Оголошення про продаж Авто Феррарі в Україні

З VIN-кодом
23.06.2023
139 500 $
5 559 075 грн
Бензин 3.9 л.
Автомат
25 тис. км
Київ
...California T - 2 турбіни.610 кінських сил. 3.7 секунди до 100км на годину- Кабріолет Ferrari щодня.- Відмінний стан – як новий.- МАКСИМАЛЬНА КОМПЛЕКТАЦІЯ.- Автомобіль червоного кольору у сірій захисній плівці.- Карбоно-керамічні гальма.- Підвіска з різними режимами (м'який – спортивний).- CarPlay.- Передня та задня камери.Ціна нової в такій комплектації – 415 000 $.Зараз ціни в Європі на них - 170 000 $ + розмитнення.

Феррарі в Україні

Феррарі за типом кузова

Всі роки випуску автомобіля Феррарі

Феррарі за видами трансмісії

Дивитися відео тест-драйви Ferrari
Тест Драйв от Давидыча Ferrari F12 Berlinetta
Дивіться також:


Чому варто вибрати автомобіль Ferrari

Машина Ferrari - заповітна мрія багатьох. У неї немає віку та недоліків. Адже у мрії не буває вад! Як і де купити Феррарі? Яку модель вибрати? Пошуковик в світі автомобілів AutoMoto.ua допоможе підібрати машину! 

Що потрібно знати про Феррарі

  1. Компанію з виробництва гоночних авто заснував Енцо Феррарі в 1928 році в Маранелло. З 1947 року під брендом почали випускати машини для доріг загального користування. З цього часу і починається історія легендарної марки. 
  2. Не можна просто так прийти і купити Ferrari. Навіть якщо ви багатий та знаменитий. Рішення про продаж суперкара конкретному клієнтові приймається індивідуально. Раніше бажаючі купити машину Феррарі проходили співбесіду особисто у Енцо Феррарі. Зараз топову або обмежену модель можна отримати тільки за умови, що вже володієте мінімум 5 авто бренду, позитивно відгукуєтесь про них та лояльно ставитеся до марки. Виручає автобазар, на якому завжди можна знайти та купити Феррарі б/у.
  3. Кожна машина Ferrari налаштовується індивідуально під замовника. Виготовлення ексклюзивного суперкара займає близько 2 років. 
  4. Ціна Феррарі аргументована не тільки вражаючими характеристиками і складністю придбання. Багато моделей випущені обмеженим тиражем, тому з часом тільки дорожчають. Ретро-версії спорткара можуть коштувати в десятки разів більше, ніж нові. Скільки коштує Ferrari? Рекордна вартість - $ 80 мільйонів. Стільки заплатили за купе 250 GTO. Всього в світі існує 36 авто цієї моделі, яка випускалася з 1962 по 1963 рік. 
  5. Практично у всіх Феррарі асоціюється з червоним кольором, але насправді можна купити машину з будь-яким забарвленням кузова. Виробник пропонує сотні відтінків на найвишуканіший смак. Але погодьтеся, непросто вибрати з чотирьох тонів білого або п'яти варіантів червоного!

Яку модель Ferrari вибрати

Серед суперкарів італійського бренду немає поганих варіантів. Можна вибрати сучасну модель, оснащену за останнім словом технологій. Поціновувачі класики знайдуть для себе ретро Ferrari б/у. 

Спортивні люксові моделі представлені в декількох типах кузова:

  • двомісні купе SF90, Roma, 458 Italia, 
  • кабріолет 488 Spider, California, 
  • тридверний універсал GTC4 Lusso. Такий кузов рідко зустрічається в класі суперкарів. 

Відгуки власників Ferrari

Ті, хто вирішив купити машину Ferrari, завжди чітко розуміють, для чого вона їм потрібна. Це певний статус на дорозі, багато уваги та суцільна непрактичність. Тому що гіперкар - це авто для драйву, спорту та задоволення. 

А що радять тим, хто хоче купити Феррарі б/у? Остерігайтеся авто з невідомою історією і добре зважуйте ризики перед тим, як придбати битий спорткар. 

Як вибрати Ferrari на AutoMoto.ua

Ми знаємо, що знайти машину Феррарі бажаної моделі та з підходящою ціною дуже складно. Тому спеціальний пошуковий робот AutoMoto.ua регулярно збирає на автосайтах пропозиції з продажу та оформляє в зручні каталоги. Ви знайдете оголошення від власників та дилерів, нові машини та авто з пробігом.

Щоб не втратити машини, які сподобались додайте їх в "Блокнот", натиснувши на зірочку в оголошенні.