Объявления о продаже Субару Форестер в Доброполье

С VIN-кодом
09.04.2024
18 500 $
737 040 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 2.5 л.
Вариатор
150 тис. км
Доброполье
...была произведена шумовиброизоляция дверей, багажника и передних колесных арок, заменена акустика.По болотам и пескам не использовался.
С VIN-кодом
25.04.2024
18 500 $
737 040 грн
Газ/бензин 2.5 л.
Автомат
150 тис. км
Доброполье
...Дніпро. На 120 т. км. було проведено регулювання клапанів. • Додатково було зроблено шумовіброізоляцію дверей, багажника та передніх колісних арок, замінена акустика. • По болотам та піскам не використувався.
С VIN-кодом
01.11.2023
13 500 $
537 840 грн
Газ/бензин 2.5 л.
Автомат
152 тис. км
Доброполье
...до автомобіля. - 7 тис. км. тому був обслугований на офіційному сервісі Subaru майже 2 роки тому. Більше машине майже не виїжджала, тому що власниця переїхала. - Салон в ідеальній чистоті: У машині завжди підтримувалася чистота, у авто не їли та не перевозили тварин. - Надійний двигун: Опозитний двигун об\' ємом 2. 5 літра працює без зауважень — не споживає масло і не димить. - Автоматична коробка передач: Перемикання плавне і швидке, для вашого комфорту на дорозі. - Преміум ГБО: Встановлено дороговартісне і якісне ГБО, яке повністю обслуговано. Економте на пальному без шкоди для продуктивності. - Свіже масло: Масло в двигуні було замінено на цьому тижні. - Мінімальна експлуатація: Власник перебуває в Німеччині, тому машина за останні два роки виїжджала тільки раз на місяць, щоб уникнути корозії. - Зв\' язок: Для додаткової інформації пишіть у Viber чи Telegram. Продаж не терміновий, головне — знайти надійні руки для цього чудового автомобіля. Тільки писати у месенджер, тому що власник наразі закордоном.
С VIN-кодом
05.01.2024
12 500 $
498 000 грн
Газ/бензин 2.5 л.
Автомат
152 тис. км
Доброполье
...до автомобіля. - 7 тис. км. тому був обслугований на офіційному сервісі Subaru майже 2 роки тому. Більше машине майже не виїжджала, тому що власниця переїхала. - Салон в ідеальній чистоті: У машині завжди підтримувалася чистота, у авто не їли та не перевозили тварин. - Надійний двигун: Опозитний двигун об\' ємом 2. 5 літра працює без зауважень — не споживає масло і не димить. - Автоматична коробка передач: Перемикання плавне і швидке, для вашого комфорту на дорозі. - Преміум ГБО: Встановлено дороговартісне і якісне ГБО, яке повністю обслуговано. Економте на пальному без шкоди для продуктивності. - Свіже масло: Масло в двигуні було замінено на цьому тижні. - Мінімальна експлуатація: Власник перебуває в Німеччині, тому машина за останні два роки виїжджала тільки раз на місяць, щоб уникнути корозії. - Зв\' язок: Для додаткової інформації пишіть у Viber чи Telegram. Продаж не терміновий, головне — знайти надійні руки для цього чудового автомобіля.

Субару Форестер в Украине

Смотрите еще: