Объявления о продаже Мицубиси Эклипс в Виннице

С VIN-кодом
25.05.2024
6 500 $
266 760 грн
Бензин 2.35 л.
Автомат
170 тис. км
Винница
...как надо. Коробка также обслужена, переключается без рывков и пенков. По электричеству все хорошо. Салон перешит в алькантару. По кузову есть недостатки, такие как подгнившие пороги у заднего колеса и не исправлены следы эксплуатации. Дно и силовые конструкции полностью. Автомобили к продаже не готовили. По ходовым вопросам нет. Ездящая женщина поэтому обслуживали всегда вовремя и денег не жалели. Машина в семье уже больше пяти лет. Продажа не срочная поэтому свои мизерные цены можете не предлагать. Если хотите выделяться в потоке и получать удовольствие от поездки, то это авто стоит вашего внимания.
С VIN-кодом
25.05.2024
6 500 $
264 550 грн
Бензин 2.4 л.
Автомат
170 тис. км
Винница
...масла та фільтра поміняні. Не димить, працює як треба. Коробка також обслужена, перемикає без ривків та пенків. По електриці все добре. Салон перешитий в алькантару. По кузову є недоліки такі як підгнивші пороги біля заднього колеса та не виправлені сліди експлуатації. Дно та силові конструкції в повному порядку. Авто до продажу не готували. По ходовій питань немає. Їздить жінка тому обслуговували завжди вчасно та грошей не жаліли. Машина в сім’ї вже більше п’яти років. Продаж не терміновий тому свої мізерні ціни можете не пропонувати. Якщо бажаєте виділятися в потоці та отримувати задоволення від поїздки то це авто варте вашої уваги.
28.05.2024
3 000 $
123 120 грн
Бензин 1.5 л.
Автомат
73 тис. км
Винница
...Привід - FRONT-WHEEL DRIVE Двигун - 1.5 AКПП Окрім цього автомобіля маємо багато інших варіантів авто. Детальніше звертайтесь по телефону або в приватні повідомлення Доставка до двох місяців в Україну Через Литву та Німеччину Компанія Global Auto Logistic На ринку близько 4-ох років!!! Більше 4000 задоволених клієнтів Майданчик з продажу автомобілів в наявності у Львові та Тернополі Головний офіс у Львові, філіали у Луцьку, Києві та Івано - Франківську Авто під ключ Із аукціонів COPART та IAAI Наші послуги - 400$ Без прихованих платежів

Мицубиси Эклипс в Украине

Смотрите еще: