Оголошення про продаж Хендай іх35 в Броварах

З VIN-кодом
30.04.2024
13 500 $
537 570 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
87 тис. км
Бровари
...Родная краска и все стекла включая лобовые родные. Салон так же в идеальном состоянии – не курили. Вторая машина в семье. С момента покупки в одних руках. Автомобиль имеет все необходимое для комфортных поездок. Практичный, надежный, мощный, экономный, современный и неприхотливый автомобиль в хорошем цвете. Очень удобен как для города и парковок, так и для трассы или бездорожья. Наибольшая комплектация включающая в себя: климат, круиз, подогрев всех сидений, зеркала с подогревом, камера заднего вида. Все узлы и системы работают без нареканий. Делать ничего не нужно. Сел и уехал. Все делалось для себя – продажа не плановая. Честный автомобиль с прозрачной историей. Возможна проверка на любом СТО. Кто ищет надежное беспроблемное авто в идеальном состоянии, приезжайте на просмотр – торг при встрече.
З VIN-кодом
03.05.2024
13 500 $
537 570 грн
Газ/бензин 2 л.
Ручна / Механіка
87 тис. км
Бровари
...як синій, в реальному вигляді має оригінальний відтінок чорниці. Автомобіль придбано в салоні в березні 2012 року в новому стані. За кермом увесь час один водій – власник. Пробіг 100% реальний. Дуже дбайлива експлуатація з першого дня. Фарбування і скло рідні. Салон в ідеальному стані: у машині не палили, не перевозили тварин та не використовували у господарських цілях. Авто має все необхідне для комфортних поїздок: зручні місця для сидіння, достатній простір в середині. Багажне відділення об’ємне: вміщує як запасне колесо, так і багато необхідних речей. Авто дуже зручне як для міста, та так і для траси чи бездоріжжя. Комфортне для подорожей. Комплектація включає в себе: кондиціонер, підігрів усіх сидінь, підігрів дзеркал, навігаційний екран та камеру заднього виду. Встановлено газове обладнання, яке офіційно зареєстроване і внесене до техпаспорту. Усі вузли та системи працюють без нарікань. Робити нічого не треба. Машина вірно служила для себе – продаж не плановий. Хто шукає надійне безпроблемне авто в ідеальному стані, приїжджайте на перегляд – при зустрічі можливий торг.
З VIN-кодом
01.05.2024
13 500 $
537 570 грн
Газ/бензин 2 л.
Ручна / Механіка
87 тис. км
Бровари
...як синій, в реальному вигляді має оригінальний відтінок чорниці. Автомобіль придбано в салоні в березні 2012 року в новому стані. За кермом увесь час один водій – власник. Пробіг 100% реальний. Дуже дбайлива експлуатація з першого дня. Фарбування і скло рідні. Салон в ідеальному стані: у машині не палили, не перевозили тварин та не використовували у господарських цілях. Авто має все необхідне для комфортних поїздок: зручні місця для сидіння, достатній простір в середині. Багажне відділення об’ємне: вміщує як запасне колесо, так і багато необхідних речей. Авто дуже зручне як для міста, та так і для траси чи бездоріжжя. Комфортне для подорожей. Комплектація включає в себе: кондиціонер , підігрів усіх сидінь, підігрів дзеркал, навігаційний екран та камеру заднього виду. Встановлено газове обладнання, яке офіційно зареєстроване і внесене до техпаспорту. Усі вузли та системи працюють без нарікань. Робити нічого не треба. Машина вірно служила для себе – продаж не плановий. Хто шукає надійне безпроблемне авто в ідеальному стані, приїжджайте на перегляд – при зустрічі можливий торг.
З VIN-кодом
24.12.2023
12 500 $
497 750 грн
Бензин 2 л.
Автомат
130 тис. км
Бровари
Продам машину в хорошем состоянии без вложений сел и поехал в максимальной комплектации звоните пишите

Хендай іх35 в Україні

Дивіться також: