Все города Все города

Объявления о продаже БМВ 4 Серия в Ивано-Франковске

С VIN-кодом
05.05.2024
19 990 $
796 601 грн
Дизель 2 л.
Автомат
215 тис. км
Ивано-Франковск
...101%,він код на фото та відкритий в оголошенні - провіряйте! Є вся історія обслуговування виключно на офіціалах БМВ та показники з комп.діагностики по усіх блоках.Кузов без ДТП,Не бита та в рідній фарбі, всюди заводський герметик,жодний болт не кручений! Всі вікна включно з лобовим рідні.Завжди вчасне обслуговуванняМною пройдене т.о (заміна оливи MOTUL, та усіх фільтрів фото в кінці)Нові по кругу тормозні колодки.Також замінена олива в коробці, по оригіналу масло ZFДвигун повністю сухий не митий (жодних підтікань, клапанка повністю суха)та працює ідеально як на холодну так і на гарячу: рівно,без всяких лишніх звуків стуків і гулів.Турбіна суха,роздувається ідеально.Їде дуже бодро тримається дороги впевнено.Вся ЕКОЛОГІЯ НА МІСЦІ,не димить зовсім,не забита,нічого не вирізалось та не чіпувалось!Труба чиста та не мита ніколи.Економна, розхід по трасі при спокійній їзді 4-5,по місту 8л гора з кондюком.Коробка ZF 8hp працює ідеально,не копається,не затягує,переключає плавно без толчків і так дальшеПо ходовій частині без нарікань,не гупає нічого.Салон автомобіля в дуже збереженому стані, пробіг цьому доказ. Немає продертостей,пропалів,і тому подібного.Руль,сидіння в оригіналі не перешиті,сидіння не просівші. Всі кнопки функціонують,всі цілі та не стерті.Свіжо за тонована вкруг!R18 літо, Bridgestone практично новіКомплектація Sport Line : всі асистенти, мертві зони, вібрації на рулі,дістронік,радар,адаптивний круїз,екстрене гальмування,розпізнавання знаків,музика hifi, спорт сидіння, М-руль (з заводу)чорна стеля, складання дзеркал електричний багажник і т.дАвто в достойному стані, виглядає ефектно та дарує багато емоцій, особисто їжджу кожного дня, але пора щось змінити бо вже накатався)Обмін тільки на дорожче авто, бмв або ауді.Телефонуйте - домовимся
С VIN-кодом
11.03.2024
21 800 $
868 730 грн
Дизель 2 л.
Автомат
219 тис. км
Ивано-Франковск
...Кілометрів (проводилась заміна всіх фільтрів,включаючи Паливний) . Заправка проводилась виключно на АЗС ОККО та WOG. Вся екологія на місці .За 1,5 роки володіння в автомобіля не було жодної помилки . По ходовій наразі жодних питань нема ,тиждень тому замінено задні гальмівні колодки BREMBO . Стоїть дорога Зимова Резина PIRELLI з Шипами на дисках R18 , маю також літні R19 (літня резина проїхала лише два сезона) -різноширокі . Салон не зачуханий (В ДУЖЕ збереженому стані), всередині не курили! Чорна Стеля в поєднанні з кремовою Шкірою, дивиться Дуже ефектно . FULL LED оптика ,вночі їхати одне задоволення, в чому переконається Новий Власник. На всі питання відповім по телефону . Машина варта уваги та привертає погляди оточуючих) .
09.04.2024
15 900 $
633 615 грн
Бензин 3 л.
Автомат
93 тис. км
Ивано-Франковск
...функціями для найкращого досвіду водіння. Ця модель оснащена потужним бензиновим двигуном, що забезпечує рівномірне прискорення та вражаючу динаміку. Салон автомобіля виготовлений з високоякісних матеріалів і обладнаний сучасними технологіями, такими як система навігації, камера заднього виду та підігрів сидінь. BMW 4 Series 2018 - це справжня поєднання стилю та продуктивності, яке готове задовольнити найвибагливіших водіїв.
С VIN-кодом
02.05.2024
23 800 $
948 430 грн
Бензин 2 л.
Автомат
96 тис. км
Ивано-Франковск
...АКПП (300л.с)заменено масла фильтраНа данный момент вложений не нуждается.Хорошая комплектацияnbt evo id 6harman/kardonслепые зоны удержания в полосе лед фарыспорт сиденьяподогрев руля и сиденийчерный потолокпарктроники перед зад + камерадополнительно установлена ??передняя губа и спойлер.19 дискиЗа более подробной информацией звоните
01.05.2024
26 500 $
1 056 025 грн
Бензин 2.98 л.
Автомат
132 тис. км
Ивано-Франковск
...Имеет подрулевые переключатели, русифицированное меню, Карты Украина, Европа. Музыка Carbon. Система старта стоп, без ключевой доступ. Никаких вопросов сел и уехал. Возможен обмен на кроссовер с Вашей доплатой. В обмен 29000.
Предложения от автосалонов
С VIN-кодом
19.01.2024
22 500 $
896 625 грн
Бензин 2 л.
Автомат
78 тис. км
Ивано-Франковск
...дополнительными опциями как проекция на лобовое, контроль слепых зон, контроль полос, обнаружение и остановка перед препятствиями, салон белая кожа, черный потолок, диски R19, цвет Snapper Rocks Blue. Не стреляемая безопасность. Только замененное масло и новый AGM аккумулятор(200$).

БМВ 4 Серия в Украине

Смотрите еще: