6 моделей ЗАЗ по 95 євро для експериментів

9 квітня 2020

У сучасному світі машини виробництва Запорізького автомобільного заводу використовуються скоріше як експериментальні зразки для гаражних умільців, ніж як повноцінні транспортні засоби. Адже купити "піддослідний" ЗАЗ, щоб підвищувати свою кваліфікацію в автомеханіці, можна в межах 5 тисяч гривень, а то й дешевше.

Автомобілі від HUM 3D фотоАвтомобілі від HUM 3D фото

Але прогрес не стоїть на місці і зараз замість "справжнього" легковика можна замовити 3D-модель машини на сайті HUM 3D. На цьому ресурсі розміщена база з понад 17 тисяч комп'ютерних моделей найрізноманітніших речей, які тільки можуть прийти в голову. Серед безлічі категорій на сайті можна знайти приблизно 8 тисяч 3D-модельок мотоциклів і автомобілів. І серед різних іномарок загубилося 6 знайомих кожному українцеві машин, які ніби зійшли з конвеєра Запорізького автозаводу.

Автомобілі від HUM 3D фотоАвтомобілі від HUM 3D фото

Примітно, що всі моделі, представлені на сайті, створені на основі реальних креслень цих машин. Такі автомобілі можна використовувати в програмах для роботи з 3D-моделями: в анімації, іграх, інтерактивній рекламі. Придбати деталізовану модель кузова легковика можна всього за 95 євро. Правда, якщо вам знадобиться оригінальний інтер'єр, доведеться заплатити 600 євро. За додаткову плату ви можете замовити будь-які зміни і модифікації комп'ютерної 3D-моделі.

Дивіться також каталоги:

Автомобілі від HUM 3D фотоАвтомобілі від HUM 3D фото

А тим часом ми пропонуємо вам подивитися на ті самі гаражні експерименти з машинами радянського виробництва:

Теги:
ЗАЗ
Попередня стаття Знайшли альтернативу “євробляхам”, тільки краще і дешевше
Знайшли альтернативу “євробляхам”, тільки краще і дешевше
Безробітні українці будуть будувати дороги
Наступна стаття Безробітні українці будуть будувати дороги

Популярні новини