Огляд Chevrolet Traverse 2022: розумний вибір

30 серпня 2022

Chevrolet Traverse 2022 впевнено конкурує серед сімейних позашляховиків. Його суперниками є популярні трирядні моделі: Toyota Highlander, Ford Explorer та Honda Pilot, а також новинки Kia Telluride та Hyundai Palisade. Traverse має перевагу над іншими авто в габаритах та вантажопідйомності, просторі восьмимісного салону та вартості. Чи є сенс купити Шевроле Траверс в Україні?

Вибрати позашляховик Шевроле Траверс 2022 на Automoto.ua

Нове в 2022 році

  • оновлений дизайн кузова,
  • доступні бездротові технології Apple CarPlay та Android Auto,
  • нові стандартні функції безпеки та помічники водія.

Кому варто купити?  

Потрібен місткий позашляховик, а бюджету на популярні моделі Toyota і Кіа не вистачає? Шукаєте стильну альтернативу мінівену? Новий Chevrolet Траверс 2022 вирішить проблему. У цьому кросовері поміститися вся сім'я з речами, щоби вирушити назустріч пригодами. Тихий салон зробить поїздку затишною, а потужний двигун забезпечить впевненість у будь-якій ситуації.

 

Нове чи вживане авто? 

Дивіться також каталоги:

Оновлення 2022 року принесло із собою свіжий екстер'єр та технологічні вдосконалення. Traverse змінив зовнішній стиль, щоб відповідати дизайну Tahoe та Suburban. З'явився тонкий дизайн фар, який поєднує сигнал повороту та денні ходові вогні. Це класний візуальний трюк, що дозволяє відрізнити сигнатуру фар Traverse навіть здалеку. Задні ліхтарі також перероблено, щоб підтримати новий стиль.

Бездротовий Android Auto та Apple CarPlay приєднуються до набору інформаційно-розважальних функцій. Набір Chevrolet Safety Assist є стандартним. У нього входить попередження перед зіткненням, автоматичне екстрене гальмування з виявленням пішоходів, допомога в утриманні смуги руху та інші функції, а також сидіння GM, що вібрує, з попередженням про безпеку. Світлодіодні фари додані до стандартної комплектації, як і вимикач для системи старт/стоп, що запобігає холостому ходу.

Новий Chevrolet Traverse 2022 однозначно вийшов крутим. Але, під капотом залишилася та сама трансмісія, і це привід розглянути пропозиції автобазару.

Салон

Кращий у своєму класі внутрішній простір є однією з основних переваг Traverse і причиною його популярності серед сімейних покупців. Усі комплектації мають три ряди сидінь. Зі стандартним багатомісним кріслом другого ряду салон Chevrolet Traverse розрахований на вісім пасажирів. Якщо ви виберете зручніші капітанські сидіння у другому ряду, буде місце для семи осіб. Останній ряд найкраще підходить для дітей.

 

Компонування та технології кросовера Chevrolet Траверс поступаються у свіжості Kia Telluride з його широкоекранним дисплеєм, але всі функції логічні та прості у використанні. Клімат та звук управляються зручними кнопками.

Новинкою цього року в салоні Chevrolet Траверс є опціональний 8-дюймовий цифровий дисплей в комбінації приладів, який доповнює стандартний центральний сенсорний дисплей. Traverse 2022 також отримав приємне технічне оновлення з доступною бездротовою інтеграцією Apple CarPlay і Android Auto. Пасажирів у довгих подорожах порадує безліч USB-портів та стандартна точка доступу Wi-Fi.

У чому Chevrolet Траверс не поступається іншим середньорозмірним позашляховикам, так це в об’ємі вантажного простору. Ви отримуєте:

  • 651 л за третім рядом,
  • 1636 л за другим,
  • 2780 л за першим рядом.

Відео тест-драйв Chevrolet Traverse 2022 року

Технічні характеристики

Цього року не можна вибрати характеристики Chevrolet Траверс. 

Кросовер використовує 3,6-літровий V6 потужністю 310 кінських сил. Двигун агрегатований з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач. З таким набором під капотом позашляховик розганяється до 100 км/год за 6,5 секунди.

Traverse стандартно поставляється із переднім приводом. Повний привід не є обов'язковим, але дуже стане в нагоді на українських дорогах і в нашому кліматі. Для максимальної тяги в комплектацію High Country додано передавальну систему з подвійним зчепленням, яка може автоматично регулювати величину крутного моменту, що передається на кожне заднє колесо. Це ще ефективніше запобігає ковзанню.

Передньопривідний Traverse витрачає 11 л/100 км. З повним приводом показник зростає до 12 л/100 км.
Позашляховик Chevy Traverse розрахований на буксирування до 2 268 кг за наявності опціонального пакета для причепа.

Як їде цей автомобіль? У салоні Chevrolet Траверс настільки тихо, що вам доведеться крадькома поглядати на тахометр, щоб переконатися, що двигун працює на світлофорі. Під час паркування чи маневрування на низькій швидкості ви точно відчуєте, що керуєте великим автомобілем. Однак розженіться, і Траверс стане збалансованим, якщо не явно спортивним. Підвіска Traverse налаштована на баланс між керованістю та комфортом поїздки.
 

 Характеристики Chevrolet Traverse
 Потужність   310 к.с. 
 Час розгону до 100 км/год   6,5 с 
 Максимальна швидкість   210 км/год 
 Середня витрата палива   11 л/100 км 
 Об'єм паливного бака   73 л 

 

Безпека

Набір асистентів водія Chevrolet Safety Assist, серед яких попередження про пряме зіткнення та попередження про вихід зі смуги руху, входить до стандартної комплектації всієї лінійки кросовера Traverse. Адаптивний круїз-контроль тепер доступний для  більшості специфікацій. 

Розміри та вага

  • Колісна база – 307 см,
  • Довжина – 519 см,
  • Ширина – 200 см,
  • Висота – 179 см.

Споряджена маса автомобіля – 1955 кг.

Можливі комплектації 

Chevrolet Traverse 2022 доступний в шести комплектаціях: LS, LT Cloth, LT Leather, RS, Premier і High Country. Всі моделі використовують 3,6-літровий 310-сильний V6 та дев'ятиступінчасту автоматичну коробку передач. Передній привід є стандартним, а повний привід доступним для всіх версій. Якщо ви хочете купити Шевроле Траверс в Україні, шукайте на AutoMoto.ua. Ми зібрали всі оголошення про продаж всіх Traverse з усіх автосайтів!

 

Попередній огляд Огляд Toyota C-HR 2022: яскравий стиль
Вибрати кросовер Тойота C-HR 2022 року на Automoto.ua
Вибрати позашляховик Кадилак ХТ5 2022 на Automoto.ua
Наступний огляд Огляд Cadillac XT5 2022: солідний і практичний