Все города Все города

Объявления о продаже Фольксваген CC / Passat CC в Конотопе

С VIN-кодом
19.05.2024
12 700 $
509 270 грн
Бензин 1.98 л.
Автомат
189 тис. км
Конотоп
...принимала участия. Я первый владелец. Есть фото из порта при загружении машины в штатах и ??фото при разгрузке в порту города Одесса. За время эксплуатации были заменены: комплект ГРМ (цепи, ролики и тд.), 2 раза ремень и ролики генератора, все сальники клапанов, клапан вентиляции картерных газов, помпа в сборе с корпусом термостата, впускной коллектор, катушки и свечи зажигания, все жидкости какие только возможно: фильтр, масло в акпп Motul multi dctf, масло в двигателе Mobil 1 fs 5w40, антифриз Hepu, тормозная жидкость. Сайлентблоки передней и задней подвески, тормозные колодки, диски были уже заменены в штатах, машина по карфаксу обслуживалась каждые 10к км, не миль. Также стоят проставки 2 см, перед и зад в связи с нашими «хорошими» дорогами. Детальнее по телефону, много расписывать. Из профилактических процедур была сделана сразу чистка впуска и клапанов и так называемая раскоксовка. Делалось у Юрия – «Чистый поршень» в городе Киев. Смазку в двигателе менял каждые 6-7 тыс.км, больше не перекатывал. Летняя и зимняя резина на дисках и с датчиками давления. Нареканий на работу двигателя, подвески и коробки нет вовсе, за машиной следил и вовремя обслуживал только качественными деталями и правильно эксплуатировал в городе. Вся электроника исправна, каждая кнопочка рабочая, ни каких ошибок нет, автомобиль полностью исправен. Салон ухоженный, без потертостей, царапок и тд, за ним тоже всегда следил. Раз в год мыл радиаторы с разбором. Машина достойна внимания, кто действительно заинтересован звоните-пишите, с радостью отвечу на все вопросы. Машина к продаже не подготавливалась (полировка, мойка подкапотки) так как использую каждый день. Продаю с целью приобретения семейного кроссовера.
С VIN-кодом
19.05.2024
12 700 $
508 634 грн
Бензин 2 л.
Автомат
189 тис. км
Конотоп
...не стріляли . На території України також в ДТП участі не приймала. Я перший власник . Є фото з порту при завантажені машини у штатах, та фото при розвантаженні в порту міста Одеса . За час експлуатації були замінені : комплект ГРМ ( ланцюги , ролики і тд.), 2 рази ремінь і ролики генератора , усі сальники клапанів , клапан вентиляції картерних газів, помпа у зборі з корпусом термостата , впускний колектор , котушки та свічки запалювання , всі рідині які тільки можливо :фільтр ,масло в акпп Motul multi dctf, масло у двигуні Mobil 1 fs 5w40, антифриз Hepu, гальмівна рідина. Сайлентблоки пердньої та задньої підвіски ,гальмівні колодки, диски були вже замінені у штатах , машина по карфаксу обслуговувалась кожні 10к км, не миль. Також стоять проставки 2 см, перед та зад у звʼязку з нашими «гарними»дорогами. Детальніше по телефону, багато розписувати . Із профілактичних процедур було зроблено одразу чистка впуска та клапанів, та так звана розкоксовка. Робилося у Юрія -«Чистий поршень» в місті Київ. Мастило у двигуні міняв кожні 6-7 тис.км, більше не перекатував . Літні диски р18 , гума Якохама 235/55 - 2 сезони, зимовий комплект : оригінальні диски Фольксваген р16 з датчиками тиску та гумою 215/60 -2 сезони. Нарікань на роботу двигуна, підвіски і коробки не має зовсім , за машиною слідкував та вчасно обслуговував тільки якісними деталями та правильно експлуатував у місті . Вся електроніка справна, кожна кнопочка робоча, ні яких помилок немає, автомобіль повністю справний.По лкп є невеликі сколи від трастового пробігу ( 60/40 їздив траса- місто) їх також вчасно підкрашував ,а так машина вся у рідній фарбі . Салон доглянутий , без потертостей, царапок і тд, за ним теж завжди слідкував . Раз на рік мив радіатори з розбором .Машина варта уваги , хто дійсно заінтересований дзвоніть -пишіть, з радістю відповім на всі питання . Машина до продажу не підготовлювалась ( поліровка , мийка підкапотки) оскільки використовую кожен день . Продаю з ціллю придбання сімейного кроссоверу.
С VIN-кодом
08.05.2024
9 400 $
376 940 грн
Бензин 1.98 л.
Автомат
194 тис. км
Конотоп
...ходова частина, мотор обслужений не тече. Ланцюг змінювався 40 тисяч тому. пробіг рідний. усі питання по телефону.
С VIN-кодом
25.02.2024
11 500 $
461 150 грн
Бензин 1.98 л.
Автомат
251 тис. км
Конотоп
...прошедший теки 68 тыс. Коробка мокрая, работает хорошо не пинается. В машине не курили. Реальному покупателю хороший торг. Обмен 4#4
26.11.2023
10 500 $
421 050 грн
Дизель 0.16 л.
Ручная / Механика
242 тис. км
Конотоп
Продам свій автомобіль,продаж в зв'язку з придбанням другого авто.
Предложения от автосалонов
С VIN-кодом
12.07.2023
12 600 $
505 260 грн
Бензин 2 л.
Автомат
227 тис. км
Конотоп
...та конфортний автомобіль , техніка без зауважень , двигун працює ідеально , коробка без ривків (DCG мокра 6 ст.) по ходовій частині зауважень не має , салон у відмінному стані , кондіціонер заправлений , дуже гарне тонування авто , стоїть гарна гумма на 18 дисках . Торг біля авто .

Фольксваген CC / Passat CC в Украине

Смотрите еще: