Огляд Subaru Legacy 2022: недооцінений седан

18 лютого 2022

Subaru Legacy 2022 року, повністю реконструйований лише два роки тому, є одним із найновіших автомобілів у сегменті середньорозмірних седанів. Ви виявите, що він щедро оснащений актуальними технічними функціями, у тому числі повним набором передових засобів допомоги водієві та сенсорним екраном у стилі планшета (одним із найбільших у своєму класі). Legacy також являється єдиним автомобілем у сегменті, який стандартно поставляється з повним приводом. Додайте до списку переваг просторий стильний салон та місткий багажник. 

Купити новий автомобіль Субару Легасі 2022 на автобазарі AutoMoto.ua

Які ж недоліки заважають Subaru Legacy бути популярним та затребуваним седаном? Наш огляд розставить усі крапки над “і”.

Нове у 2022 році

Незначні оновлення доступності стандартних та додаткових функцій.  

Кому варто купити?

Легасі 2022 року - один із найкращих у своєму класі. Рекомендована виробником ціна Subaru Legacy становить ціною близько $23 000. У цю вартість входить стандартний повний привід та безліч функцій допомоги водієві. Придивіться ближче до моделі, якщо ви шукаєте місткий, безпечний і зручний, хоча і не драйвовий в водінні, автомобіль на щодень. 

Нове чи б/у авто?

Subaru вносить лише незначні зміни до Legacy на 2022 рік. Легкосплавні диски тепер входять до стандартної комплектації, версії Premium та Sport отримують вентиляційні отвори другого ряду. У моделі Sport також з'являється панорамний дах, моніторинг сліпих зон та автоматичне екстрене гальмування заднім ходом. Відтінок Tungsten Metallic виключений із палітри забарвлення кузова. 

Дивіться також каталоги:

Як бачите, змін не так багато. Поточне, сьоме покоління, дебютувало у 2020 році. Це означає, що на автобазарі можна купити Субару Легасі в актуальному виконанні та заощадити.

Субару Легасі або Тойота Камрі

Camry – топовий седан. Він витрачає менше пального, ніж Legacy, та забезпечує баланс комфорту поїздки та керованості. Проте базова вартість Тойота вища за середню для класу і на кілька тисяч доларів більша, ніж у Легасі. Ці автомобілі об'єднують просторий салон, довгий список стандартних функцій безпеки, відмінні результати краш-тестів та потужні опціональні двигуни. Якщо ваш гаманець дозволяє, придбайте Тойота Камрі. Щоб заощадити, виберіть Legacy. 

Субару Легасі або Субару Аутбек

Субару Аутбек - популярний універсал з безлічі причин: він має масивний вантажний відсік і зручну поїздку, а також напрочуд хороші позашляхові якості (з дорожнім просвітом до 241 мм). Subaru наділила Legacy та Outback багатьма загальними характеристиками, серед яких однакові стандартні та опціональні двигуни, інформаційно-розважальні системи, відмінні показники безпеки, салони високого класу та просторі сидіння. Вам доведеться вирішити, чи вартий додатковий вантажний простір та позашляхові можливості Subaru Outback націнки на кілька тисяч доларів, у порівнянні з седаном Legacy.

Продаж Субару Легасі 2022 свіжі оголошення на АвтоМотоКупити седан Субару Легасі 2022 в УкраїніРозміри автомобіля Субару Легасі 2022Технічні характеристики Субару Легасі 2022Підібрати комплектацію Субару Легасі 2022 на AutoMoto.uaОгляд нового автомобіля Субару Легасі 2022 з фото та відеоТест-драйв нового автомобіля Субару Легасі 2022 з фото та відеоСалон нового Subaru Legacy 2022 фотографіїСидіння в салоні нового Subaru Legacy 2022Приладова панель Субару Легасі 2022Мультикермо в автомобілі Subaru Legacy 2022Коробка передач Субару Легасі 2022 

Салон

Салон нового Субару Легасі 2022 радує простором та затишком. У ньому зручно розмістяться четверо, а якщо потрібно, п'ятеро людей. Водій має чудову оглядовість у більшості напрямків, а сидіння залишаються зручними протягом усього дня. Великі широкі двері полегшують вхід та вихід з автомобіля, а у другому ряду достатньо місця для комфортного розміщення високих пасажирів. 

Subaru Legacy 2022 вражає своїм добре складеним інтер'єром. Дизайнери використали першокласні матеріали, щоб оформити сучасний салон. Хоча це і не найрозкішніша кабіна в сегменті, але вона відповідає основним вимогам завдяки простору, якості та безлічі функцій. Крім того, під час поїздки салон залишається тихим та ізольованим від зовнішнього шуму. 

Subaru Legacy 2022 модельного року пропонує багажник об'ємом 427 л. Так, він не вважається величезним за стандартами класу. Але вантажний відсік глибокий і високий, тому ідеально підходить для транспортування великогабаритних предметів. Його практичності сприяють задні сидіння, які легко скласти за допомогою важеля в багажнику або кнопки на сидінні. Єдиним недоліком виявиться середній ремінь безпеки, який залишається прикріпленим до задньої полиці та заважає навіть при складеному кріслі.

Панель приладів Legacy значно змінюється в залежності від того, яку інформаційно-розважальну систему ви виберете. У початкових комплектаціях два 7-дюймові сенсорні екрани розділені тонким рядом фізичних кнопок: верхній екран керує радіо, а нижній блок містить елементи керування кліматом. Рівень оформлення салону Premium та вище отримують 11,6-дюймову інформаційно-розважальну систему StarLink збільшеного розміру. Обидві системи пропонують Apple CarPlay і Android Auto, і обидві включають фізичні регулятори гучності та налаштування. Критики також розділилися в думках щодо того, наскільки добре працює цей оновлений інтерфейс: одні кажуть, що він швидко обробляє команди, інші нарікають на повільне реагування.

Відео тест-драйв Subaru Legacy 2022 року

 

Технічні характеристики 

У базове оснащення Subaru Legacy 2022 входить 2,5-літровий чотирициліндровий 182-сильний двигун. Його компаньйон, стандартна безступінчаста трансмісія (CVT), бездоганно справляється зі своїм завданням. У такій комплектації автомобіль набирає 100 км/год на спідометрі за 8 с.

Доступний опціональний 260-сильний 2,4-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом. Він краще підходить для динамічних поїздок, особливо з кількома людьми на борту. 

Subaru Legacy демонструє середню для класу витрату палива:

  • 7,6 л/100 км зі стандартним двигуном,
  • 8,4 л/100 км із опціональним двигуном. 

Стандартний повний привід забезпечує Subaru Legacy гарне зчеплення з дорогою та впевненість у поворотах. Це не найспортивніший седан середнього розміру, але він тримає свої позиції. 

Безпека

NHTSA провела краш-тести Subaru Legacy 2022 і поставила моделі оцінку 5/5.

Розміри та вага 

Седан Legacy має довжину 4,6 м, а його споряджена маса коливається від 1582 до 1720 кг.

Можливі комплектації 

Subaru пропонує Legacy 2022 в таких варіантах комплектацій: Base, Premium, Sport, Limited, Limited XT і Touring XT. Модель у будь-якій версії різних років випуску ви знайдете в каталозі АвтоМото. Тут же представлений Субару Легасі універсал, який зараз не виробляють.

Попередній огляд Огляд Hyundai Kona 2022: маленький і стильний
Купити новий автомобіль Хюндай Кона 2022 на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль Мерседес С-класу 2022 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд Mercedes-Benz S-Class 2022: еталон класу люкс