Оновлений Кіа Ріо їде до нас

18 березня 2015

Поряд з торішньою новинкою від Хюндай бренд Кіа вирішив, нарешті, представити свою версію оновленого бестселера Rio-Solaris для європейського споживача. Дуже вчасно, якщо враховувати, які зараз важкі часи переживає авторинок України, і дуже не вчасно, якщо враховувати, що офіційні продажі рестайлінгових седанів і хетчбеків корейців розпочнуться першого квітня.

Втім, не будемо вдаватися до забобонів і збігів, адже крім незвичайної дати офіційного дебюту, «освіжений» бюджетник зможе зацікавити майбутнього покупця і новою зовнішністю, яка відповідає сучасному корпоративному стилю бренду. Так, передок новинки відтепер прикрашає нова ламана розкоса оптика з переробленою графікою і солідна «тигрова» решітка радіатора, візерунком сітки перетинаючись  з останнім кроссовером Sorento. Крім того, серйозного перегляду зазнали бампера автомобіля, які отримали двосекційні противотуманки, а також горизонтальні стоп-сигнали, що пожертвували високим розташуванням ліхтарів заднього ходу на користь більшої схожості зі стоп-сигналами старшої моделі Ceed.

 

 

Не менш відрадно відзначити, що інтер'єр новинки так само зазнав дизайнерської ревізії. Не найбільшу радикальну, але все ж... В основному, вона торкнулася центральної консолі торпеди, змінивши форму і розташування клавіш, і рульового колеса Rio, надавши йому більш сучасні риси. Дешево, стильно і свіжо.

 


Шкода тільки, що в пошуках новенького немає сенсу дивитися під капот. Як і раніше, там два 1,4 і 1,6-літрових бензинових мотора, що видають 107 і 123 к.с. відповідно з 5- і 6-ступінчастою «механікою», а також з 4-діаппазоним «автоматом». Так що нічого цікавого тут немає.

 


Як ми зазначили вище, офіційна прем'єра оновленого Rio для України намічена на день дурня. Наскільки ця дата вплине на ціни - не знаємо, але з нинішнім курсом долара і гривні на гуманність розраховувати не варто. Але в будь-якому випадку Rio як і раніше має приємну зовнішність і цікавий салон.

Попередня стаття Найчастіше викрадаємі авто року - Toйота, Мерс і Деу. Як захиститися від крадіжки?
Наступна стаття Неймовірний Амфікрузен на основі Тойота Ленд Крузен
Популярні новини