Чому Джеремі Кларксона вже немає в Top Gear?

18 березня 2015

Для дуже багатьох людей ведучий Top Gear - це еталон, він можливо має найкращу роботу в світі, безкоштовні автомобілі, класні подорожі, слава. Але чарівного і незамінного Джеремі Кларксона відсторонили від кращого всесвітнього шоу. Новий випуск програми Top Gear немає сенсу чекати.

А трапилось все у зв'язку з бійкою з продюсером. Здавалося б, через що Джеремі Кларксон міг побитися? Природно, як будь-який мужик через їжу, якої не було для вечері. Фанати Джеремі вже поставили свої підписи під колективним проханням повернути його в програму. І навіть прем'єр-міністер Великобританії Девід Кемерон заступився і заявив, що його діти обожнюють Top Gear і якщо у зв'язку з цим інцидентом знімуть програму з ефіру, то багато сімей будуть просто в депресії. Девід поважає Джеремі і вважає, що він дуже талановитий і тому є надія на вирішення цієї безглуздої ситуації.

 

Пішли чутки, ніби Кларксон залишає телеканал і переходить до конкурентів, але сам він заявив про постановку на облік у центр з працевлаштування. За словами Джеремі, він ударив продюсера Ойсина Тимона, молодшого за нього на 19 років, коли вони приїхали в готель після зйомок. До того часу, на жаль, ресторан вже був закритий і ведучому довелося залишитись без гарячого стейка, про який той мріяв після трудового робочого дня. Один з очевидців ситуації розповів журналістам, що він чув крики і нецензурні слова в яких йшлося про їжу. Сторонні люди просили взяти себе в руки і заспокоїться, але це ж Кларксон і його було не зупинити. Справжня бійка не розпочалася, їх встигли розняти. Всі учасники передачі були шоковані, в тому числі і Ойсін. Хоча для багатьох Українців це очевидно як божий світлий день, якщо чоловік втомлений і голодний - чекай біди.

 


«ВВС» вже відмінило нову трансляцію Top Gear, яка повинна була вийти незабаром. Відзначимо, що скасували також трансляцію останніх двох передач. Контракт Джеремі закінчується в кінці березня цього року і друзі кажуть, що він вже давно мав намір покинути програму і те, що трапилося стало лише приводом для переходу на інший канал.

 

У твіттері був створений хештег - «Поверніть Кларксона». Ця цікава ситуація змушує телеканали змагатися за отримання самого Джеремі і вже з'явилися новини, що один з провідних ТБ-каналів пропонує ведучому 10 мільйонів фунтів.

Попередня стаття Неймовірний Амфікрузен на основі Тойота Ленд Крузен
Наступна стаття Джеремі Кларксон вестиме нове шоу
Популярні новини