БРП в Виннице

Новое
Бензин 0.65 л.
Вариатор
Винница
Новое
Бензин 0.5 л.
Автомат
Винница
Новое
Бензин 0.65 л.
Вариатор
Винница
Новое
Бензин 1 л.
Вариатор
Винница
Новое
Бензин 0.65 л.
Вариатор
Винница
Предложения от автосалонов
21.11.2023
11 400 $
456 456 грн
Бензин 0.65 л.
Вариатор
0 тис. км
Винница
...вибір мотоциклів та квадроциклів, скутерів та мопедів, екіпірування та запчастин. КВАДРОЦИКЛ TGB BLADE 600 LTX EPS PREMIUM квадроцикл з приводом на всі 4 колеса, з можливістю відключення переднього мосту та розблокування заднього диференціала - за таких характеристик на сьогодні це найкраща цінова пропозиція. Ця модель забезпечена 4-х тактним 561 кубовим двигуном рідинного охолодження. Цей мотор виробляє вражаючу потужність 45 к.с. Є підвищена, знижена передачі та задній хід. підключення переднього моста, блокування переднього диференціала та розблокування заднього диференціала здійснюється електроприводом. Дискові гальма на всіх колесах. Незалежна підвіска всіх коліс. Лебідка, захист рук та днища, а також алюмінієві колеса – все це стандартна комплектація.
21.11.2023
14 300 $
572 572 грн
Бензин 0.98 л.
Вариатор
0 тис. км
Винница
...вибір мотоциклів та квадроциклів, скутерів та мопедів, екіпірування та запчастин. КВАДРОЦИКЛ TGB BLADE 1000 LTX EPS PREMIUM квадроцикл з приводом на всі 4 колеса, з можливістю відключення переднього моста та розблокування заднього диференціала - за таких характеристик на сьогодні це найкраща цінова пропозиція. Ця модель забезпечена 4-х тактним 997 кубовим двигуном рідинного охолодження. Цей мотор виробляє вражаючу потужність 83 к.с. Є підвищена, знижена передачі та задній хід. підключення переднього моста, блокування переднього диференціала та розблокування заднього диференціала здійснюється електроприводом. Дискові гальма на всіх колесах. Незалежна підвіска всіх коліс. Лебідка, захист рук та днища, а також алюмінієві колеса – все це стандартна комплектація.
21.11.2023
10 500 $
420 420 грн
Бензин 0.65 л.
Роботизированная
0 тис. км
Винница
...Діє Акція: БЕЗКОШТОВНА доставка. Гарантія 2 роки. Комплектація КВАДРОЦИКЛ TARGET 600 EPS комплектується електронним спідометром, є захист для рук, двигуна, підвіски, лебідка та фаркоп. КВАДРОЦИКЛ TGB TARGET 600 EPS квадроцикл з приводом на всі 4 колеса, з можливістю відключення переднього мосту та розблокування переднього диференціала - за таких характеристик на сьогодні це найкраща цінова пропозиція. Ця модель забезпечена 4-х тактним 503 кубовим двигуном рідинного охолодження. Цей мотор виробляє вражаючу потужність 38 к.с. Є підвищена, знижена передачі та задній хід. Підключення переднього моста, блокування переднього диференціала проводиться електроприводом. Дискові гальма на всіх колесах. Незалежна підвіска всіх коліс. Лебідка, захист рук та днища, а також алюмінієві колеса – все це стандартна комплектація. Доставка по всій території України. Телефонуйте!
Новое
Бензин 1 л.
Вариатор
Винница

БРП в Украине

БРП в Виннице

Смотрите еще: