Объявления о продаже Cadillac CT6 2018 года

С VIN-кодом
17.03.2024
26 800 $
1 067 980 грн
Бензин 3.6 л.
Автомат
67 тис. км
Запорожье
...бачення з фукцією тепловізора!Підворот задніх коліс!Повний привід!Вимкнення двох циліндрів для економії палива!Восьмиступінчастий автомат із можливістю перемикання підкермовими пелюстками!Безключовий доступ!Автозатемніння дзеркал!Електрична кришка багажника з функцією відкриття та закриття без допомоги рук!Панорамний дах!Перфорована шкіра з автоматичним підігрівом та вентиляцією сидінь та керма!Диски 20 радіусу! при цьому рух плавність ходу якої позаздрить навіть BMW 7 серії (є з чим порівнювати! BMW у мене теж є і була не одна!)Проекція з функцією вибору різних варіантів (три чи чотири варіанти) точно не пам'ятаю під час перегляду обов'язково покажу!Величезний багажник!Шторки на задніх дверях, стеклах та даху!Мертві зони з вібрацією сидіння та керма!Адаптивний круїз, Утримання в смузі руху автогальмування та розгін!Датчики тиск шин!Камери 360 градусів і широкоформатна камера в дзеркалі заднього виду та парктроніки в колоFull Led оптикаStart-stopАмбіентне підсвічування салонуУсього і не перерахувати!Автомобілів було багато! Але такий дивовижний перший!Люди скручує голову коли їдеш на ньому!Дуже привабливий флагманський седан від Cadillac завдовжки майже 5.2 метри!Той, хто купив, залишиться максимально задоволений!Торг буде обов'язково під час огляду! Не пропустіть свій шанс стати власником унікального автомобіля!
С VIN-кодом
08.04.2024
29 999 $
1 195 160 грн
Бензин 3.64 л.
Автомат
141 тис. км
Киев
...автомат в паре с отключением двух цилиндров двигателя дают возможность ездить довольно экономично.Мультимедийная система и приборная панель переведены на украинский язык, загружены карты Украины и Европы.Автомобиль отремонтирован качественно, сделано полное ТО с заменой масла и фильтров повсюду, где только это возможно (коробка, мотор, дифференциалы, раздатка) делать ничего не нужно.Автомобиль в отличном состоянии и хорошей комплектации.Камеры 360, автоматический дальний свет, подогревы сидений и руля, контроль удержания в полосе движения, автопарковка, беспроводная зарядка, CarPlay, Android Auto и многое другое.За подробной информацией обращайтесь по телефону.
27.11.2023
34 000 $
1 354 900 грн
Бензин 3.6 л.
Автомат
138 тис. км
Киев
...масло. Комплектація PREMIUM LUXURY- майже повний фарш. Авто було куплено для себе, з мінімальними пошкодженнями, при ремонті використовувались тільки оригінальні запчастини. Потужний та економічний двигун Великий люк попереду, та маленьки з-заду Адаптивний круїз контроль з контролем смуги та підрулюванням Датчики сліпих зон Шторки для задніх пасажирів та заднього скла Підігрів всіх сидіннь Підігрів керма Вентиляція передніх сидіннь 2-ох зонний клімат Камера 360 з багатьма режимами Автоматичне паркування

Кадиллак CT6 в Украине

Смотрите еще: