Огляд Acura Integra 2023: відродження легенди

16 вересня 2022

Минуло багато часу відтоді, як Acura випустила Integra в далекому 1986 році. Перші Інтегра завоювали шанувальників серед водіїв, які шукають продуктивність з обмеженим бюджетом. Саме тому навколо нової Acura Integra 2023 багато ажіотажу. Невеликий чотиридверний хетчбек, створений на базі Honda Civic останнього покоління, є моделью початкового рівня в лінійці Acura. Авто обіцяє задоволення від водіння, помірну розкіш і преміальний значок. Чи зможе Акура Інтегра 2023 року відродити свою славу та привабити нових шанувальників?

Вибрати нову Акура Інтегра 2023 року в каталозі Automoto.ua

Нове у 2023 році

Акура Інтегра 2023 повертається після довгої перерви як зовсім новий автомобіль.

Кому варто купити? 

Integra сподобається тим, хто шукає маленький автомобіль класу люкс з відмінною віддачею від витрачених коштів. Оновлена ​​модель забезпечить порцію драйву за кермом і одночасно комфорт на нерівних дорогах. До того ж авто може похвалитися одним із найкращих показників економії палива у своєму класі, а також довгим списком стандартних функцій активної безпеки. Так, Acura Integra поступається в розкоші деяким конкурентам, але її стартова ціна нижча за середню в сегменті - від 30 800$.

 

Нове чи вживане авто? 

Acura Integra 2023 носить те ж ім'я, що і дводверна Integra минулих десятиліть (точніше, 2001 року). Однак у 2023 році дебютує нова модель, яка запускає п'яте покоління. Немає версії 2022 року, з якою можна було б порівняти цю Integra. Поки що можна купити лише Акура Інтегра 2023.

Acura Integra або Honda Civic

Civic має багато спільного з Integra. Обидві моделі пропонують доступну механічну коробку передач, що є рідкістю у класі. Хетчбек Civic Si привабливіший в управлінні, але салон Integra виглядає красивішим. Покупці, яких цікавить продуктивність, ймовірно, віддадуть перевагу Civic. А ті, хто шукає першокласну вишуканість, виберуть Integra. 

Acura Integra або Acura ILX

ILX трохи доступніший, ніж його корпоративний "родич", але Integra - чудовий у всіх відношеннях автомобіль. Обидві Acura забезпечують зручну поїздку, але Інтегра вдається зробити водіння приємнішим. Крім того, Acura Integra економніше витрачає паливо, хоча має двигун такої ж потужності, як у ILX. Перевагами відродженої моделі також є простіша у використанні інформаційно-розважальна система, додаткові стандартні функції та більше місця. 

Салон

Integra може вмістити до п'яти осіб. Дорослим середнього зросту має бути достатньо місця в обох рядах. А ось вищим пасажирам, ймовірно, висота стелі ззаду видасться недостатньою.

Інтер'єр Integra багато в чому запозичений у Civic Si. На перший погляд вони однакові всередині, їх розрізняють лише додаткові колірні схеми та функції Integra. 

Сидіння із синтетичної шкіри доступні в кольорах Ebony, Red або Orchid. Салон Acura Integra можна персоналізувати. Передні крісла з пакетом Technology мають вставки з мікрозамші, які виглядають чудово. Пакет зовнішнього вигляду A-Spec додає педалі з нержавіючої сталі, червоні стрілки та контрастний шов на кермі, сидіннях та перемикачі передач.

 

 

Acura Integra з кузовом хетчбек пропонує багажник об'ємом вище середнього – 688 л. Це майже як показник вантажного простору у невеликому позашляховику. Ви можете скласти задні сидіння у пропорції 60/40, щоб розмістити великі речі. 

Центральне місце на панелі приладів займає семидюймовий цифровий сенсорний екран з Apple CarPlay і Android Auto, а водію доступний 10,2-дюймовий цифровий приладовий блок Acura Precision Cockpit. 

Після оновлення до Technology ви отримуєте великий дев'ятидюймовий сенсорний екран з бездротовим зв'язком Apple CarPlay та Android Auto. Аудіосистема з вісьмома динаміками входить у стандартну комплектацію, можна перейти на круту систему ELS Studio 3D з 16 динаміками.

У цілому нині, інформаційно-розважальна система Integra інтуїтивно зрозуміла, з сенсорним і фізичним управлінням (це важливо).

Відео тест-драйв Acura Integra 2023 року

Технічні характеристики

Integra оснащена 1,5-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 200 кінських сил. Всі моделі мають передній привід і стандартну безступінчасту автоматичну коробку передач (CVT).

Версії A-Spec доступні з опціональною шестиступінчастою механічною коробкою передач і самоблокувальним диференціалом. У такій комплектації Acura Integra набирає розгін до перших 100 км/год за 7,8 секунди. 

Також є адаптивна система підвіски, а в моделі A-Spec до перемикача режимів руху Integra доданий індивідуальний режим водіння, який дозволяє водіям зберігати персональні налаштування.

Середня витрата палива Acura Integra 2023 складає 6,9 л/100 км. Цей показник є одним з найнижчих в класі невеликих розкішних автомобілів. 

Моделі з будь-яким з пакетів A-Spec та варіатором витрачають 8,1 л/100 км у місті та 6,5 л/100 км на шосе. Integra з механічною коробкою передач витрачає 9,0/6,5 л/100 км у місті/шосе.
 

 Характеристики Acura Integra 
 Потужність   200 л.с. 
 Час розгону до 100 км/год   7,8 с 
 Максимальна швидкість   217 км/год 
 Середня витрата палива   6,9 л/100 км 
 Об'єм паливного бака   50 л 

 

Безпека

В стандартну комплектацію Інтегра включено безліч функцій допомоги водію, серед яких автоматичне екстрене гальмування з виявленням пішоходів, розпізнавання дорожніх знаків, помічник руху в заторах, допомога у підтримці смуги руху та адаптивний круїз-контроль. Моделі A-Spec з додатковим технологічним пакетом поставляються з передніми та задніми датчиками паркування та ще рядом користниї технологій.

Розміри та вага

  • Колісна база – 273 см,
  • Довжина – 472 см,
  • Ширина – 182 см,
  • Висота – 140 см.

Споряджена маса автомобіля коливається від 1394 кг до 1429 кг.

Можливі комплектації 

Acura Integra 2023 доступна в трьох комплектаціях: Base, A-Spec і A-Spec з пакетом Technology. Рекомендована ціна Акура Інтегра у базовій версії починається з 30 800$.

 

Попередній огляд Огляд Ford EcoSport 2022: неоднозначний вибір
Вибрати новий кросовер Форд ЕкоСпорт 2022 на Automoto.ua
Вибрати електричний позашляховик Subaru Solterra 2023 на Automoto.ua
Наступний огляд Електричний Subaru Solterra 2023: огляд авто