Неймовірний Амфікрузен на основі Тойота Ленд Крузен

18 березня 2015

Це фантастичне авто як для бездоріжжя так і для водних перешкод. Так голландський співзасновник Дірк-Ян де Йонг охаратеризував Heavy Duty амфібію 4WD авто, яке представляє його компанію Amphibicruiser. Побудований на основі двигуна Тойота Ленд Крузер, це повноцінний крейсер  для бездоріжжя, на такому автомобілі навіть не професійний автолюбитель може спокійно заїхати в море чи річку і не боячись наслідків, з посмішкою спокійно їхати до своєї мети.

Амфібікрузер - це чотирьох-дверний позашляховик амфібія який підходить як для військових, рятувальних цілей так і для простих водіїв. Це в першу чергу не авто Джеймса Бонда в стилі спортивного гламуру, як Гіббса Аквада, на якому Річард Бренсон  перетнув англійський канал. І це не швидкісний автомобіль як Watercar Panther, який може розвивати на воді 72 км/год.

Amphibicruiser вийшов на рідкість гармонійним, надійним і 100% практичним. Він об'єднав характерні риси позашляховика і великого міського паркетника. Механіки та стилісти змогли створити в міру брутальне і динамічне крейсерське авто, яке легко їде на бездоріжжі, трасі та воді.  Завдяки 4,2-літровому двигун від Toyota Land Cruiser, на воді новинка видає 13 км на годину.

 

Амфібікрузер на воді


Природно, що Amphicruiser вже в 2013 році знайшов дуже багато поціновувачів. Звичайно, люди які купують такі авто мають великі гаманці так як збір машини відбувається вручну.  Стартова ціна для такого автомобіля  € 130 000 (US $ 180 000) для 2-дверних з відкидним верхом, і проходить весь шлях до € 180 000 (US $ 248 700). Звичайно ціна ще може збільшуватися, адже все залежить від потреб замовника. 

Дивіться також каталоги:

 

Екстер'єр Амфібікрузер


До Росії було відправлено вже вісім машин, а ось, до речі, з України ще не було замовлень. Напевно наші олігархи не такі екстремали як шейхи з Арабських Еміратів куди в основному і йде потік цих автомобілів.

 

Попередня стаття Оновлений Кіа Ріо їде до нас
Оновлений Кіа Ріо їде до нас
Чому Джеремі Кларксона вже немає в Top Gear?
Наступна стаття Чому Джеремі Кларксона вже немає в Top Gear?

Популярні новини