9 авто з найбільшими багажниками

14 лютого 2022

Вам регулярно доводиться перевозити щось громіздке? Втомилися вигадувати, як упакувати в машину спортивний інвентар, музичні інструменти чи меблі? Ці 9 автомобілів мають найбільші багажники та стануть ідеальним варіантом для перевезення об'ємних вантажів у 2022 році! 

Peugeot Traveller

Купити мінівен Peugeot Traveller на АвтоМото

Зверніть увагу на оголошення про продаж Пежо Тревеллер. Модель побудована на основі фургону, що одразу видають її квадратні форми. А ще така конструкція означає максимум корисного простору. 

Traveller доступний у різних конфігураціях, у тому числі у подовженій версії. Остання вміщує до 8 людей та всі їхні речі. У Traveler XL об'єм багажника становить 989 літрів, навіть якщо всі сидіння підняті. Розмір вантажного простору збільшується до 2011 літрів, якщо повністю забрати третій ряд крісел.

Citroen Berlingo та Peugeot Rifter

Купити машину Citroen Berlingo на автобазарі в Україні

Потрібен великий мінівен? Подивіться на Сітроен Берлінго та Пежо Ріфтер. Навіть версії стандартного розміру пропонують 775 літрів багажного відділення із піднятими задніми сидіннями. У семимісних моделях XL ви отримуєте 1050 літрів простору за умови складеного третього ряду.

Mercedes V-Class

Знайти оголошення про продаж мінівену Мерседес V-Class

Mercedes V-Class – один з найбільших мінівенів, які ви можете купити. В автомобілі з комфортом розмістяться до 8 пасажирів, але якщо забрати третій ряд сидінь, залишається величезний вантажний відсік об'ємом 1030 літрів. 

Свою квадратну форму V-клас компенсує просторим та дуже добре обладнаним салоном. До речі, модель є популярним вибором для VIP-транспорту. Вибрати Мерседес V-класу можна в каталозі AutoMoto.ua.

Ford Transit Connect

Купити Ford Transit Connect з пробігом в Україні

Форд Транзит Коннект – найменший представник завжди актуальної лінійки фургонів Transit. Connect – це пасажирська версія з другим рядом сидінь, яка дозволяє п'ятьом людям подорожувати у просторому салоні.
Також є величезне багажне відділення об'ємом 1029 літрів, і ця цифра стає ще більшою, якщо ви вирішите завантажити багажник від підлоги до стелі.

Tesla Model S

Скільки коштує Тесла Model S в Україні

Вважаєте дивною присутність популярного електричного седану в списку автомобілів із найбільшим багажником? А дарма. Відсутність у Tesla звичайного двигуна та вихлопної системи творить дива із місцем для багажу! Електромотор Model S дуже компактний, завдяки чому у Tesla з'являється два великі вантажні відсіки.

Загальний об'єм багажників складає 849 літрів. Це зручно для сумок і валіз, але Model S не така корисна, якщо ви регулярно возите з собою гірські велосипеди або інші громіздкі речі. Проте жоден з інших автомобілів у цьому списку не може розігнатися до 100 км/год швидше, ніж за 3 секунди… Ось каталог Тесла Модель S в Україні – вибирайте. 

Volkswagen Touareg

Купити позашляховик Фольксваген Туарег на авторинку

Volkswagen міг би втиснути сім посадочних місць у свій найбільший позашляховик, але натомість віддав перевагу п'ятьом просторим комфортним сидіням. Це рішення означає, що у вас буде великий багажник об'ємом 810 літрів без необхідності складання заднього ряду. Перегляньте пропозиції про продаж Фольксваген Туарег в каталозі АвтоМото.

Якщо вам потрібен семимісний позашляховик VW Group преміум-класу з великим багажником, погляньте на Ауді Q7 з 770-літровим багажником.

Range Rover

Продаж Range Rover з пробігом

Надійний Рендж Ровер перевершує більшість автомобілів у своєму класі за параметром місткості багажника. Ця британська модель стане ідеальним вибором для тих, хто шукає щось елегантніше, ніж мінівен. Стандартна модель може похвалитися 909-літровим багажником, який збільшується до 2030 л при складених задніх сидіннях. 
Якщо вантажопідйомність Range Rover не вражає, зауважте, що він може буксирувати до 3500 кг. Це ідеальний автомобіль для тих, хто регулярно возить причепи.

Peugeot 5008

Скільки коштує Пежо 5008 в Україні

Пежо 5008 є семимісною версією позашляховика Пежо 3008. Коли всі сидіння піднято, у вантажному відсіку розміщуються покупки з супермаркету на тиждень. Якщо опустити третій ряд, у вашому розпорядженні з'явиться 780 літрів простору. До того ж, Peugeot 5008 відрізняється привабливим інтер'єром та комфортною поїздкою. Чудовий сімейний варіант.

Kia Sorento

Купити машину Кіа Соренто в Україні

Кіа Соренто - один із найкращих універсальних позашляховиків. У ньому з комфортом можуть розміститися семеро дорослих, та ще й залишиться достатньо місця для перевезення усього їхнього багажу. Автомобіль доступний з дизельними, гібридними та плагін-гібридними силовими агрегатами (PHEV). 

Стандартний дизельний Sorento може похвалитися 616-літровим багажником із складеним третім рядом сидінь. Простір зменшується до 608 літрів у гібридній моделі та 604 літрів у PHEV. При складених обох задніх рядах сидінь ви отримуєте багажник об'ємом 2011 літрів у дизельному варіанті та 1998 літрів у моделі PHEV. Кіа Соренто користується популярністю у власників причепів, адже може тягти до 2500 кг.

Попередня стаття Техогляд 2022 року: які авто не пройдуть перевірку?
Техогляд 2022 року: які авто не пройдуть перевірку?
Що потрібно для отримання посвідчення водія у 2022 році
Наступна стаття Що потрібно для отримання посвідчення водія у 2022 році

Популярні новини