Альфа Ромео в Львові

З VIN-кодом
28.03.2024
8 000 $
318 560 грн
Дизель 1.6 л.
Ручна / Механіка
258 тис. км
Львів
Продам Alfa Romeo Giulieta 2011ркомплектація Sportiva, чорна стеля, шкіряний чорний салон.екологія на місці, замінено ремінь ГРМ, замінені тормозні диски.Авто в гарному стані. Два комплекти гуми
З VIN-кодом
09.06.2023
4 500 $
179 235 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
225 тис. км
Львів
...з'їдає, і не є вибаглива в обслуговуванні.Що-до обслуговування - зробив кілька речей, в т.ч. перебрав ходову, замінив тормозні диски та колодки (поставив Brembo), замінив щеплення та робочий циліндр, поставив нові свічки (а їх 8 штук), тож автомобіль, як був так і є - в робочому стані, але з новими комплектуючими, з комплектуючими доречі все просто, страшили що їх напряжно знайти, а по суті все є в наявності. Мастило та фільтри замінював кожні 9 тисяч. Всі роботи є зафіксовані, обслуговувалась лише на СТО ЛюбеАвто, де ООН обслуговують свої бронеавтомобілі, тож там все робитсья як треба.Досить багата комплектація, з 2-зонним клімат контролем, круїз-контролем, мультикермом, та зручні сидіння, які мають хорошу бокову підтримку, і не парять влітку, перевірено)До автомобіля додаю комплект зимової резини, яку купляв новою, від'їздила 1 сезон, тож досить свіжа гума. Також 2 комплекти ковриків, шматяні оригінальні та гумові.Наразі стоїть літня гума TOYO на задніх колесах та GoodYear на передніх, щоб було краще зчеплення з дорогою.
З VIN-кодом
18.03.2023
4 749 $
189 152 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
259 тис. км
Львів
...по автомобілі,для себе робилось та коштів не жалілось!Найголовніше це те що 12тисяч тому у серпні минулого року замінювались поршневі кільця а також всі фільтра,шатунні вкладиші,сальники клапанів,всі прокладки,Причина була тому що підїдала масло,зараз жодних питань по мотору!також було затемнення вікон,шумоізоляція підлоги,замінено задні гальмівні колодки Brembo,реставрація та заміна всіх деталей задніх супортів,акумулятор купував у серпні 22року також новим купувався та ідеальний!Всі вікна рідні включно з лобовим склом!Стан як на свій вік суперовий за тисяч5-9 заміна потрібна задніх амортизаторі!Також є вся сервісна книжка де всі записи записано що та коли замінювалось!Тому кому потрібний вірний автомобіль який не підведе то прошу телефонувати!Ціна Без ТОРГУ!
З VIN-кодом
16.07.2023
12 700 $
505 714 грн
Газ/бензин 1.4 л.
Роботизована
175 тис. км
Львів
...Чудове спортивне авто для емоцій, їзди, комфорту та задоволення. Друге авто в сім'ї. В авто все працює добре, їде швидко. Все, що потрібно було замінено та обслужено. Новому власнику залишається тільки купити та насолоджуватись користуванням. Не бита та не фарбована, пробіг реальний. По кузову є природні сліди експлуатації, бампера мають царапини. Авто обладнане ГБО італійського виробника BRC, потужності на газу авто не втрачає. Перекупам та площадкам не турбувати.

Альфа Ромео в Україні

Альфа Ромео в Львові

Дивіться також: