Оголошення про продаж Кіа Маджентіс в Полтаві

17.02.2024
4 899 $
195 225 грн
Газ/бензин 2 л.
Автомат
231 тис. км
Полтава
...декілька косметичних підкрасів! Я власник по ТехПаспорту! Або довіреність на місяць або одразу переоформлення в сервісному центрі! Дуже надійне авто від Корейського виробника з таким же надійним 2, 0 літровим бензиновим мільйонним мотором, на якому стоїть газ 4 покоління та вписаний в техпаспорт. Мотор працює рівно та не димить, як на газу так і на бензині ! АКПП працює ідеально, без жодних пинків чи ривків, перемикання передач зовсім не відчувається. Світлий шкіряний салон в дуже збереженому та гарному стані, дуже приємний на огляд. Нічого не скрипить. Салон автомобіля великий та зручний. Має непогану комплектацію. Працює кожна кнопочка. Бортовий комп& #700; ютер. Мультикермо. Підігрів сидінь. Пічка гріє дуже добре. Клімат контроль. Кондіціонер. Лінзоване гарне світло ксенон заводський як ближній так і дальній. Протитуманні фари. Електрорегулювання дзеркал. Стеклопідіймачі всі 4 на водійській двері та окремий на кожній. Тонування всіх стекол. Великий вмісткий багажник. Кузов теж в непоганому стані, є декілька косметичних підкрасів. Все інше в рідній фарбі. Гнилі немає зовсім. Кузова в цих автомобілях робили на совість. Є деякі незначні сліди використання авто за 15років . Ходова не гримить не стучить. В ходу дуже приємна та м& #700; яка машинка, при цьому має гарне керування. Руль гострий та повертає гарно. Гарна зимова гума всі 4 колеса на легкосплавних гарних дисках. Страховка є. Переоформлення без проблем!!! Можливий обмін на кроссовер не менше 6500$ . Була одна власниця з салону до поки. Наступний власник буде задоволений автомобілем та керуванням від нього. Знаходиться в м. Полтава. Телефонуйте за номером, та чекайте доки підуть гудки, буде казати, що номер перенесено. Це я перейшов з Водафону на Лайф. Всім гарних продажів та покупок! З повагою!
З VIN-кодом
07.02.2024
5 299 $
211 165 грн
Газ/бензин 2 л.
Автомат
235 тис. км
Полтава
...виробника з таким же надійним 2, 0 літровим бензиновим мотором, на якому стоїть газ 4 покоління та вписаний в техпаспорт. Мотор працює рівно та не димить, як на газу так і на бензині ! АКПП працює ідеально, без жодних пинків чи ривків, перемикання передач зовсім не відчувається. Світлий шкіряний салон в дуже збереженому та гарному стані, дуже приємний на огляд. Нічого не скрипить. Салон автомобіля великий та зручний. Має непогану комплектацію. Працює кожна кнопочка. Бортовий комп& #700; ютер. Мультикермо. Підігрів сидінь. Пічка гріє дуже добре. Клімат контроль. Кондіціонер. Лінзоване гарне світло як ближній так і дальній. Протитуманні фари. Електрорегулювання дзеркал. Стеклопідіймачі всі 4 на водійській двері та окремий на кожній. Тонування всіх стекол. Великий вмісткий багажник. Кузов теж в непоганому стані, є декілька косметичних підкрасів. Все інше в рідній фарбі. Гнилі немає зовсім. Кузова в цих автомобілях робили на совість. Є деякі незначні сліди використання авто за 15років . Ходова не гримить не стучить. В ходу дуже приємна та м& #700; яка машинка, при цьому має гарне керування. Руль гострий та повертає гарно. Гарна зимова гума всі 4 колеса на легкосплавних гарних дисках. Страховка є. Переоформлення без проблем!!! Можливий обмін на кроссовер не менше 6500$ . Була одна власниця з салону до поки. Наступний власник буде задоволений автомобілем та керуванням від нього. Знаходиться в м. Полтава. Телефонуйте за номером, та чекайте доки підуть гудки, буде казати, що номер перенесено. Це я перейшов з Водафону на Лайф. Всім гарних продажів та покупок! З повагою!
18.03.2024
8 500 $
338 725 грн
Газ/бензин 2 л.
Автомат
161 тис. км
Полтава
...в родной краске,стекла оригинальные. Защита двигателя - метал. Установлено 2 сигнализации, дисплей Андроид с камерой заднего вида, сабвуфер. Датчик дождя и света, электр.регулировка зеркал, 4 стеклопод., тонировка по кругу, подогрев сидений, климат контроль, кожаный салон. 2 ключа. Освещение LED лампы ближний и туманки. 2 комплекта резины : лето Hankook,2023г, зима Nexen 2023 года. 2 комп. ковриков. Больше фото в Вайбер. Интересен обмен на Volkswagen T5, Caddy.
З VIN-кодом
31.07.2023
6 300 $
251 055 грн
Газ/бензин 2 л.
Ручна / Механіка
357 тис. км
Полтава
Продам собственное авто, авто уухоженном состоянии, ездит каждый день, стансел и уехал, на авто не экономили, всегда вовремяобслуживали оригинальными запчастями, установлен ксенон.
З VIN-кодом
12.11.2023
5 000 $
199 250 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
295 тис. км
Полтава
Заменены стойки стабилизатора переднего, салинблоки рычагов передних, салонный фильтр, гофра глушителя, обслуживаемый кондиционер.
Пропозиції від автосалонів

Кіа Маджентіс в Україні

Дивіться також: