Який кросовер вибрати?

9 вересня 2022

Кросовери користуються у вітчизняних користувачів особливим рівнем успіху. Завдяки поєднанню переваг міського авто та позашляховика такі транспортні засоби активно обирають для повсякденного використання. Кросоверу не страшні складні ділянки дороги або її поганий стан, він добре вписується в міське середовище, а також підходить для тривалих подорожей.

Серед українських покупців на окрему увагу заслуговують вживані автомобілі. Пропозиції вторинного ринку доступні за вартістю та поєднують у собі весь спектр переваг, необхідних якісному автомобілю. Замислюючись про те, який кросовер краще купити, важливо приділити увагу всім нюансам, у тому числі країні, з якої планується пригін. 

Європейські кросовери

Серед європейського ринку кросоверів варто звернути увагу на пропозиції від п'яти головних «гігантів» автомобільної індустрії. Серед них:

► Недорогі, надійні та компактні пропозиції від Renault: 

► Висококласні пропозиції Volkswagen:

► Французькі Citroen - кросовери, які порівняно недавно з'явилися на ринку:

► Бездоганні варіанти від Opel:

► Солідні та сучасні кросовери Skoda:

Визначаючись з тим, який кросовер вибрати, слід відповідально підійти до вивчення технічних характеристик, комплектації та стану автомобіля. У цьому може допомогти профільна компанія-посередник щодо купівлі та пригону авто з Європи.

Американські кросовери

Автомобілі зі США відрізняються від своїх європейських опонентів за кількома ознаками. Серед них:

Серед найбільш затребуваних американських кросоверів виділяють:

Китайські кросовери

Пропозиції автомобільного ринку Піднебесної заслужено привертають увагу покупців своєю доступністю та вельми гідними характеристиками. І якщо раніше штамп Made in China автоматично навішував на машину ярлик неповноцінності та низької якості, то сучасна ситуація кардинально протилежна. Серед найпопулярніших китайських кросоверів:

Під час роздумів над тим, який кросовер краще купити, китайські пропозиції гарантовано привернуть увагу ціновим діапазоном.

Новий тренд - китайські електрокросовери

Епоха розвитку електротранспорту не залишила без уваги такий тип авто, як кросовери. Найбільші концерни вже успішно перейшли на випуск електрокросоверів. Чи не відстають від них і виробники з Китаю. Зокрема, серед актуальних та затребуваних машин:

Выбор китайских кроссоверов з електричним двигуном просто вражає. Для того, щоб грамотно розібратися в характеристиках, перевагах та недоліках кожного варіанту, важливо не нехтувати послугами відповідального посередника з купівлі та пригону автомобіля в Україну.

Попередня стаття Нетто та брутто: розбираємось з цінами на европейських автосайтах
Наступна стаття Як впливає тиск в шинах на витрату пального?
Популярні новини