Все города Все города

Объявления о продаже Мицубиси Паджеро в Ахтырке

17.04.2024
11 600 $
463 304 грн
Газ/бензин 3 л.
Автомат
178 тис. км
Ахтырка
...автосалоні в 2008 році. Я власник! Стан автомобіля дуже гарний. Таких автомобилів майже одиниці. За автомобілем слідкував і робив все по регламенту. Нещодавно було встановлено нове Газове Обладнання Prince, котре офіційно вписано в техпаспорті. Нещодавно проходила ТО. Автівка по техніці в повному ідеалі!!! Дефектів по авто немає взагалі! Салон не прокурений, в дуже гарному стані. Підігріви сидінь. Клімат контроль. Преміум акустика Rockford. Сигналізація. Два ключи. Люк. Дуже гарний шкіряний салон. Кожна кнопка на автівкі працює без нарікань!! Двигун працює як годинник. Масло заливаю тільки оригінал. Ксенони ближнього світла та галогени дальнього та туманок. Тонування в круг. В автівкі впевнений на всі 100%. Детальніше інформації розповім по телефону.
15.12.2023
15 000 $
599 100 грн
Газ/бензин 3.8 л.
Автомат
165 тис. км
Ахтырка
...все обслужено все масла фильтра всегда меня вовремя , не давно было большое ТО ! По коробке без вопросов не пинается, масло менял всегда строго по регламенту. Раздатка мосты обслужены ! Ходовая часть обслужена без проблем! Салон как на фото в состоянии нового , не затерт не прокурен , кожа как новая. Автомобиль зимой никогда не эксплуатировал!!! Есть второй комплект резины.
06.12.2023
14 950 $
597 103 грн
Газ/бензин 3.5 л.
Автомат
158 тис. км
Ахтырка
...стані. Самий вдалий двигун 3, 5 і автоматична коробка передач. Газ 4 покоління встановлений з усім нещодавно Автомобіль реально в хорошому стані (АВТОМОБІЛЬ ОДНОГО ПОКАЗУ, ВПЕВНЕНИЙ ХТО ПЕРШИЙ ПРИЇДЕ НА ПЕРЕГЛЯД ЇДЕ НА НІМ)!!! Дефектів по автомобілю НЕМАЄ ЗАГАЛЬНО(ВСЕ РЕАЛЬНО ЯК НА ФОТО)! Салон гарний!! (У салоні жодного разу не курили). Подряпин, вм\' ятин НЕМАЕ! В автомобілі є всі функції для повного комфорту!. Встановлювалися виключно лише оригінальні запчастини. Кузов весь рівний. НЕ битий (ГОТОВ ДО ПЕРЕВІРКИ БУДЬ-ЯКИМИ МАЙСТРАМИ). Готовий відвідати будь - яку станцію за ваш рахунок . РІДНИЙ ПРОБІГ 100%. Двигун працює як годинник, НЕ ДИМИТЬ, масла не бере! Автомобіль узимку практично не експлуатувався. Зберігся в сухому теплому гаражі! У такому стані їх залишились одиниці. Решта питань по телефону.

Мицубиси Паджеро в Украине

Смотрите еще: