ДАВАЙТЕ ЗНАЙОМИТИСЬ! «ЛЕКСУС КИЇВ ЗАХІД» ПРОПОНУЄ ЗНИЖКУ 15% НА СЕРВІС ПРИ ПЕРШОМУ ВІЗИТІ.

ДАВАЙТЕ ЗНАЙОМИТИСЬ! «ЛЕКСУС КИЇВ ЗАХІД» ПРОПОНУЄ ЗНИЖКУ 15% НА СЕРВІС ПРИ ПЕРШОМУ ВІЗИТІ.

В офіційному дилерському центрі «Лексус Київ Захід» діє спеціальна пропозиція. Кожному новому клієнту сервісної станції пропонується максимальна знижка 15% на поточні роботи й запасні частини, а також 10% бонусів за програмою лояльності*.

Послуга «Давайте знайомиться» дає можливість познайомитися з перевагами офіційного сервісу Lexus за спеціальною вигідною пропозицією вже під час першого візиту на СТО «Лексус Київ Захід».
«Впровадження даної послуги – це наш крок назустріч клієнтам. В період дії пропозиції кожен власник Lexus, вперше заїхав до нашого дилерського центру, зможе оцінити його переваги, скориставшись спеціальними знижками: 15% на роботи й запчастини та 10% бонусів за програмою лояльності» – підкреслив директор «Лексус Київ Захід» Микола Пацьора.

Крім цього, для післягарантійних автомобілів у «Лексус Київ Захід» продовжує діяти спеціальна бонусна програма. Не секрет, що багато власників після закінчення гарантійного терміну обслуговування своїх автомобілів перестають користуватися послугами офіційних сервісних станцій. Однак не варто забувати, що багато неофіційних сервісних станцій не мають достатньо кваліфікованого персоналу та технічного обладнання для діагностики й ремонту автомобілів. До того ж, на вторинному ринку вище цінуються автомобілі, які проходили обслуговування в офіційних сервісних центрах. Для того щоб власникам автомобілів Lexus після закінчення гарантії не довелося вибирати між ціною та якістю, «Лексус Київ Захід» пропонує скористатися спеціальними умовами на обслуговування автомобілів:
• старше 3-х років знижка 5% на роботи й запчастини та 10% бонусів за програмою лояльності;
• старше 7-ми років знижка 10% на роботи й запчастини та 10% бонусів за програмою лояльності.

За більш детальною інформацією про актуальні ціни та наявність просимо звертатися в офіційний дилерський центр «Лексус Київ Захід» за тел.: +38 (044) 507-08-08. Чекаємо вас за адресою: вул. Велика Кільцева, 58, с. Софіївська Борщагівка.

* Спеціальна пропозиція діє з 10.01.2019 по 31.12.2019 рр.
На роботи, при виконанні яких використовуються запасні частини клієнта, знижка не надається, нараховуються тільки бали. Знижка і бали на сервісне обслуговування нараховуються в разі достатньої націнки на послуги та запасні частини. Нарахування бонусів і знижки не проводиться, якщо діє акційна пропозиція на запасні частини й послуги.

Модельний ряд автосалону