Объявления о продаже Авто в Херсоне

С VIN-кодом
26.04.2024
16 000 $
636 800 грн
Дизель 1.97 л.
Автомат
190 тис. км
Херсон
...єлектро регуклювання та складання, повторювачі поворотів.Webasto, Двозонний кліматконтроль з котролем якості повітря та додатковим фільтром повітря.Сидіння: тканина + алькантара;Підігрів передніх сидінь.Ящики під передніми сидіннями.Центральний підлокітникВідкидні столикиМ'яка накладка на підлокітник ззаду.Макіяжні дзеркала з підсвічуванням;Заводське тонування.Підігрів заднього скла.Підігрів форсунок омивача.Адаптивний біксенон з автокорегуванням, підруляванням та освітлення поворотів.Протитуманки.Задні фонарі LED.Автоматичне дальне світло.Датчики дощу, зовнішньої температури, освітлення та автоматичне вмикання світла.Система контролю тиску у шинах.Система контролю втоми водія.Повний LED пакет всередині.Додаткові лампи безпеки при відкритих дверях.Мульти-кермо зі шкіряною оббивкою;Кольоровий дісплей приборної панелі.Магнітола (RNS-510) з навігацією, система вільні руки (Bluetooth);Підсвітка зони ніг спереду та ззаду.4 розетки 12В.17 легкосплавні диски з датчиками тиску.Захисні сітки на решітці радіатора.Зимова накладка на решітку радіатора.Автохолд. Електронний стояночний тормоз з автоматичним відключенням.Відеореєстратор з доступом по WiFi.Функції Coming Home та Leaving Home.Пластиковий захист (піддон) в багажнику.Зимові резинові коврики з захистом тунелю ззаду + 2 комплекта ковриків на літо.Металеві накладки на порогах та педалях.Органайзер в багажнику з докаткою, домкратом, ключами, секретками на колісні гайки.Автомобіль обладнано протиугінна системою в режимі слейв з GPS та GSM 4G:- можливість використання смартфона для керування сигналізацією та в якості мітки безпеки;- функція віддаленим запуском підігрівача та/чи запуском двигуна та інш.Наявність квітанцій про проходження ТО у сервісних центрах.
С VIN-кодом
10.03.2024
22 000 $
875 380 грн
Дизель 1.97 л.
Автомат
60 тис. км
Херсон
...дилера, є вся історія і сервісна книга є) тільки була зроблена заміна олії в двигуні, в коробці та в халдекс, повне ТО зроблено за регламентом у офіційного дилера в Одесі!Знаходиться в Одесі, Київський р/н. Нові колодки! Нова гума! ( заміна вже по году ). Перевірений надійний дволітровий дизельний мотор, повний привід а також :- світлодіодні ходові вогні- бі ксенонові фари передні- задні Лед фонарі- панорамний дах- адаптивне освітлення (автоматичний дальній і вирізає світлом фар зустрічні автомобілі на дальньому світлі)- Поворотне світло- Lane Assist ( активно утримує смугу руху, підрулює )- автоматичне паркування- камера заднього виду- кругові парктроніки- безключовий доступ до авто- запуск із кнопки- Зчитування знаків- Навігація- СD, SD, AUX, Bluetooth- шкіряний салон Viennaі багато іншого . зв язок через усі месенджери
С VIN-кодом
08.05.2024
753 $
29 969 грн
Бензин 1.2 л.
Ручная / Механика
1 тис. км
Херсон
...по кругу, тормозні колодки по кругу головний тормозний циліндр, новий маховик діск зчеплення корзина, замінено масло фільтра антифриз, шарові опори нові, гранати грузи нові, головка з ремонту ремінь гбц новий, стоіть гарна музика, фаркоп, в двох місцях є питання по кузову на фото видно пороги цілі дно переваряне замовілене , ціна без торгу
С VIN-кодом
16.02.2024
14 900 $
592 871 грн
Бензин 4.8 л.
Автомат
211 тис. км
Херсон
...поддержкой. Задняя пневмо. Новая резина зима ,есть лето.Климат рабочий. Обслужиная.7-ми местный. Остальные вопросы по телефону. Обмен на авто дешевле.
Новое
Электро 0 л.
Ручная / Механика
Херсон
Предложения от автосалонов
С VIN-кодом
07.05.2024
11 500 $
458 160 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
109 тис. км
Херсон
...передач. Якісна літня резина 2021 року (проїхала 2-2,5т км) є зимня на сезон. Газ не стояв, фреон заправлений місяць назад. Тоновані задні вікна, камера заднього виду, підігрів сидінь, мульти кермо, клімат контроль, доводчики скла, сигналізація.
С VIN-кодом
25.04.2024
12 400 $
493 519 грн
Бензин 2 л.
Вариатор
144 тис. км
Херсон
Продам Honda civic X 2016 2.0 вариаторАвто находится за границей
С VIN-кодом
09.05.2024
171 $
6 814 грн
Бензин 1.4 л.
Ручная / Механика
85 тис. км
Херсон
Пробіг 85000км оригінал перевірка в ділєра нема шпаклівки не крашена
С VIN-кодом
17.04.2024
8 850 $
352 141 грн
Дизель 1.5 л.
Ручная / Механика
60 тис. км
Херсон
...сервісному центрі Рено.Сервісна книга. Рідний пробіг, кузов без дтп та підкрасів.Останні 20000 км. Авто знаходилось в Німеччині.Встановлений новий аккумулятор німецького виробництва.Встановлена нова всесизонна гума, німецького виробництва.Нещодавно, в Німеччині було зроблено ТО із заміною масла та фільтрів.Максимальна комплектація: клімат контроль, круїз контроль, датчик світла, датчик дощу, парктронік задній, підігрів передніх сидіннь,безключовий Старт-Стоп двигуна авто,безключовий доступ до авто,мультифункціональне шкіряне кермо,Аудіопідготовка, бокові дзеркала з електрорегулюванням, які складаються, та багато іншого.
С VIN-кодом
10.03.2024
18 500 $
736 115 грн
Дизель 2.97 л.
Автомат
309 тис. км
Херсон
продаю власне авто,в доброму стані два комплекта гуми зараз знаходиться авто в Німеччині Я на ньому виїхав але можу пригнати до польської границі.
С VIN-кодом
07.05.2024
2 300 $
91 517 грн
Бензин 1.3 л.
Ручная / Механика
200 тис. км
Херсон
...на 185 тис. км. зроблене регулювання клапанів, заміна антифріза і бачка, чистка інжектору та дроселю, замінені датчики холостого ходу, дросельної заслонки, коленвалу, абсолютного тиску, термостат, замінені всі патрубки охолодження, відремонтовано генератор. Замінено мастило в коробці. Двигун працює рівно, мастило не їсть, коробка і ходова в порядку, нові тормозні колодки. Якісні лед-лампи Decker. Акумулятору - пів року. На літній резині, є також комплект зимової, запаска.
С VIN-кодом
13.04.2024
11 299 $
449 587 грн
Дизель 1.97 л.
Автомат
295 тис. км
Херсон
Автомобіль у відмінному стані! Господар за тех.паспортом! Приганявся для себе. Вкладень не яких не вимагає, їздить щодня, все, що потрібно робилося під час. Автомобіль без ДТП готовий їхати на СТО.
С VIN-кодом
19.03.2024
28 000 $
1 114 120 грн
Бензин 2.49 л.
Автомат
20 тис. км
Херсон
...в идеальном состоянии, гаражное хранение, зимой не эксплуатировалсяЗамена масла Toyota 5W30 каждые 7500 км.Дополнительно установлена ??алюминиевая защита двигателя, оригинальные брызговики.

Типы транспорта в Херсоне

Смотрите еще:


AutoMoto.ua поможет найти авто б/у в городе Херсон. Ищите машину с пробегом на одном сайте вместо 100.

Специальный алгоритм собирает объявления о продаже авто б/у в Херсоне, Каховке, Геническе, Скадовске, Таврийске, Олешках и других населенных пунктах. Все найденные предложения выводятся в одном каталоге - очень удобно. 

Ищите машину с нужными характеристиками с помощью расширенного фильтра и не тратьте время на просмотр неподходящих объявлений. Выбирайте авто б/у в городах Херсон, Голоя Пристань, Новоалексеевка, Ивановка, Новотроицкое в любое удобное время. 

Какой автомобиль выбрать жителю Херсона?

Автобазар области - это более 4 200 объявлений о продаже автомобилей с пробегом. Понятно, что среди такого разнообразия легко растеряться. Вот три нюанса, которые обязательно стоит учесть, перед тем, как купить б/у авто в Херсоне. 

  1. Жаркое лето. Ранняя весна и длинное солнечное лето в регионе - повод для зависти, а еще - повод выбирать машину с хорошим кондиционером. Когда будете искать автомобиль с пробегом, обращайте внимание на возможности для настройки “погоды в салоне”. 
  2. Пыльные бури. Засушливый климат и сильные ветра все чаще провоцируют пыльные бури в регионе. Чтобы внезапно налетевшее песчаное облако оставило на кузове минимум повреждений, выбирайте машину с качественным лакокрасочным покрытием. Лидерами по прочности и устойчивости к царапинам, ржавчине и гниению считаются Volvo, Mercedes-Benz, Land Rover. В нашем каталоге есть объявления о продаже авто б/у этих марок в городе Херсон. 
  3. Близость к морю. Хоть в самом Херсоне нет моря, до него всего 50 км на юг области. Позаботьтесь о своих комфортных поездках на побережье с семьей - посмотрите семейные машины. Подойдет автомобиль, в который поместятся детские автокресла и вещи на пару дней. Вот несколько моделей, которые справятся с задачей, несмотря на свой статус “с пробегом”: двухрядные внедорожники Honda CR-V, Hyundai Santa Fe, Nissan Rogue, трехрядные внедорожники Kia Sorento, Chevrolet Traverse, Ford Explorer, минивэны Chrysler Town, Toyota Siena, Dodge Grand Caravan.

Как выбрать б/у авто в городе Херсон 

Мы понимаем, что выбор автомобиля - сложная задача. Поэтому сделали поиск и подбор машины с пробегом на AutoMoto.ua простым и удобным. 

  1. Укажите в полях фильтра параметры авто б/у (марка, модель, пробег, двигатель, цвет и т.д.), а также, город, в области котором ищете: Херсон, Каланчак, Чаплинка или любой другой. 
  2. Посмотрите, что алгоритм сайта нашел по вашему запросу с других ресурсов Украины. 

Где купить новый автомобиль в Херсоне 

Посмотрели объявления о продаже б/у машин и решили ознакомится с предложениями автосалонов? В Херсонской области работает 19 официальных дилеров, среди которых представители марок Kia, Volvo, Skoda, Hyundai, Mazda. Откройте вкладку “Новые авто”, чтобы узнать больше или позвонить в автосалон.