Огляд тест-драйву: Hyundai Elantra 2021

15 лютого 2021

Hyundai Elantra 2021 - хороший компактний автомобіль. Це один із найпросторніших седанів в своїй ціновій категорії. У стандартну комплектацію входить безліч технологічних функцій, включаючи бездротовий зв'язок Android Auto і Apple CarPlay. Оновлений Hyundai Elantra також може похвалитися конкурентними технічним характеристиками, відмінними показниками економії палива та комфортною поїздкою. 

Знайти оголошення Хендай Елантра 2021 на AutoMoto.ua

Нове в 2021 році 

Hyundai Elantra був повністю перероблений для моделі 2021 року. Тепер автомобіль має нижчий, довший і ширший кузов, що надає йому вигляд чотирьохдверного купе. Модель отримала кілька нових стандартних функцій, включаючи 8-дюймовий сенсорний екран, бездротовий зв'язок Apple CarPlay і Android Auto, HD Radio, додатковий порт USB і розпізнавання голосу. Тепер доступні 10,25-дюймовий сенсорний екран і двері багажного відділення з управління голосом. Hyundai також скорочує кількість комплектацій, залишаючи тільки SE, SEL і Limited. Замість раніше доступної версії GT в кузові хетчбек до модельного ряду приєднуються дві орієнтовані на продуктивність версії седана (N Line і N). Крім того, Hyundai представляє новий гібрид Elantra Hybrid, який варто розглядати окремо. 

Кому варто купити? 

Hyundai Elantra 2021 року - солідний компактний автомобіль з низькою ціною на базову комплектацію. Він зручний в управлінні, оснащений широким набором стандартних функцій і радує пристойним внутрішнім простором. Обов'язково розгляньте новий Хендай Елантра 2021, якщо шукаєте стильний автомобіль за розумні гроші. 

Нове або б/у авто? 

Hyundai повністю оновив Elantra в 2021. Однозначно варто купити Хендай Елантра 2021 року - сучасний, стильний, економний і безпечний автомобіль. 

Hyundai Elantra або Honda Civic

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Honda Civic вважається одним з найяскравіших і найжвавіших компактних автомобілів. У Civic є потужна лінійка двигунів, яка включає в себе 306-сильну турбо-четвірку. З Honda ви отримаєте більш висококласний салон в порівнянні з Hyundai. І, на відміну від нової Elantra, Civic доступний у версії хетчбека зі збільшеним вантажним простором.

Hyundai Elantra або Kia Forte

У Kia Forte багато спільного зі своїм корпоративним родичем Elantra. Обидві моделі отримали довгий список стандартних функцій, зручні елементи управління інформаційно-розважальною системою і хороші оцінки економії палива. У той час як інформаційно-розважальна система Elantra є сучаснішою, Forte лідирує завдяки якісним матеріалам салону і трохи більшому вантажному простору.

Салон

Усередині нової Хендай Елантра 2021 можуть розміститися до п'яти чоловік. В обох рядах досить місця для дорослих завдяки збільшеним внутрішнім розмірам для 2021 модельного року. Elantra - одна з найбільш просторих моделей в класі. 

Салон Елантра в цілому привабливий, але в ньому занадто багато твердого пластика. Одиночна світлодіодна стрічка слідує за вентиляційним отвором на приладовій панелі та простягається по всій ширині автомобіля від рульової колонки до дверної панелі з боку пасажира. Його мінімалістичний стиль блідне у порівнянні з конкурентами.

Салон Elantra продуманий до дрібниць, просторий, забезпечує відмінну оглядовість. Сидіння Хендай Елантра в базовій версії мають тканинну оббивку. 

Об’єм багажника Hyundai Elantra становить 400 літрів, що вище середнього по класу. На відміну від попереднього покоління, варіант хетчбека недоступний.

Інформаційно-розважальна система Elantra проста у використанні, з логічно організованими меню і декількома способами управління: сенсорним, фізичним і голосовим. Варто відзначити відмінну роботу голосового управління: система точно реагує на пошук в інтернеті, адреси та навіть команди клімат-контролю. Бездротові технології Apple CarPlay і Android Auto є новими стандартами, але тільки в моделях з меншим сенсорним екраном. Для моделей з оновленим 10,25-дюймовим дисплеєм потрібен кабель, щоб підключити смартфон.

Приладова панель та інформаційно-розважальна система Hyundai Elantra має вигляд пари дисплеїв, з'єднаних разом. Таке рішення дизайнерів виглядає свіжо і досить зручно у використанні. 

Відео тест-драйв Hyundai Elantra 2021 року

Технічні характеристики 

Скромний 2,0-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 147 кінських сил є стандартним для Hyundai Elantra в комплектаціях SE, SEL і Limited. Він працює в парі з безступінчатою автоматичною коробкою передач (CVT). З цієї трансмісією Elantra потрібно 8.2 с, щоб розігнатися до 100, але потужності під капотом досить для повсякденних поїздок. Коробка передач базової Hyundai Elantra ефективно використовує доступну потужність і не створює шуму, як це часто буває з іншими варіаторами.

Якщо ви чекаєте велику потужність від Elantra, у вас є два варіанти. Комплектація N Line поставляється з 1,6-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом потужністю 201 к.с. і шестиступінчастою механічною коробкою передач або семиступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням. Комплектація Hyundai Elantra N оснащена ще потужнішим 2,0-літровим чотирициліндровим мотором, який видає 275 кінських сил і працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач або восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням.

Базова версія Hyundai Elantra демонструє економну витрату палива: 6.5 л/100 км у комбінованому циклі. 

Elantra забезпечує комфортну поїздку, яка згладжує більшість нерівностей дороги. У моделей Elantra N Line і N більш спортивна керованість. Передній привід входить у стандартну комплектацію кожної Elantra.

Безпека

На момент написання огляду ще не проводилися аварійних випробувань Elantra 2021 року.

Hyundai Elantra - машина з безліччю асистентів водія. Доступний повний набір передових засобів допомоги при водінні - одна з кращих сучасних систем з плавним адаптивним круїз-контролем і центруванням смуги руху. 

Розміри і вага 

Оновлений Hyundai Elantra відрізняється розмірами від моделі минулого року. Зараз седан Hyundai Elantra має 4.66 м в довжину, 1.82 м в ширину і 1.41 у висоту. Споряджена маса авто коливається від 1236 до 1369 кг.

Можливі комплектації 

Hyundai Elantra 2021 року випускається в трьох основних комплектаціях: SE, SEL і Limited. Кожен автомобіль в базі оснащується 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 147 кінських сил і безступінчатою автоматичною коробкою передач (CVT). 

Доступні два варіанти продуктивності, N Line і N, а також окрема модель Elantra Hybrid.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Lexus NX 2021
Купити позашляховик Лексус NX 2021 року на AutoMoto.ua
Купити новий Нісан Ліф 2021
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Nissan Leaf 2021