9 кращих бюджетних авто на "автоматі"

25 березня 2020

У сучасному світі особистий транспортний засіб просто необхідний. Проблема в тому, що купити авто з салону може далеко не кожен. На щастя, на сайті Automoto.ua ви завжди можете знайти недорогий старий автомобіль. Ми зібрали 9 кращих бюджетних машин не старше 2005 року випуску з АКПП, які допоможуть вам не втратити мобільність в умовах карантину:

Chery QQ і Daewoo Matiz - це найдешевші варіанти особистого транспортного засобу. Вони мають смішну ціну, але ці моделі явно не вписуються в розуміння "сімейного автомобіля". Хоча для експлуатації в місті ці моделі чудово підійдуть.

Chery QQ на автоматі фото

Якщо ваш бюджет дозволяє більш дорогу покупку, зверніть увагу на Mitsubishi Lancer, Chevrolet Lacetti, Renault Scenic і Opel Astra. Крім доступної ціни, перевага цих авто полягає в надійності.

Також не забувайте про справжню класику для міських поїздок - автомобілі Smart Fortwo. Однак врахуйте, що в салоні цього авто можна розмістити максимум одного пасажира.

Smart Fortwo на автоматі фото

Не варто забувати про найпопулярніші автомобілі на українських дорогах - Chevrolet Aveo і Ford Fiesta. Це самі універсальні моделі зі списку - вони підійдуть як водіям-одинакам, так і сімейним людям.

Chevrolet Aveo на автоматі фото

Теги:
акпп
Попередня стаття Коли ДТП неминуче: як полегшити удар?
Коли ДТП неминуче: як полегшити удар?
Незважаючи на карантин: в якому режимі працюють СТО та автосалони?
Наступна стаття Незважаючи на карантин: в якому режимі працюють СТО та автосалони?

Популярні новини