Оголошення про продаж Шевроле Еквінокс в Запоріжжя

З VIN-кодом
13.05.2024
17 500 $
702 450 грн
Бензин 0.15 л.
Автомат
112 тис. км
Запоріжжя
...Датчики парковки Дистанционный запуск двигателя Подогрев и вентиляция переднего ряда сидений Раздельный подогрев сидения и спинки заднего ряда сидений Подогрев руля Эл.привод сидений переднего ряда Память с функцией "лёгкой посадки" Эл.привод багажника с функцией открытия 100% и 3/4 Система активного шумоподавления Большая панорама с люком Кожаный салон, руль, и вставки торпедо Большой дисплей с очень насыщенными цветами В салоне 6 USB разъёмов Беспроводная зарядка телефона В меню имеются все языки , в том числе Украинский Датчики мёртвых зон Удержание в полосе Слежение за расстоянием от столкновения Фары Full led ( оригинал) Авто свет Авто ближний/дальний Бесключевой доступ на всех дверях Двухзонный климат Android auto и Apple car play Вся безопасность на месте! Качественный ремонт без использования китайских/тайваньских деталей Колеса R19 Автоматически затемняющиеся зеркала заднего вида. Ровный пол второго ряда Также водительское сидение вибрирует с той стороны с которой есть помеха либо преграда, либо при предупреждении о столкновении. Очень необычная и удобная функция И очень много ещё разных доп функций в меню , в том числе "водитель подросток" , где можно установить ограничения на любые функции и скорость в автомобиле. Акустика Bose которая звучит ну прям очень достойно! Красивый и автомобиль который выглядит стильно и современно! Осмотр на нашем , либо вашем СТО.
З VIN-кодом
20.05.2024
3 600 $
144 504 грн
Бензин 0 л.
Автомат
54 тис. км
Запоріжжя
...- 54000 mi (ACTUAL) Привід - All-wheel Drive Двигун - 1. 5 AКПП Детальніше звертайтесь по телефону або в приват Доставка до двох місяців в Україну через Литву та Німеччину Компанія Global Auto Logistic На ринку близько 4-ох років!!! Більше 5000 задоволених клієнтів Головний офіс у Львові та філіали у Луцьку, Києві та Івано-Франківську Майданчик з продажу автомобілів в наявності у Львові та Тернополі Авто під ключ Із аукціонів COPART та IAAI Наша послуга 400$ Без прихованих платежів 100$ з наших послуг на ЗСУ! Працюємо по договору Економія до 40% Хочете це або інше авто під замовлення, пишіть або телефонуйте, Ми підберемо авто Вашої мрії
07.03.2024
8 690 $
348 816 грн
Бензин 2.4 л.
Автомат
286 тис. км
Запоріжжя
...гарантирует полное сопровождение сделки и её безопасность.Возможен кредит и лизинг на выгодных для Вас условиях.Досрочное погашение приветствуется.Полную информацию смотрите на нашем сайте AUTOPARK.UA
З VIN-кодом
09.07.2023
14 200 $
569 988 грн
Бензин 2.4 л.
Автомат
174 тис. км
Запоріжжя
...новий. провели повне ТО, включаючи олії в коробці та ДВС, і всі можливі рідини. На даний момент станом немає жодних нарікань, і вкладень не вимагатиме ще довгий час.Приганявся для себе, але у зв'язку з подіями в країні доводиться продавати.Кузов у ??машини не фарбувався і не підфарбовувався, технічно ідеальний, що двигун, що АКПП, що все інше працює як нове.Дуже багата комплектація, включаючи панорамний люк, клімат контроль, обігрів сидінь, шкіряний салон, навігацію, круїз контроль та багато іншого, що необхідно для комфортного пересування.
З VIN-кодом
30.01.2024
9 700 $
389 358 грн
Бензин 2.4 л.
Автомат
285 тис. км
Запоріжжя
...Що потребу вало ремонту, все зроблено: двигун очищено від нагару, замінено к-т ГРМ(2 ланцюги натягувачі, балансири) помпу, свічки, впускний електроклапан і двигун працює як новий. Замінено всі масла і технолог рідини. оновлено ходову: замінено ступиці передніх коліс, ричаги, втулки, тормозні диски та колодки, стояночний тормоз, придбано нові шини, проведено антикорозійну обробку днища і скритих порожнин, АКП без зауважень, лакофарбове покриття без пошкоджень, заводське, тобто, авто не потребує ремонту. Салон без пошкоджень і сторонніх запахів, в т. ч. сигарет. . Авто з високою шумоізоляцією, зручне, легке в управлінні, від чого отримую задоволення, чого і Вам бажаю. Документи по заміні росхідних матеріалів є.
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
10.10.2023
11 600 $
465 624 грн
Бензин 2.4 л.
Автомат
279 тис. км
Запоріжжя
...потребувало ремонту, все зроблено: двигун очищено від нагару, замінено к-т ГРМ(2 ланцюги, натягувачі, балансири) пом- пу,свічки, впускний електроклапан і двигун працює як новий.Замінено всі масла і технолог рідини. оновлено ходову:замінено ступиці передніх коліс,ричаги, втулки, торм колодки, стояночний тормоз, придбано нові шини, проведено антикорозійну обробку днища і скритих порожнин, АКП без зауважень, лакофарбове покриття без пошкоджень, заводське, тобто, авто не потребує ремонту. І додатковий бонус: двигун типу flexible fuel(гнучке паливо) працює на будь- якому бензині, я заливаю спиртовий, який значно дешевший і розхід не збільшився. Салон без пошкоджень і сторонніх запахів, в т.ч. сигарет..Авто з високою шумоізоляцією, зручне, легке в управлінні, від чого отримую задоволення, чого і Вам бажаю. Документи по заміні росхідних матеріалів є. Виникає питання:чому продаю? Планую придбати ауді Q5.
З VIN-кодом
19.07.2023
17 900 $
718 506 грн
Бензин 1.5 л.
Автомат
43 тис. км
Запоріжжя

Шевроле Еквінокс в Україні

Дивіться також: