Акція «SMOG»: як поляки перевіряють авто

25 жовтня 2019

Польща, як і багато інших європейських країн, активно бореться за екологію і чисте повітря. В значній мірі навколишнє середовище забруднюють автомобілі, тому польські поліцейські ініціювали перевірку всіх транспортних засобів на рівень вихлопних газів за допомогою спеціальних приладів в рамках поліцейської акції «SMOG». Наприклад, станом на 9 жовтня поліція Бидгоща перевірила 347 автомобілів і вилучила 12 документів на ТЗ.

Для власників згубних для навколишнього середовища автомобілів передбачені штрафні санкції в розмірі 130 доларів і позбавлення техпаспорта. Надалі рух цього авто буде заборонено, тому власнику доведеться транспортувати свій ТЗ до найближчого автосервісу будь-яким способом, щоб усунути підвищену концентрацію показань СО у вихлопних газах. Машина не буде допущена до експлуатації без ремонту мотора.

выхлопные газы автомобиля загрязняют окружающую среду Акція «SMOG» допоможе усунути автомобілі, які забруднюють навколишнє середовище. Також поліцейські перевіряють загальний технічний стан транспортного засобу. Можливо, цю ініціативу скоро реалізують в Україні

Попередня стаття Заклинила педаль газа на ходу. Что делать?
Заклинила педаль газа на ходу. Что делать?
5 кращих шипованих шин: як не помилитися з вибором зимової гуми
Наступна стаття 5 кращих шипованих шин: як не помилитися з вибором зимової гуми

Популярні новини