Объявления о продаже Понтиак Гранд АМ Газ/бензин

С VIN-кодом
05.05.2024
2 250 $
89 550 грн
Газ/бензин 3 л.
Автомат
152 тис. км
Киев
...термостат,кришка розширювального бачка,прокладка піддону, також новий радіатор,промита система охолодження і новий антифриз,замінено масла в двигуні та АКПП. Замінена частина вихлопної,глушник та гофра. Потрібно замінити передні гальмівні колодки,нові є,віддам впридачу. Опалення працює,кондиціонер ні( за бажання можна зробити,запчастини віддаю впридачу) . Гума всесезонна залишок 4-5мм, ще є комплект літньої (на сезон вистачить). До ходової питань нема,кузов без дірок(оцинкований) ,але нюанси є(роки беруть своє). Салон більш менш.Витрата пального 12-15л по місту. Переоформлюється без проблем через Дію або ТСЦ,або генеральне доручення. Газ вписаний в тех паспорт,але встановлений не був(по крайній мірі купляли без нього). Частина запчастин є на сайтах(фізично у Києві) stg.com.ua atlasparts.com.ua Телефонувати бажано після 19-ї,або пишіть на вайбер.
04.05.2024
2 250 $
89 550 грн
Газ/бензин 3.1 л.
Автомат
152 тис. км
Киев
...розширювального бачка,прокладка піддону, також новий радіатор,промита система охолодження і новий антифриз,замінено масла в двигуні та АКПП. Замінена частина вихлопної,глушник та гофра. Потрібно замінити передні гальмівні колодки,нові є,віддам впридачу. Опалення працює,кондиціонер ні( за бажання можна зробити,запчастини віддаю впридачу). Гума всесезонна залишок 4-5мм, ще є комплект літньої (на сезон вистачить). До ходової питань нема,кузов без дірок(оцинкований), але нюанси є(роки беруть своє). Салон більш менш.Витрата пального 12-15л по місту. Переоформлюється без проблем через Дію або ТСЦ,або генеральне доручення. Газ вписаний в тех паспорт,але встановлений не був(по крайній мірі купляли без нього) • Частина запчастин є на сайтах(фізично у Києві) • stg.com.ua • atlasparts.com.ua • Телефонувати бажано після 19-ї,або пишіть на вайбер.
С VIN-кодом
17.04.2024
1 200 $
47 760 грн
Газ/бензин 2 л.
Автомат
79 тис. км
Сумы
..., кондиціонер. Кузов в офігенному стані тому що авто лужоне. Ніде не варена. 300 км тому проведені такі роботи: заміна прокладки гбц,ремонт гбц,заміна ланцюга та шестерень ГРМ. Коробка працює нормально,гальма нормальні, Фари габарити стопи і задній хід все працює, обігрівач працює добре, музика є . Гума зима. Мастило Антифриз нові, паливні шланги та фільтра нові. Переоформлення. По авто потрібно замінити рідину в підсилювачі керма, ще десь інколи підтікає антифриз на патрубках тому можливо потрібно буде замінити патрубки. І головне це накрився замок запалювання ,завести можно але відкидає в зворотне положення . Акомулятор гарний ,страховка є. Готовий до гарного торгу але безпосередньо після огляду автомобіля. З пропозиціями типу 1000$ не турбувати, дякую за розуміння. Ціна актуальна до 8 травня.
С VIN-кодом
27.04.2024
2 600 $
103 479 грн
Газ/бензин 3.1 л.
Автомат
226 тис. км
Кропивницкий (Кировоград)
Продам понтиак в гарному стані • Робити нічого не потрібно є один нюанс по кузову • 17 колеса на гарній ризині
С VIN-кодом
26.04.2023
3 500 $
139 265 грн
Газ/бензин 2.3 л.
Автомат
230 тис. км
Запорожье
...все працює, автомат робить добре перемикає плавно без ривків.Мотор в гарному стані. Все обслуговувалось вчасно. Ходова не ступить амортизатори на стойки працюють добре. В комплекті віддам зимовий комплект резини на титанах r15 ще на пару сезонів вистачить. По авто на даний час не працює круїз контроль.Місцями на пластиковому бампері злізла фарба( чекаю коли звільниться місце у маляра) кондиціонер працюе добре. На лобовому є тріщина.Стоїть ГБО KME Nevo (у тех паспорт не вписано) витрата палива місто 14 траса 11 літрівАвто без колхозу все в оригіналі.По цінам на запчастини на рівні Ланоса.Хто купить буде задоволений та на дорозі завжди у центрі уваги.
Предложения от автосалонов

Понтиак Гранд АМ в Украине

Смотрите еще: