автомобіля я забезпечу надійну та швидку доставку до вашого місця. Ваш новий авто швидко буде вас чекати. Таможенне Оформлення та Реєстрація: Займусь всіма формальностями та процедурами, щоб ваш автомобіль легко та швидко отримав українську реєстрацію. Підтримка та Супровід: Я завжди на зв'язку, готовий відповісти на всі ваші питання та надати консультації після отримання авто. Звертайтеся до мене, і я зроблю вашу мрію про ідеальний американський автомобіль реальністю! Довірте мені важкість вибору та процесу пригону, і ви отримаєте ключі від свого нового авто з комфортом та впевненістю.
29.05.2024
20 000 $
821 800 грн
Электро 0 л.
Автомат
65 тис. км
Полтава
...послуги приватного пригону автомобілів з Сполучених Штатів Америки. Забудьте про складнощі та турботи, пов'язані з покупкою автомобіля з-за кордону – разом зі мною ви отримаєте ідеальний транспорт з США, без стресів та непорозумінь. Що я пропоную: Консультації та Відбір Авто: Я допоможу вам обрати ідеальний автомобіль з великого асортименту на ринку США, враховуючи всі ваші побажання та бюджет. Покупка та Перевірка Авто: Я візьму на себе усі аспекти покупки, включаючи перевірку технічного стану, історії авто та документації. Ваша безпека - моя першочергова мета. Організація Доставки: Після придбання автомобіля я забезпечу надійну та швидку доставку до вашого місця. Ваш новий авто швидко буде вас чекати. Таможенне Оформлення та Реєстрація: Займусь всіма формальностями та процедурами, щоб ваш автомобіль легко та швидко отримав українську реєстрацію. Підтримка та Супровід: Я завжди на зв'язку, готовий відповісти на всі ваші питання та надати консультації після отримання авто. Звертайтеся до мене, і я зроблю вашу мрію про ідеальний американський автомобіль реальністю! Довірте мені важкість вибору та процесу пригону, і ви отримаєте ключі від свого нового авто з комфортом та впевненістю.
С VIN-кодом
20.04.2024
26 000 $
1 068 340 грн
Электро 0 л.
Вариатор
180 тис. км
Полтава
...play, android auto, SOH акб 94, проїзжає 350 - 400 км на одній зарядці, муззична система Meredian surround , до 100 за 4,5 сек.
Предложения от автосалонов

Ягуар в Украине

Ягуар в Полтаве

Смотрите еще: