Перші подробиці: огляд оновлень Mazda у 2022 році

28 грудня 2021

Наступний модельний рік корейський бренд почне без популярних седана Mazda6 та кросовера СХ-3. Їхні місця займуть нові компактний позашляховик і електрокар. І це вагомі причини, щоб детально розглянути зміни в лінійці Mazda у 2022 році. 

Mazda3

купити Mazda3 на автобазарі

Хетчбек і седан Mazda3 були модернізовані до 2021 комплектацією 2.5 Turbo, тому переносяться в 2022 практично без змін. Авторинок пропонує 1000+ варіантів Mazda3 з пробігом. Подивіться!

Mazda CX-30

Дивіться також каталоги:

купити Mazda CX-30 на автобазарі

Оновлення кросовера СХ-30 обмежується додаванням повного стандартного приводу. Така комплектація була доступна і раніше, тому ознайомтесь із пропозиціями про продаж Mazda СХ-30 на автобазарі. 

Mazda CX-5

купити Mazda CX-5 на автобазарі в Україні

Оновлений компактний кросовер відрізняється виразною радіаторною решіткою та світлодіодними фарами. Всередині модель 2022 порадує зручнішими сидіннями. Підвищена жорсткість рами, оновлення амортизаторів на передній стійці та перероблена задня підвіска обіцяють менше дорожнього шуму та підвищений комфорт поїздки. Стандартний повний привід додав компактному позашляховику впевненості. Крім того, Mazda заявляє, що зробила перемикання 6-ступінчастої автоматичної коробки плавнішими. 

Оновлення моделі, безперечно, приваблюють. І все ж таки раціональні покупці не проґавлять можливість подивитися б/у Мазда СХ-5.

Mazda CX-50

купити автомобіль Mazda CX-50

Mazda готує вихід новинки на ринок навесні 2022 року - CX-50. Це буде повнопривідний позашляховик, який більший, міцніший та універсальніший, ніж CX-5. Щоправда, з'явиться модель лише на американському ринку. Виробник комплектує новинку 187- та 250-сильними двигунами, а також обіцяє гібридну версію. 

Mazda CX-9 

купити кросовер Mazda CX-9 на автобазарі

Як і решта моделей серії "СХ", СХ-9 тепер отримує привід на всі колеса. Схоже, що 2022 стане останнім для трирядного позашляховика, оскільки на 2023 анонсований дебют CX-90. Встигніть купити Мазда СХ-9, якщо цей автомобіль вам дійсно подобається. 

Mazda MX-30

новий автомобіль Mazda MX-30 2022

Корейський бренд слідує світовим трендам і представляє перший електрокар. Електричний автомобіль у кузові кросовер під назвою MX-30 з'явиться у 2022 році. Як і всі моделі Mazda, новинка вийшла стильною. Привабливі пропорції кузова, дверна система у стилі фрістайл без середньої стійки (задні пасажирські двері на задніх петлях відкриваються назустріч переднім), салон та екологічно чистих матеріалів… все виглядає ефектно. Однак EV явно поступається конкурентам у запасі ходу та потужності. 

Акумуляторна батарея на 35,5 кВт/год дозволяє кросоверу розвивати 143 к.с. і забезпечує автономну дальність лише 160 км. Очікується також плагін-гібридна версія MX-30.

Mazda MX-5 Miata

купити родстер Mazda MX-5 Miata на авторинку

Культовий родстер залишиться без серйозних оновлень у 2022 році. Міата поточного покоління дебютувала у 2016 році, а 2020 року отримала актуальні технології мультимедіа та безпеки. Двомісний автомобіль Мазда МХ-5 можна придбати в Україні новим або на авторинку з пробігом.

Попередня стаття Не повертається ключ запалювання: 4 причини + рішення
Не повертається ключ запалювання: 4 причини + рішення
Седани 2022: короткий огляд новинок на авторинку
Наступна стаття Седани 2022: короткий огляд новинок на авторинку

Популярні новини