Седани 2022: короткий огляд новинок на авторинку

29 грудня 2021

Клас седанів ще живий. І збереже актуальність на найближчий час. Моделі, які з'являться на авторинку в 2022 році це чудово підтверджують. Ось що чекати тим, хто віддає перевагу седанам. 

Hyundai Elantra N

Elantra - відмінний автомобіль, але якщо ви хочете справжнього драйву, зачекайте на появу версії N. Седан пропонує 2,0-літровий двигун з турбонаддувом потужністю 276 кінських сил і спортивно налаштовану підвіску. Всі оцінять маневреність та швидкість Elantra N, а для фанатів водіння є варіант із механічною коробкою передач.

Cadillac CT5-V Blackwing

CT5-V Blackwing – абсолютний седан-монстр, який названий найпотужнішим авто брендом в історії. І, ймовірно, це остання модель V8 з наддувом від Cadillac. Автомобіль отримує 6,2-літровий двигун V8 з наддувом, який видає 668 л. і доступний лише із заднім приводом. CT5-V Blackwing розганяється до 100 км/год на годину за 3,4 секунд з автоматичною коробкою передач і не обмежений в максимальній швидкості. 

BMW M5 CS

M5 CS з його 4,4-літровим двигуном V8 з подвійним турбонаддувом та потужністю 627 к.с. В даний час є найпотужнішою пропозицією BMW. На додачу модель важить менше, ніж звичайний M5 Competition. Салон M5 CS – це зразок спортивної розкоші, в якому є всі необхідні технології, які можуть знадобитися.

Honda Civic Si

Нове покоління Civic означає, що генерація Si вже на підході. Ключовими інгредієнтами відмінного Civic Si є всі зручності та доступність Civic, але з достатньою кількістю налаштувань, щоб водії із задоволенням сідали за кермо. 1,5-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом має потужність 200 к.с., а потужність передається через шестиступінчасту механічну коробку передач з коротким ходом. 

Mercedes-Benz EQS

Якщо вам подобається Mercedes S-Class з усією розкішшю і технологіями, але більше не хочете відвідувати заправку, вам знадобиться Mercedes-Benz EQS. Седан приводять у рух два електродвигуни загальною потужністю 516 к.с. Проте список технологій неймовірний. Основні фішки моделі: система кермового керування задньою віссю, що дозволяє розвертати довгий седан на 180 градусів, як компактний автомобіль, 56 дюймів екранного простору всередині, система об'ємного звучання Burmester 3D та додатковий проекційний дисплей з доповненою реальністю.

Audi RS3

Новий седан A3 2022 стане трохи ширшим і довшим, з модернізованими технологіями, більшою ефективністю під капотом і повною зміною стилю. "Заряджена" версія RS3 виглядає не менш вражаючою. RS початкового рівня оснащена 2,5-літровим рядним п'ятициліндровим двигуном з турбонаддувом, потужністю 394 кінські сили. Розгін до 100 км/год займає 3,8 секунди. Шасі можна модернізувати за допомогою пакета RS Dynamic, до якого входить режим дріфту, керамічні гальма, а також адаптивна підвіска з активними амортизаторами. 

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Отже, ви хочете щось, що можна порівняти з BMW M3? Разом з тим вам потрібно більше стилю? Що ж, Giulia Quadrifoglio відповідає всім цим вимогам. 2,9-літровий двигун V6 з подвійним турбонаддувом розвиває 505 к.с. та робить седан неймовірно швидким. Його балансування майже ідеальне, а налаштована активна підвіска - витвір мистецтва. Так, коментарі про ненадійність італійської моделі мають місце, але є причина, через яку люди все ще купують Giulia Quadrifoglio. Це задоволення від машини.

Теги:
седан
Попередня стаття Перші подробиці: огляд оновлень Mazda у 2022 році
Наступна стаття 3 секрети чистих фар для економних та практичних автомобілістів
Популярні новини