Оголошення про продаж Чері в Дубровице

З VIN-кодом
26.04.2024
2 600 $
103 740 грн
Газ/бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
209 тис. км
Дубровиця
...дилера "РІВНЕ-АВТО". Присутня сервісна книжка, оригінальний набір автолюбителя, повнорозмірне запасне колесо та докатка. Під час покупки одразу було замовлено додаткову шумоізоляцію, а також нанесено антикорозійне покриття днища. Нещодавно вікна тоновані дорогою плівкою. У 2016 році було встановлено якісне італійське ГБО 4 покоління Євро 4. Здійснено модернізацію передньої оптики, а саме замінено лампи розжарювання на LED. Машина на зимових шинах з дуже хорошим протектором, на додачу віддаю ще один комплект зимових та літніх шин. Технічне обслуговування завжди проводилося вчасно, капіталовкладень не потребує. Минулого року був замінений радіатор обігрівача салону, ремінь з роликами ГРМ. Двигун не димить (на пробігу 200 тисяч був здійснений капітальний ремонт), рівень масла від заміни до заміни не змінюється. Кондиціонер працює, рік назад при капремонті двигуна був перезаправлений. Працює весь елекропает квлючаючи елекросклопідйомники всі 4, елекродзеркала, підігрів передніх сидінь. Передачі не вибиває, вмикаються без проблем. Підвіска ліфтована проставками, не стукає, минулого року обслуговувалася. Каталізатор не вирізався. З автомобілем віддам багато додаткових запчастин (масляний насос, тощо). Оригінальний пробіг, готовий на будь-які перевірки за ваш рахунок. Автомобіль продаю, а не збуваю. Причина продажу: купівля іншого автомобіля. Можливий аргументований торг біля капоту. Перекупів прохання не турбувати. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном.
З VIN-кодом
18.04.2024
4 150 $
165 668 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 1.85 л.
Ручна / Механіка
246 тис. км
Дубровиця
Автомобиль каждый день в движении – мотор, коробка, ходовая в нормальном состоянии. Кондиционер рабочий – заправленный. Переоформление.
З VIN-кодом
04.02.2024
2 600 $
103 765 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
209 тис. км
Дубровиця
...набір автолюбителя, повнорозмірне запасне колесо та докатка. Під час покупки одразу було замовлено додаткову шумоізоляцію, а також нанесено антикорозійне покриття днища. Нещодавно вікна тоновані дорогою плівкою. У 2016 році було встановлено якісне італійське ГБО 4 покоління Євро 4. Здійснено модернізацію передньої оптики, а саме замінено лампи розжарювання на LED. Машина на зимових шинах з дуже хорошим протектором, на додачу віддаю ще один комплект зимових та літніх шин. Технічне обслуговування завжди проводилося вчасно, капіталовкладень не потребує. Минулого року був замінений радіатор обігрівача салону, ремінь з роликами ГРМ. Двигун не димить (на пробігу 200 тисяч був здійснений капітальний ремонт), рівень масла від заміни до заміни не змінюється. Кондиціонер працює, рік назад при капремонті двигуна був перезаправлений. Працює весь елекропает квлючаючи елекросклопідйомники всі 4, елекродзеркала, підігрів передніх сидінь. Передачі не вибиває, вмикаються без проблем. Підвіска ліфтована проставками, не стукає, минулого року обслуговувалася. Каталізатор не вирізався. З автомобілем віддам багато додаткових запчастин (масляний насос, тощо). Оригінальний пробіг, готовий на будь-які перевірки за ваш рахунок. Автомобіль продаю, а не збуваю. Причина продажу: купівля іншого автомобіля. Можливий аргументований торг біля капоту. Перекупів прохання не турбувати. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном.
З VIN-кодом
09.03.2024
4 200 $
167 622 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
154 тис. км
Дубровиця
...встановлено камеру заднього огляду, два комплекти ключив, встановлено сигналізацію, два комплекти ризини, по кузову є незначні нюанси, торг в межах розумного, деталі по телефону

Чері в Україні

Чері в Дубровице

Дивіться також: