Ілон Маск анонсував довгоочікуваний пікап на електроприводі

27 листопада 2019

Ілон Маск, генеральний директор компанії Tesla, анонсував випуск нового автомобіля в модельному ряду концерну. Сьомим електрокаром виявився електричний пікап, якому Маск віщує стати "кращим продуктом Tesla за всю історію компанії". Пікап на електротязі отримав назву Cyber ​​Truck, що відразу натякає на незвичайний футуристичний дизайн новенької моделі.
До того ж Ілон Маск повідомив у своєму Twitter, що презентація довгоочікуваного пікапа пройде 21 листопада в Лос-Анджелесі недалеко від ще однієї компанії Маска - ракетного заводу SpaceX. Ця дата була обрана явно не випадково, адже спочатку електричний пікап планували показати публіці влітку. Користувачі пов'язують це з подіями культової кінокартини "Той, що біжить по лезу", тим більше сам винахідник неодноразово натякав на зв'язок концепції нової моделі з кіберпанк-фільмом.
До речі, про створення цього електричного пікапа Ілон Маск замислювався ще з 2013 року, про що повідомляв у своєму Twitter.
Нагадаємо, що на даний момент компанія Tesla запустила в серійне виробництво 3 моделі високотехнологічних електрокарів Model S, Model X і Model 3, а також анонсувала випуск ще трьох автомобілів, які надійдуть у продаж найближчим часом - Model Y, Tesla Roadster 2 і Tesla Semi.

илон маск американский изобретатель и предприниматель На жаль, про модель пікапа поки мало що відомо - представлені Маском фото-тизери не вносять ніякої конкретики, рівно як і абстрактні заяви самого винахідника.
Автомобільним фанатам хіба що натякнули на приголомшливий футуристичний дизайн кузова, повний привід на базі двох потужних електродвигунів, вражаючий запас ходу від 640 до 800 км і буксировочную потужності в 136 тонн. І безсумнівно електричний пікап матиме безпілотні технології. Детальніше про характеристики і можливості моделі повинні розповісти на презентації.

Цікаво, що сам Ілон Маск заявив, що більшість зображень нового електричного пікапа, які "гуляють" у мережі, не мають нічого спільного із реальним зразком.

Можна припустити, що серійний випуск нового автомобіля від Tesla почнеться не раніше 2021 року. Достовірної інформації про вартість новинки від Tesla поки немає, але журналісти роблять сміливі припущення, що покупка автомобіля обійдеться мінімум у 50 тисяч доларів. Дизайн кузова обіцяє бути вражаючим і футуристичним, а ось про інтер'єр і конструкцію пікапа практично нічого не відомо.

Теги:
Tesla
Попередня стаття Електронні водійські права вже з грудня
Електронні водійські права вже з грудня
Зимові табу: звички, які шкодять автомобілям
Наступна стаття Зимові табу: звички, які шкодять автомобілям

Популярні новини