Илон Маск показав світу новеньку Тесла Родстер 3.0

17 червня 2015

Яка вже в серпні цього року надійде в продаж. За словами Илона Маска він міг би раніше запустити серійне виробництво, але з другої сторони, він не міг собі дозволити допустити  якісь погрішності  в авто.

Тому удосконалення  та перевірка на безпеку закінчуються в кінці липня і, відповідно до заяви Маска, буде повністю  доступний через місяць. В Американський суперелектрокар Поставлять потужний 70 кВт літій-іонним акумулятор, який, незважаючи на невеликі розміри, буде здатний зберігати у своїх осередках на 31% більше енергії. Ніж у попередньої моделі.

 

Tesla Roadster збираються поставляти з шинами низького опору коченню і поліпшеними підшипниками коліс, а аерокомплект дооснащення обіцяє знизити коефіцієнт лобового опору з 0,36 до 0,31. Всі ці оновлення дадуть транспортному засобу можливість збільшити максимальну дальність поїздки до вражаючих 643,7 км на одній зарядці.

                                   

Подібні показники поки залишаються, неймовірними повністю електричного, автомобіля і навіть не порівнюється  з пробігом на одній заправці середньостатистичної малолітражки.

 

За інтер'єру і зовнішності модель практично не відрізняється від попередника, а тому новий родстер отримав лише вищий індекс, і зараз модель носить назву Roadster 3.0, тоді як раніше - 2.5.

                                    

Tesla Roadster здатний розганятися до 100 км / год менш ніж за 4 секунди. Максимальна швидкість примусово обмежена 201,1 км / год. Повна зарядка акумуляторів займає 3,5 години. Вартість базової моделі в Америці - 109 000 доларів.

                                    

Глава Тесла Моторс впевнено заявив, що подібні поліпшення споживчих властивостей автомобіля будуть далеко не останніми.

Попередня стаття Чиновники будут ездить на отечественных авто
Наступна стаття Mercedes E-Class - первые фото
Популярні новини