Чиї порушення ігнорує поліція: відео

29 февраля 2016

Поліцейські фіксують не всі порушення, для деяких високопоставлених осіб роблять винятки. Про це йдеться в новому розслідуванні програми Схеми.

 

"Запуск поліції - головна і чи не єдина помітна реформа після євромайдан. Глава Нацполііі Хатія Деканоїдзе підкреслювала, що відомство орієнтовано на звичайних громадян. Президент Порошенко заявляв, що в Україні всі рівні перед законом і нової поліцією," генерал ти або прокурор ". але варто було нам придивитися до роботи копів, виявилося, що виключення все ж бувають ", - йдеться в сюжеті.

 

Журналісти зняли, як в центрі Києва співробітник поліції, помітивши порушення з боку водія ВАЗа, тут же поспішив до авто, щоб з'ясувати причину зупинки в недозволеному місці.

 

 

"На наступний день ми знову під Верховною Радою. Сесійний тиждень, з'їжджаються народні депутати. Під знаком" зупинка заборонена "немає порожнього місця - одні автомобілі преміум-класу", - йдеться в сюжеті. Незважаючи на три дзвінки в поліцію, патрульних автори програми так і не дочекалися.

 

 

Також біля входу в центральну поліклініку МВС журналісти зняли ряд автомобілів, припаркованих з порушенням правил, в тому числі - машину, зареєстровану на батька президента України - Олексія Порошенка. Однак перехожі поліцейські не тільки не робили зауважень порушникам, а й пересували паркувальні конуси для інших авто.

 

 

"Протягом години фіксуємо бездіяльність патрульних. А як тільки відкрито виходимо з телекамерою, один з копів тут же поспішає до автомобіля батька президента", - наголошується в сюжеті.

 

Читайте також: 

 

Як в Америці навчають копів або чому українська поліція вбиває людей

 

Львівські патрульні відпрацьовують стрілянину по колесах (відео)

 

За що тепер поліція може зупинити авто - результат реформи для водія

Предыдущая статья Львовские патрульные отрабатывают стрельбу по колёсам (видео)
Следующая статья КОГДА СОТРУТСЯ ТВОИ ШИНЫ?
Популярные новости